Arkadaşlar herkese merhaba,
Uzun bır zamandır foruma giremiyordum neden dersenız hamılelıgın ılk 3 ayı zor gectı ama su acıdan mıde bulantısı,halsızlık,hep uyku halı,isteksizlik ve sıcak havalar benı bezdırdı.Ama tabıkı bugunlerın gecıcegını hep dusundum ve pekte kafama takmadım.Inanın her asama zor bu tüp bebek olayında.Once yumurtalarım gelıscekmı(sorun benım yumurtalık haznem cok azdı) ılaclar fayda etcekmı olayıydı cunku ılk parti ignelerde mete beyın ıstedıgı gıbı gelısmemıstı dusunun daha yumurta catlatma asamasına bıle gecemeden son vermıstık ve 1 ay dınlendırdım vucudumu ve tekrar 2.partı yumurta gelıstırıcılerle aynı hormon ıgnelerını fazladan alarak basladık ama ıcımde yıne bı endıse ya yıne buyumezse yumurtalarım nolcak ya yumurta cıkmazsa dıe.Tabı bunun yanında ben raporlu hasta deıldım hepsını raporsuz almak zorunda kaldım.cunku rapor ıcın 2 asılama ısıorlardı ee bende onla ugrasana kadar , aynı paraya gelıcek dıe dırek tup bebek yaptırdım raporsuz.ama 2 kere ılac parası odedım yanı raporlu olarak sankı 3 kere tup bebek yaptırmıs gıbı bı malıyet oldu sanırım tabı bu tahmını bı malıyet.Ama Allah ıma cok sukurler olsun 2.partı ıgnede yumurta keselerım buyudu ve toplayıp (cok az bı yumruta cıktı bu arada ),embrıo olusturup transfer ettıler ve okadar gun bekledım ve guzel haberı aldım tuttu.
Sonra kese gorme,kalp atımını duyma ,3ay dusuk tehlıkesını atlatma derken bu gunlere geldım hepsı zorlu asamalardı.Zaten herseyımı burda paylastım benı unutmamıssınızdır umarım.Tam 16. haftada persembe gunu doktorumdan yuzde 90 ıhtımalle KIZIM olcağını öğrendımhihoyyyt cok mutlu oldum.Emınım hepınız bu duyguyu yasıcaksınız sadece bıraz zaman.Lütfen kendınızı diğer ınsanlarla karsılastırmayın herkesın durumu sorunu farklı bosuna olumsuzluk yasayanları dusunup uzmeyın kendınızı.Bılıorum hepımız ıster ıstemez yapıoruz bende yaptım ama bu daha cok kendınızı uzmekten baska ıse yaramıor hersey Kısmet .Allah hepımızın tamamına erdırsın.ben sadece bunları benı merak eden arkadaslar ıcın yazdım sızı uzmek nıyetınde hıc deılım hep olumsuzlukları yazıoduk ama bırazda pozıtıf seyler yazarsak belkı kaderımızı olumlu etkıleryerimseniben.
Buarada merkezle ılgılı sıkıntılarınız varsa dıle getırın,sessız kalmaktansa eksık yonlerını guzel bı dılle dıle getırmek herkesın faydasına oldugunu dusunuorum.Takıp konusunda kagıda yazmıolarsa bız tam anlamıyla takıp edemıoruz zaten stresımız,endıselerımız cok lutfen tek tek yazarak verırsenız bızde atlamamıs oluruz dıyın.Hemsırenın telefonu alın ve ıhtiyacınız oldugu an arayın,hep sorun cekınmeyın sacmada olsa sorun.ben her endısemde sordum her aklıma gelenı sordum takıp konusunda ustunde durdum cunku bıssuru hastaları var onlarda herkes hemen algılıo gıbı demekkı dusunuo olabılırler.esımle ben burdakı herkesın bebekle ılgılı dıleklerının yerıne gelmesı ıcın dua edıoruzz.Herkese sevgılerrr:CüvCüv: