- 22 Şubat 2023
- 253
- 42
- 13
- 30
- Konu Sahibi CicikusBulut
-
Merhaba, yok hayır arkadaşım değil. Işıl hocanın yanında tedavideyken tanıştık. İkimiz de aynı anda başlamıştık tedaviye.Merhabalar .ya dün bahsettiğiniz ilkte aşılama tutmuş.dediginiz kişi arkadaşiniz faln mı
Merhaba, yok hayır arkadaşım değil. Işıl hocanın yanında tedavideyken tanıştık. İkimiz de aynı anda başlamıştık tedaviye.
29 yaşında. Sorun hamile kalıyor ama kimyasal gebelik yaşıyor bebekler tutunmuyormuş.Sorunu neydi acaba veya yaş faln nasıldı ki
29 yaşında. Sorun hamile kalıyor ama kimyasal gebelik yaşıyor bebekler tutunmuyormuş.
Hayırlısı olsun hakkınızdaAnladım teşekkür ederim .bende aşılama olsun ilk dcem eşimle birlikte konusacaz
Hayırlısı olsun hakkınızda
Bizim eğitim araştırmadaki üroloji doktoru ,burada daha yeni başladı riske atmayın demişti,eşimin tek yumurtalığı alınmıştı,sperm dondurma işlemi yapılacaktı,önermed yani kısacası yeni olduğu için.Merhaba kızlar,
Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde tüp Bebek tedavisine başladım. Yarın opu olacak. Daha önce eğitim araştırmada tüp bebek tedavisi gören oldu mu ? Süreç nasıl işledi sizde?
Bu arada toplam ne kadar tuttu tüp bebek ücreti-histereskopiMerhaba tüp bebeğe başladık 6tane yumurtam toplandı 2tanesi 5.güne gitti ve donduruldu. Sonrasında polip çıktı ve geçen hafta histereskopi oldum. Normalde bu ay adetimden sonra transfer olacaktı. Ama Dr histereskopi sonrası nasıl bir süreç izleyecek bilmiyorum. Adetin 2.günü gel dedi. Bende regl olmayı bekliyorum.
Biz de 4 senelik evliyiz,1 aşılama ve 1 tüp bebek denedik özelde ,olmadı, devlet karşılar mı diye sordum karşılamaz,illa da 2 kere daha aşılama olman lazım karşılaması için dedi, ben anlayamadım neye göre belirliyorlar ücretiAşılama genelde zaman kaybı diyorlar bende anlamadım. Benim tüpler tıkalı çıkı hsg de aslında yeniden film ile açılabilir dendi ama ışıl hoca zaman kaybı dedi açılmasına izin vermedi. Tamamını devlet karşılar dedi. Hastaneyle beraber ilaçlarla toplam 6bin harcadım. Benim çocuk yok. Zor değil sadece ilaçları bulmak
Yani evet Mayıs'ta başlamış geçen yıl. Eşimde eğitim araştırma ürolojiye gitti sperm tahlili için ama Dr olumsuz bir şey demedi.Bizim eğitim araştırmadaki üroloji doktoru ,burada daha yeni başladı riske atmayın demişti,eşimin tek yumurtalığı alınmıştı,sperm dondurma işlemi yapılacaktı,önermed yani kısacası yeni olduğu için.
Tüp bebek ilaçlarla beraber 6bin tuttu ama benim tam raporum vardı .Bu arada toplam ne kadar tuttu tüp bebek ücreti-histereskopi
Hayır karşılamaz diye bir durum yok. Size bir takım testler yapılıyor sonrasında karar veriliyor. Sizin probleminiz nedir? Eğer hiç bir sorun yoksa karşılamaz devlet. Yada 2 aşılama sonrası direk tüp bebek karşılıyor. Siz zaten 1 aşılama yaptırmışsınızBiz de 4 senelik evliyiz,1 aşılama ve 1 tüp bebek denedik özelde ,olmadı, devlet karşılar mı diye sordum karşılamaz,illa da 2 kere daha aşılama olman lazım karşılaması için dedi, ben anlayamadım neye göre belirliyorlar ücreti
Histereskopi için ücret ödemedim devlet olduğu içinBu arada toplam ne kadar tuttu tüp bebek ücreti-histereskopi
Eşim bu ay ameliyat oldu 1 yumurtalığı alındı,kemotorapi alabilir ihtimaliyle sperm dondurduk riske atmak istemedi ,eğitim araştırmada tedaviye yeni başlandığı için garanti bi yer olsun dedi gelecek tüp bebek merkezinde dondurulmasını önermişti.Yani evet Mayıs'ta başlamış geçen yıl. Eşimde eğitim araştırma ürolojiye gitti sperm tahlili için ama Dr olumsuz bir şey demedi.
Görünürde bi problem yok gibiydi ama embriyolar 5. Güne gidemiyorHayır karşılamaz diye bir durum yok. Size bir takım testler yapılıyor sonrasında karar veriliyor. Sizin probleminiz nedir? Eğer hiç bir sorun yoksa karşılamaz devlet. Yada 2 aşılama sonrası direk tüp bebek karşılıyor. Siz zaten 1 aşılama yaptırmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?