Ben Antalya Tüp Bebek Merkezinde tedaviye Kemal Bey ile başladım. Çok memnun kaldım. İlk denememdi, 8 embriyo dondurduk. Hepside blastokist evresinde donduruldu. İlk transferde tuttu çok şükür, 2 kez kan tahlili yapıldı. Beta-hcg değerim 2 kat arttı. 10 gün sonra ultrason için gel dediler. Allah'ın izni ile keseyi görüp ve kalp atışını duyacağız inşallah. İlgi alaka çok iyi... herhangi bir şeyden rahatsız olduğumda, Kemal beye mail atıyordum ya da canlı destek kısmından yazıyordum. Hemen benimle iletişime geçip, ilgililerden bilgi vermelerini istiyorlardı. Elimde şuan hiç ilaç kalmadı, tedavinin gidişatına göre ilaçlarıma yön veriyorlardı. Elime verdikleri kağıtlarda, muayene teşhisleri ve ilaçlar günlük yazıyordu. İlaç programı konusunda hiç sıkıntı çekmedim. Tahlillerin ilk başta kendi hastanesinde yapılmasını istiyor. Çünkü kalibrasyon ayarları farklılık gösteriyormuş. Tedaviyi olumsuz etkilermiş. Eşimin sperm testi özel bir laboratuvarda yaptırdığımızda 4:4'lüktü mesela. Ama hastanede tekrarlandığında, morfolojik olarak sorunlar olduğunu söyledi. 2-3 kez tekrarlandı. Sonuç hep aynıydı. Çoğu tahlilimi sağlık ocağında yaptırıp, oraya götürdüm. Zaten tedaviye başladıktan sonra hiçbir şeye para vermiyorsunuz. Muayene, tahlil...v.s herşey 5900 tl'nin içerisindeydi. Transfer sonrası kan tahlili bile. Ama şimdiden sonra benden para alırlar sanırım:)