Antalya mı İzmir mi?

Nerede yaşamak?

• Ankete Katılan
    63

AnyWhere

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
729
880
37
Antalya ya da İzmir illerinden birini çalışmak ve kalıcı olarak yerleşmek için tercih etmem gerekiyor.Ailemi de götüreceğim emekli onlarda.İki şehir hakkında da fazla bir bilgim yok.Kafamızdaki bir yazlık alıp deniz kıyısı yaşamak ama avm gibi şehirden de çok uzaklaşmamış olmak.4 gün içinde karar vermem gerekiyor.
Önerileriniz yaşayanlar bilenler bana tavsiyeniz nedir?

Yorumlar değerlendirmeler kafam çok karışık

Merhabalar, ben izmir dedim. Neden 4 gün içinde karar veriyorsunuz?
İşinizden dolayı mı? Ne işle meşgulsunuz?

Sana evimin kapısı açık
şöyle diyim ev alacağım ordan hemde işe gidip geleceğim böyle havuzlu bir ev istiyorum site ieçrisinde ve avm market yakın olsun en fazla yarım saat yani şehirden uzaklaşmak istemiyorum

Antalya izmire göre biraz daha pahalı gibi.. bence canım izmire gel ben izmirdeyim gerçekten vazgecemiyorum bu şehirden.. arkadaşın dediği gibi her nekadar suriyeli dolsada yapacak bişey yok insanları görgülü rahat bir şehir bana göre.

peki neden antalya? hani orda yaşıyorsanız ben serikten vazgeçmiştim bir ay önce maddi durumum orta
Ben Ankara'dan geldim iş dolasıyla 10 yıl oluyor
Çok gönülsüz geldim açıkçası
Lara bölgesindeyim ben Serik biraz daha uzak merkeze
Yaşaması kolay,Suriyeli yok en önemlisi
Canınızın denize girmek istediğinde bir alt sokağınızdan girebilirsiniz.
Asayiş olarakta 10 yıldır oturduğum semtte bir vukuat olmadı
Şehrin bir ucundan bir ucuna 40 dk gibi bir sürede tek otobüs gidebilirsiniz.
Aklıma ilk gelen bunlar

benimde aklıma o geliyor izmirde canım isteyince denize giremem sanki dimi

Tabi kız Antalya. Dediğiniz gibi Konyaaltı liman mah havuzlu site ev bulabilirsiniz. Migros avm yakın . Unvanlı da olabilir. 5 yıl orda yaşadım. Güney'de en güzeli Antalya. İzmir merkezi çok betorname. Pahalı Bı şehir de degil. Suan imkanım olsa Antalya ya giderdim .

Lara ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…