- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki şehri de iyi biliyorum. Secme Şansım olsa Izmır derim..Antalya ya da İzmir illerinden birini çalışmak ve kalıcı olarak yerleşmek için tercih etmem gerekiyor.Ailemi de götüreceğim emekli onlarda.İki şehir hakkında da fazla bir bilgim yok.Kafamızdaki bir yazlık alıp deniz kıyısı yaşamak ama avm gibi şehirden de çok uzaklaşmamış olmak.4 gün içinde karar vermem gerekiyor.
Önerileriniz yaşayanlar bilenler bana tavsiyeniz nedir?
Yorumlar değerlendirmeler kafam çok karışık
çiğliyi söylediler bana da orda da balat mı kötü bir semt var dediler ama bilemedimOnlar her yerdeler... Hanımefendi havuzllu villa falan arıyor. Sahilevleri'nde, şehir merkezinde sayfiye hayatı sürebilir. Yada şehir Güzelbahçe'ye doğru gelişiyor, oralar çok sakin. Karşıda da var, Çiğli'de falan havuzlu villalar. Suriyeli de yok oralarda. Siz Basmane taraflarındaysanız, oralar artık girilmez olmuş :/
niye ki acaba ya... semte göre değişir heralde kepez nasıldıAntalyadayım Şu an benim bulunduğum semtte havuzlu sitelerde 100 mk bir ev 550 di , havuzsuz 30yıllık bir binadayım 320 ye sattılar ben kaçmanın yollarını arıyorum çöp haline gelmiş eve 300 den aşagı fiyat biçmiyorlar biz ilçe değiştirmeye uğraşıyoruz bakalım
neden peki :) neden'i çok önemli kalıcı yerleşeceğim için..Iki şehri de iyi biliyorum. Secme Şansım olsa Izmır derim..
Basmane mi asansöre 5 dakika mesafedeyimOnlar her yerdeler... Hanımefendi havuzllu villa falan arıyor. Sahilevleri'nde, şehir merkezinde sayfiye hayatı sürebilir. Yada şehir Güzelbahçe'ye doğru gelişiyor, oralar çok sakin. Karşıda da var, Çiğli'de falan havuzlu villalar. Suriyeli de yok oralarda. Siz Basmane taraflarındaysanız, oralar artık girilmez olmuş :/
oo süper istatistik teşekkürler:)Şanslisin namecim,göçle gelenlerin eğitim istatistiğini çıkartmak için gelmiştik geçen hafta,antalya'da ilk kademede eğitim alan cocuk sayisi 4600 dediler.
Sanirim zeytinköy,teomanpasa,kepez altı gibi yerlerde yogunlar
bende ev almayı düşünüyorum ev olduktan sonra herşey hallolur gibi geliyor mutfağı da şok bim den alırım:)))Kepezi pek bilmiyorum canım biz geleli bir buçuk yıl oldu ve bir kuruş atamadım kenara pahalı bir çevredeyiz iş yerimize yakın olmak zorunda olduğumuz için uzağa da gidemiyoruz
Antalya güzel şehir yaşanabilir ama aşırı sıcak, nem. Son yıllarda artan trafik. Göç alma konusunda iki şehir de hemen hemen aynı. Izmır de belirli nezih semtlerde oturursanız daha rahat edersiniz. Bana daha medeni geliyor izmir in belirli yerleri özellikle . Ayrıca ege iklimi var. Yakında çeşme şirince, biraz daha gitseniz Ayvalık vs hafta sonu için kafa dağıtma amaçlı gezme şansınız olur.neden peki :) neden'i çok önemli kalıcı yerleşeceğim için..
Kepez'de aradığınız kriterde ev bulamazsınız.çiğliyi söylediler bana da orda da balat mı kötü bir semt var dediler ama bilemedim
niye ki acaba ya... semte göre değişir heralde kepez nasıldı
anladım.. antalyanın şehir içi ulaşımı nasıl peki? arabamı satıp gelmeyi de düşündümKepez'de aradığınız kriterde ev bulamazsınız.
Toplu taşıma kurtarıcıanladım.. antalyanın şehir içi ulaşımı nasıl peki? arabamı satıp gelmeyi de düşündüm
güzelmiş:) antalya taraftarı olmaya başladım... bende şehir eğlencesini gezmeyi kalabalıgı seven bir tipim ama ailemi de düşünerek biraz daha rahat güvenli yaşanacak bir hayat tercih etmek durumundayım..Toplu taşıma kurtarıcı
Lara'dan tek otobüsle Konyaaltına kadar gidebilirsiniz
oo süpermiş.. evet elit insanların yaşadığı yerle rolsun istiyorum güvenlik sorunu olmaması çok önemli bizim içinBen antalyalyim
Ant kepez varsakda istediğiniz gibi ev bulursunuz ama ulaşım sıkıntılı
Sureyeli genelde kepez bölgesinde çok
Sehir merkezine yakın havuzlu site bulabilirsiniz
Yeniköy de bile çok guzel evler var merkeze göre havası biraz daha iyi aracınızla 15 dk merkeze gelebilirsiniz
Ben şehir merkezinde oturuyom güvenlikli ve havuzlu bir site de 10 dk yürüyerek çarşıya gidebiliyorumoo süpermiş.. evet elit insanların yaşadığı yerle rolsun istiyorum güvenlik sorunu olmaması çok önemli bizim için