- 28 Nisan 2009
- 296
- 2
- Konu Sahibi Bluemiracle12
ressam tamam haklısın ama önceki yazılarında hep ne kadar memnun olduğunu yazmışsın şimdi tedavi olanlar var herkes allak bullak olmuştur.şuda bi gerçekki zaten merkeze çok para ödememişsinizki 1300 tl sana daha öncede demiştik 804tl alıyolar diye ozaman neden itiraz etmedinki.bence antlya tüpü araştırsınlar ik önce.hiç bir yerdede 304 tl gibi bir ücret alınmıyo bütün merkezleri araştırdım ankara istanbul hepsi o kadar yüksekki bilmiyorum ben fikrimi değiştirirmiyim ama kafam karışmadı desem yalan olur görüşmeye mutlaka gidecem sende bu kadar kafana takma bence
cnm daha önce söylediklerimle ilgili birşey değişmediki doktorum hakkında..benim dr. beyle ilgili en ufak kötü bir yazım yok..hatta sürekli mete beyden nekadar memnun olduğumu yazdım..halada fikirlerim aynı..bizim sorunumuz başkaydı..merkezin maddi açıdan bize yaptığı yalan yanlış ifadelerdi..bu arada biz tabiki itiraz ettik paraya ..herkesin 804 tl ödediğini niye bize böyle birşey uyguladıklarını sorduk..onlarda bize ssk da açık olduğunu bu parayıda almak zorunda olduklarını söylediler..sizler nekadar umutla birşeylere sarılmaya çalışıyorsanız bende aynı çabayı gösteriyorum..sizler belki benim yazdıklarımdan dolayı hayal kırıklığına uğruyorsunuz ama ben duyduklarımdan ve yaşadıklarımdan dolayı...biz hatta insanlık yapıp merkezi bile haberdar ettik haklarında araştırma yapıldığını..haklarında şikayetçi olmayacağımızı bile söyledik..teşekkür edip kapattılar..buna rağmen bile bize geri dönmediler...ama lütfen şunu karıştırmayın; dr. memnuniyeti başka birşey, merkez memnuniyeti başka birşey..dr. lar prosedür ile ilgilenmezler..bu işe personel bakar..sizin için önemli olan mete bey gibi bir dr. unu size operasyon yapması...bol şans diliyorum..