SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU SON SAYFADA HEPİNZİN YAZDIKLARINI DİKKATLİCE OKUDUM. ÖNCELİKLE ANLAYAMADIĞIM SGK GÖREVLİSİNİN NEDEN RESSAM07 arkadaşımızı arayıp bunları anlattığını tam olarak anlayamadım ben. Bir hastaya aşılama yapılsa bile bebek sahibi olamayacağı kanıtlandı ise örneğin benim gibi ozaman direk tüp bebek tedavisi başlıyor ama durumtersi ise bende yasak olduğunu duymuştum.Bu şekilde davrandıldı ise tabiki merkezle birlikte o çiftte suçlu olur. Ama çift bilgisiz ise ve direk yapıldı ise tabiki ozamanda sadece merkez hatalı. Para kısmı ise bu benm 3.tedavim bu sefer ne kadar ödeyeceğim bilmiyorum henüz sormadım daha önce hep 804 tl ödedik biz. 304 tl olduğu iddasını ilk defa duyuyorum bakalım sonuç ne çıkacak bende takip edeceğim. Ayrıca diğer arkadaşlarımında yazdıklarını görünce açıkcası şunu düşündüm, arkadaşlar birden çok panik yaptığınızı düşünüyorum, Heryer böle ise nasıl güvenicez, görüşmeye gidicektim kafam karıştı gibi yazmışsınız lütfen sakin olun panik yapmak sizi dahada gerer
unutmayınki merkezlerin parasal tutumları ve yönetimleri tabikide sinir bozabilir yada sizi kırabilir ama inanınki yürekten söylüyorum bunu, önemli olan sizin doktorunuz ile olan bağınız en önemlisidir arkadaşlar. Hepinizi öpüyorum bende araştıracağım. Sevgiler.