Antalya eğitim ve araştırmada tüp bebek tedavisi

Merhaba kızlar,

Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde tüp Bebek tedavisine başladım. Yarın opu olacak. Daha önce eğitim araştırmada tüp bebek tedavisi gören oldu mu ? Süreç nasıl işledi sizde?
Bizim eğitim araştırmadaki üroloji doktoru ,burada daha yeni başladı riske atmayın demişti,eşimin tek yumurtalığı alınmıştı,sperm dondurma işlemi yapılacaktı,önermed yani kısacası yeni olduğu için.

Bu arada toplam ne kadar tuttu tüp bebek ücreti-histereskopi

Biz de 4 senelik evliyiz,1 aşılama ve 1 tüp bebek denedik özelde ,olmadı, devlet karşılar mı diye sordum karşılamaz,illa da 2 kere daha aşılama olman lazım karşılaması için dedi, ben anlayamadım neye göre belirliyorlar ücreti

Yani evet Mayıs'ta başlamış geçen yıl. Eşimde eğitim araştırma ürolojiye gitti sperm tahlili için ama Dr olumsuz bir şey demedi.

Hayır karşılamaz diye bir durum yok. Size bir takım testler yapılıyor sonrasında karar veriliyor. Sizin probleminiz nedir? Eğer hiç bir sorun yoksa karşılamaz devlet. Yada 2 aşılama sonrası direk tüp bebek karşılıyor. Siz zaten 1 aşılama yaptırmışsınız

Yani evet Mayıs'ta başlamış geçen yıl. Eşimde eğitim araştırma ürolojiye gitti sperm tahlili için ama Dr olumsuz bir şey demedi.
Eşim bu ay ameliyat oldu 1 yumurtalığı alındı,kemotorapi alabilir ihtimaliyle sperm dondurduk riske atmak istemedi ,eğitim araştırmada tedaviye yeni başlandığı için garanti bi yer olsun dedi gelecek tüp bebek merkezinde dondurulmasını önermişti.

Görünürde bi problem yok gibiydi ama embriyolar 5. Güne gidemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…