ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ 2015 BURAYAA!!

Aa pardon Antalya tüp bebek merkezi diye bir yer var sanırım.ben Antalyayı görünce hemen cevap yazdım.orayı bilmiyorum ama Antalyalıyım ve tüp bebek düşünüyorum olur mu?:))

Aa pardon Antalya tüp bebek merkezi diye bir yer var sanırım.ben Antalyayı görünce hemen cevap yazdım.orayı bilmiyorum ama Antalyalıyım ve tüp bebek düşünüyorum olur mu?:))
olsun bakalım :) sorun değil cnm.. şimdi şöyle yapalım..hangi tüp bebek merkezi? birde sorun neydi sizin? bilgi amaçlı yazabilirsin tabikide.. :)

slm , ben bugün adetimle birlikte tedaviye başladım , ilk denemem , ama ben gelecek tüp bebek merkezini seçtim , iki merkezle de görüşmüştüm ama gelecek bana daha fazla güven verdi , antalya tüp bebek merkezine çok ısınamadım ben

Niye ısınmadınki ? Kimle görüştün peki Antalya tüp bebek te? Bende gelecek tüp bebek merkezi yle görüşmüştüm orasi da bana güven vermedi..ben daha antalya tüp bebek merkezi yle gorusmedim ama drum vitale de onunla başlayıp mecbur antalya tüp bebek devam edicem

antalya tüp bebekte kemal özgür ile görüştük , ezberlenmiş cümlelerle baştan savar gibi konuşuyordu bizimle , bi de kan ve hormon testlerini bizim merkezimizde yaptırmalısınız gibi cümleler kullanınca soğudum oradan
gelecek tüp bebekte mete ışıkoğlu ile görüştük ve her sorumuza sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar cevap verdi ve güvenimizi kazandı

Mete beyle bende görüştüm o da bana güven vermemişti neyse kişiden kişiye degisir hakkında hayırlısı olsun cnm.sorun neydi sizin ?

slm arkadaslar bizde yakın zamanda tüp bebek deneyeceğiz antalya memorial hastanesi tüp bebek merkezi hakkında bilginiz var mı acaba ?

inşallah canım cumartesi ön görüşme için gidicez hayırlısı bakalım fiyat olarak diğerlerinden farklı mı bilginiz varmı acaba
batu bey çok ilgili uzun uzun anlatıyor..fiyat olarak biraz diğer merkezlerden pahalı..benim bi arkadaşım gitti çok memnun kalmıştı..ayrıca bi kaç kişiden daha duydum..bende oraya gideicektim ama vitalede laparoskopi oldum o yüzden orda devam edicem ve antalya tüp bebek merkezi..ama sgk anlaşması başlamış memorialda ..tüp bebek raporun varsa bilgin olsun..

cnm buarada yanlış anlama beni..ben daha kemal beyle görüşmedim..antalya tüp bebek çok yoğun ve iyi bir merkez dediklerine göre..ama mete beyde benim laporoskopi olmam gerekiodu..olsanda olur olmasanda olur. önce laparoskopi olmadan deneriz sonra olmazsa laparoskopi yaparız sonra yine deneriz vsvs gibilerinden konuştu..bende ondan soğudum..
evet dediğin doğru mete bey sorun etmiyor başka yerde de yaptırabilirsiniz tahlilleri demişti..yani milyarlar vericez bi iki tahlil 100-200 tl olcak o kadar diye düşünüyorum..sen dr una güven kafan karışmasın..benden etkilenme..tedavin hayırlı olsun inanmaya devam etki pozitif sonuç alırısn inşallah..hepimiz inşallah

cevap için sağol canım seninde tedavin hayırlı olsun allah yardımcımız olsun inş.

mrhb arkadaslar.bende bundan 3 sene once vıtale alı fuata gıtmıştı. tup bebek dedi ve antalya tup bebege yönlendirdi..benım doktorum hasan beydi...Ama maalesef ne alı beyden nede hasan byden memnun kaldım...hiç birisi ne ilgiliydi nede açıklama yapıyordu..geçen sene tıp fakultesıne devam ettım.3 ay sonra tekrar baslıcam tedavıme. Tıp ta tup bebek merkezi gayet guzel ve ilgililer...

Mrb cnm.neden memnun kalmadın yazarmisin ? Hadi ali bey çok yoğun ama antalya tüp bebek merkezi de mi öyle? İlgulenmiyorlarmi neler yaşadın anlatir misin

Bakanlar cevap yazarmısınızz?? bu kadar yoğun bir merkez neden kimse cvp yazmıyor..
ben her iki tüp bebek merkeziyle de görüştüm: gelecek tüp bebek ve antalya tüp bebek
antalya tüp bebek merkezinde hasan beyin hastasıyım. sadece bir kere murat beyle görüştüm, onun dışında tüm takiplerimi ve transferimi hasan bey yaptı. tahlilleri dışarıda yaptırıp getirdim hep, hatta kendisi istersen sigortanın geçtiği bir yerde yaptır burada para verme diye tavsiyede bulundu ve çok hoşuma gitti. iğnelere başladığımız zaman muayene kontrolleri sıklaşmıştı, 2 günde 3 günde bir gitmem gerekiyordu yumurta takibi için. ilaçlarımı da bir sonraki muayeneye yetecek kadar yazdı hep reçeteye. artan iğne içeriklerini nasıl birleştirip değerlendirebileceğimi, bu şekilde nasıl daha az masraf yapabileceğimi anlattı hep. o yüzden ne elimde fazladan ilaç kaldı ne de bizim hazırlandığımız bütçenin üstüne çıktık.
transferden sonraki 7.günüm bugün, gebelik testi için 2 günüm kaldı. ama negatif bile çıksa dondurulmuş embriyom var, tekrar denemek için baştan tedavi görmem gerekmeyecek.
eksi yönü denir mi bilmem ama randevulara saatinde gitmezseniz arayıp nerede kaldınız diyorlar, saatinde gittiğinizde ise mutlaka yarım saat civarı salonda bekletiyorlar. sanırım sabırlı olmayı öğrenmeniz veya salondaki kahve makinesinden yararlanmanız için fırsat yaratmaya çalışıyorlar bilemiyorum:) ama doktorumdan çok memnunum. eşim "bebeğin tutunması için ne yapmamız lazım" diye sorduğunda hasan bey bana dönüp gülerek "yatakta kahvaltı mı istersin ne istersen söyle, bunlar lazım diyeyim yaptırayım eşine" demişti çok gülmüştük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…