Canim eşim izmirli sık sık izmire gideriz. Antalyayada tatil ve seminerler icin cok gittim ayrıca akrabalarim da yaşıyor. Ben su an Ankarada yaşıyorum.
İki sehri de bilen biri olarak izmirin + lari
Havasıve iklimi daha yaşanilabilir, sehir ici her yer birbirine yakin. - leri inanilmaz derecede trafik problemi var, havasi antalyaya gore daha katlanilir olsa da yazın klimasiz izmirde de yasanmaz, ulaşım cok pahali bu tranvay sisteminden sonra cok yetersiz 20 km lik yol için 3 aktarma yapman gerekebilir ki izmirde adliyeye gideceksen muhtemelen mecbur kalabilirsin. Ayrica istanbullular haftasonu goc ediyor ve suriyeliler var. Şehir merkezinde kiralar uygun da sayilmaz. Ayrica evler metrekare olarak pek genis sayilmaz.
Antalya icin + lar Bence Antalya Türkiyenin en guzel sehri ulaşım ve trafik sorunu nispeten daha az yok sayilabilir araban varsa rahat edersin. İstedigin tarz bir evde daha kolay oturursun. - leri yazin disari cikmak imkansiz inanilmaz sicak oluyor nemden boguluyorsun ayrica tatilciler ve turistlerden dolayı fiyatlar yuksek olur. Fakat denize girebilecegin alan izmire gore cok daha genistir ayrica izmir korfezi gibi bir koku soz konusu degil.