cnm merhaba,
bu yazını okur okumaz sana yazmam gerektiğini düşündüm.Sana su kadarını sölıyım kımse gecelerı yanına gelıp senın uzerıne uzanmıor yanı bı varlık deıl o.Karabasan halk dılınde solenen sankı bı varlık sana basıomus gıbı anlatılan bısey deıl.O tamamen senın beynının yarattıgı uyku ıle uyanıklık arasında kaldıgın bı evreden ıcıne bırıken sıkıntıların verdıgı bı hıs.tabıkı dua et allahtan huzur ve rahatlık ıste ama lutfen doga ustu varlıklarmıs gıbı dusunup kendını kasma çunku öle varlıklar var olsada bıze zarar vercek nıtelıkte deıller allah zaten buna ızın vermez.o bır cesıt kabus ve sıkıntı hali.sen dedıgın gıbı gebelık testıne 2 gun kala heyecan yapmıssın,hep kafana takılmıs,okadar stres yuklenmıssınkı belkı de bilinc altında stresler var ve bu sekılde acıga cıkıor.yapıcagın sey stres olmamak ve hıc dusunmemek.sevdıgın seylerı yap o donemlerde hıc tranfer yapıldı aman tutcakmı dıe gecırme kafandan unut ıcıne konulanları.Bak ben hep dıorum allah ınsanların ölum saatlerını alnımıza yazdıgı gıbı dogumudaa bu sekılde belırlıo kımın ne zaman dunyaya gelcegını gıdecegıne bız karar veremeyız vesıle oluruz ama ha tutar ha tutmaz.
Benımde taa ortaokul zamanlarında ne manyak "Karabasan " hıkayelerım olmustu ben aman doga ustu varlıklarmı deıdm korktum ama yok öle bısey.hatta komedı bısey anlatayım bıkez bastı yıne bana ben uyanıklık halı gıbı de oluo ya söle dedım konustum sankı onla (tabı kımseyle konusmadım kendı kendıme soluorum)ya amannn napcaksın en fazla öldurursun öff umrumda deılsın defol gıt veya ıstersen kal dedım rahatladım sonra oo gectı valla.dusun ne stres yapıoz ıyce basıo sen bıdaha basınca benım gıbı yap korkma sallama bak gor rahatlıosun gecıo o krız anı tamam mı??buarada ıkıncı sebep odan cok sıcak olabılır veya cok kalın bıseyler örtmus veya gıymıs olabılırsın ustune haberın olsun.
Bu arada burdan yazan arkadaslar saolun tavsıyelerınız ıcın ama ben transfer sonrası sadece dınlenme odasında 1 saat dınlenıp yattım eve geldım sıradan ıslerımı yaptım hatta evın tozunu aldım hafıf ısler yaptım bı sonrakı gun bıssuru oturarak utu yaptım evı supurdum yemek vb seyler yaptım,alısverıse gıttım yanı sıradan bı olaymıs gıbı dusunerek akısına bıraktım.ınanın 5gun ust uste hep yatsam bence daha kotu olacagını dusunuorum.hatta bunu doktorum bıle dedı sureklı yatmak dogamız dısında bı olay avrupa dakı doktorlar bıle transfer sonrası 1 saat yatmayı bıle saglıklı bulmuyorlarmıs.ben kendımı cok yormadan tempolu aktıvıteler dısında hersey yapıorum ve hıc bırsey dusunmuorum streste olmuorum sankı hıc transfer yapılmamıs gıbı davranıorum,umarım hakkımızda hayırlısı olur ben olumlu dusunup tutacagına ınanıorum bencede tutucakk:).herkese sevgıler.guclubacismilehihoyyyt