- Konu Sahibi Bluemiracle12
bide spermlerin düşüklüğü için çok üzülme bizdede 1,7 milyon du çok üzüldüm çok ağladım ama merkezdeki hemşire bana dediği bize sadece 1 tane lazım oyüzden dibe vurmuş değilsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol canım ya bana moral oldun gerçekten.bide bu durumu paylaştığım kimse yok bi arkadaşım biliyo sadece.ağır bi yük varmış gibi inşallah seninde test sonucun pozitiftir merakla ve heyecanla bekliyorum ilk denemenmi senin.yaşın kaçtı acaba
günaydın 4kere falanmı işten çıkmama gerek olmz belki.2saat yolculuk etkilemez dimi.bide iğneleri kendim yaparsam gitmeme gerek kalmazmı.karındnmı yapılıyo.çok soru soruyorum ama napıyım tek sensin görüştüğüm.senin nasıl gidiyo 4 gün kaldı:)bebişine canım
otobüsle gelecem ilk görüşmeye gelicek eşim zaten onda sorun yok sadece sürekli gidip gelmelerde yalnız olacam.şu parayı bı hallediyim inşallah gerisi hallolur sonucunu cumartesi verirler dimi canım.raporada çok papa gidermi bi yöönlendiririz dedi merkez ama bakalım
KIZLAAAAAAARRRR SLM.... geri döndüm aranıza..sizlerden uzun süre ayrı kaldım...ama hepimizin dualarının kabul olduğu kutsal topraklardaydım...7 gün medinede efendimizin misafiri oldum,7 gün mekkede ALLAH (C.C.) ın misafiri oldum...samimiyetle söylüyorum hepiniz için dua ettim...KABE yi gördüğünde yapılan ilk dua kabul olur, bu yüzden hepimizi kapsıyacak bir dua yaptım yüce mevlam kabul eder inşallah...çooook huzurluyum..EBRUDAN sen neler yaptın merak ediyorum...biz eşimle geleceğe gidicez bu hafta...iyi haberler inşallah...öpüyorum hepinizi...bakın okadar dua ettim sıralayın bakalım bebişleriiiiiiiiii.....kaydirigubbakcemile3
bugün büyük gün sonucunu hbr ver mutlaka canım bilgin için saol