Siz baktırdınız mı nasıl? Antalyada sürekli gittiğim birisi vardı son zamanlarda sallmaya basladı basta iyi gibiydi deKızlarrr Instagramda @durugoru.nurhayat Nurhayat Olta isminde falcı var. Kendinden çok emin çok olgun bir kadın. İnsana güven veren bir yanı var ama baktırmadım hiç. Aranızda baktıran biri var mı?
Yok baktırmadım. Antalyada gittiğiniz yer neresi? Bende yüzyüze seviyorum açıkçası baktırmayı.Siz baktırdınız mı nasıl? Antalyada sürekli gittiğim birisi vardı son zamanlarda sallmaya basladı basta iyi gibiydi de
Acıkcası cok ihtiyacım var suan nurhayat a baktırsammı diye düşündüm ama tatmin etmezse vereceğim paraya üzülürüm ucuz değil. Benim senelerdir gittiğim biri var ama isim vermek istemiyorum kadının geçim kaynagı bu iş ve cok iyi birisi ekmeğine mani olmayım . İlk tarotu iyiydi ondan sonrakiler sallamaydı ve hiçbiri tutmadı sadece pskolog gibi konusması falan iyi geliyor okadar. Evet cok sevinirim haber verirsenizYok baktırmadım. Antalyada gittiğiniz yer neresi? Bende yüzyüze seviyorum açıkçası baktırmayı.
Ama önümüzdeki hafta Derya isminde bir falcıya gidicem belki. İsterseniz eğer düşüncelerimi yazabilirim
Zaten bir falcıya bir kere gitmeyi seviyorum bendeAcıkcası cok ihtiyacım var suan nurhayat a baktırsammı diye düşündüm ama tatmin etmezse vereceğim paraya üzülürüm ucuz değil. Benim senelerdir gittiğim biri var ama isim vermek istemiyorum kadının geçim kaynagı bu iş ve cok iyi birisi ekmeğine mani olmayım . İlk tarotu iyiydi ondan sonrakiler sallamaydı ve hiçbiri tutmadı sadece pskolog gibi konusması falan iyi geliyor okadar. Evet cok sevinirim haber verirseniz
Ne yaptınız ben de Nurhayat hanıma fal baktırsam mı diye düşünüyorum kararsız kaldımKızlarrr Instagramda @durugoru.nurhayat Nurhayat Olta isminde falcı var. Kendinden çok emin çok olgun bir kadın. İnsana güven veren bir yanı var ama baktırmadım hiç. Aranızda baktıran biri var mı?
Hadi ya ben de denemek istiyorum ama bakalım arastırıyorumBirkaç arkadaşım baktırdı. Çok kısa baktığını üstünkörü baktığını söyledi. O yüzden baktırmadım bende.
Kime baktırdınız acabaBen birine baktırdım baya bildi. Ben gelecek odaklı baktırdığım için “biriyle alakalı” çok umut vermedi ama ne yazıkki söylediklerinin hepsi çıktı. İkinci kez baktırmak istiyorum ama baktırmıycağım çünkü hangi falcıya ikinci kez baktırsam ilki gibi asla asla olmuyor
Telefonda baktırdım ama burada sanırım numara paylaşmak yasak. Kendiside bakmayı kabul ederse özelden size numara yollayabilirim. Bana her dediği çıktı. Ben konuşmayı kaydettim ve ara ara dinliyorum.
kelebek_gibi baktırdın mı? Beğendin mi? Bir kişi daha numarasını istemiş ona göre yollicam.
Evet baktırdım gayet güzeldi. Henüz yeni baktırdıgım için dedikleri çıkar mı bilmiyorumkelebek_gibi baktırdın mı? Beğendin mi? Bir kişi daha numarasını istemiş ona göre yollicam.
Merhaba rica etsem bana da yollar mısınızTelefonda baktırdım ama burada sanırım numara paylaşmak yasak. Kendiside bakmayı kabul ederse özelden size numara yollayabilirim. Bana her dediği çıktı. Ben konuşmayı kaydettim ve ara ara dinliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?