- Konu Sahibi Bluemiracle12
gelecek merkez nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel dileklerin için sağol ebru...çok sevindim iyi vakit geçirmene...demek eylül gibi başlıyorsun haydi hayırlısı...ben de temmuz-ağustos gibi başlıyacağım...hala içimde bir umut var belki dr.a gitmeden olur diye:lepi:öpüldünüz...iyi akşamlar herkese
ressam07 rica ederim inşallah hepimiz icin en iyisi olur. Umarım sende başlayana kadar güsel bir yaz gecirirsin. sen bende önce başlıcan :) hadi bakalım aslında bende ozamanlarda başlayabilirm en son denemem mayısta idi.Ama ben bu sefer daha uzun dinlenmek istedim. Hatta buarada sizlerlede paylaşayım adetimin olması gereken zamandan 1 hafta gecti acaba böle tedavi sonrası adet düzeni bozuluyormuydu hic hatırlamıyorum valla. Bişey olacağından değil adet olucam biliyorum sürekli belim ağrıyorda ne biliyim düzenin bozulması sinir etti beni neyse sorun değil sizlerede sorayım dedim. Öpüyorum ressam07 kendine iyi bak.başlayınca gene yaz takip ediyorum.a.s.
ressam07 rica ederim inşallah hepimiz icin en iyisi olur. Umarım sende başlayana kadar güsel bir yaz gecirirsin. sen bende önce başlıcan :) hadi bakalım aslında bende ozamanlarda başlayabilirm en son denemem mayısta idi.Ama ben bu sefer daha uzun dinlenmek istedim. Hatta buarada sizlerlede paylaşayım adetimin olması gereken zamandan 1 hafta gecti acaba böle tedavi sonrası adet düzeni bozuluyormuydu hic hatırlamıyorum valla. Bişey olacağından değil adet olucam biliyorum sürekli belim ağrıyorda ne biliyim düzenin bozulması sinir etti beni neyse sorun değil sizlerede sorayım dedim. Öpüyorum ressam07 kendine iyi bak.başlayınca gene yaz takip ediyorum.a.s.
inşalaah kalbine göre verir allah.ben daha başlamadım bayramdan sonra düşünüyorum dün telde görüştüm fiyatlarıda iii.senin sorun neydi umut9
zaten arayıp konuşmadın mı..ama yinede söyliyim raporla 2500 civarı oluyo.konaklama hakkında bilgim yok canım ama arayıp konuşursan yardımcı olurlar tbiraporla ne kadar tutuyo tüp bebek konaklama yeri varmı yardımlarınızı bekliyorum
tüp bebek 804 tl tutuyo dedi bi bayanla görüştüm 2000tlyi geçmezmiş.konaklamada kalmana gerek yok gidip gelirsin dedi
anladım alanyadan gelicem ben ilaçlar çok tuttu sanırım senin benim yaş 28 senin kaç adet günüm günü şaşmaz düzenli tek sorun sperm sayısı 0.6 milyon