haklısın arkadaşım bayadır pc başında olamadım da.devamını getiriyorum şimdi
şu an aynı yerde 4. seansımı yaptırıyorum sonuçlar şööle
*yüzüm tüy şeklinde çıkmaya devam ediyor bıyık falan bi de yanak kısımlarında ama eskisi gibi kıl mıl yok çıkn alanlarda ciddi şekilde küçüldü çenemin altında çok çıkıyordu mesela boynuma dooru ama şu an yoklar
*sırtımda çoğunlula tüydü ama bazı yerler bel kısmına dooru falan kalındı şu an onlarda yoklar harıkalar
*koltuk altımda 5-6 tane falan kaldı onlarda bayaa ince çıktığını farketmiyorum bile
*göbektede çok az kaldı ama kalanlar biraz uzun tüyler onlarda yok olmaya yüz tuttular
*genital haariikaa
en zor biten kısımdır normalde özellikle alt kısımları. mukoza tabakası olduğu için tüy köküne ulaşım zordur heryer biter bi ora kalır. ama ben genitalden çok güzel sonuç aldım. çok kalın olduğundan da olabilir özellikle alt kısımlarda çok çok az var tüy tüy oldular
*kalça kısmımda da saçma sapan bölge bölge çıkıyor bi yerde var bi yerde yok. ama kalçamdan da çok memnunum çıkmayan kısımlar tertemiz.
*bacaklarımda ilk seanstan sonra 2 ay hiç çıkmadılar . sonra çok az çıktılar. kılların bir kısmı uyuma evresinde şu an bir kısım 30 günde bir kısmı 120 günde çıkar dediler.öölede oldu 3. seansta diğer posta çıktı onlarla uğraşıyorum şu an bacaktanda memnunum. çıkanlar asla sert kalın çıkmıyor. yumuşaçık tüy olarak çıkıyor. hiç çıkmayan bölgelerimde mevcut tüy olarak çıktıkları zaman bile cildime dokunduğumda pürüzsüz. hiç tüy yokmuş gibi. bir kısımda bir süredir siyah küçük noktalar şeklinde başları çıkmıyor. onlarda 3-4 günde bir kese yaptığımda git gide azalıyor kökleri yok çünki. alt bacağım daha çabuk döküldüler. üst bacağım daha yavaş sonuç alıyorum ama genel olarak haariikaa.
lazere başladığım günden bari kıl tüy dertlerim bitmiş durumda ya çıkmıyor yada çakıyoruz lazeri iş bitiyor
yani neden daha önce yaptırmadım diye hayıflanıyorum şu an. birde o eski kötü günler hiç yaşanmamış gibi sankı hiç tüyüm yokmuş gibi hissediyorum. insan çabuk alışıyor
onun dışında bol bol nemlendirici kullanıyorum. ancak bunun su bazlı olması gerekiyor. yağlı kremler tüyleri besliyor. lazer yaptırdığının bölgeye sürdüğünüz krem mutlaka su bazlı olmalı. önceleri gittiğim yerden 20 tl ye bi krem alıyordum markası cedarin sonra bana exipical ı önerdiler bunu eczaneden alıyosunun ve 5 tl gramajıda çok güzel kendide fiyatıda hemde eczane ürünü sonuçta ben kesinlikle bunu öneririm aynısının yağ bazlı olanı var o da 10 tl ve onu da çok beğendim anneme almıştım. birde lazer yaptırdığınız yerden cilt bakım hediyesi istemeyi sakın unutmayııııııııııııın. 2 kere yaptılar bana hediye ve harika gerçekten bu ara çemende küçük komedonlar çoktu. yani beyaz ve uçları kapalı olanlardan valla ilk seansta küçüldüler azda olsa yosunlu bi maske vardı o kuruttu bayaa. yada bir yaptırmak lazım aslında şu şehir fırsatlarında falan harika indirimler oluyo.
eveeeeeet şimdilik durumlar bööle geşilmeleri yazıcam arkadaşlar byeee