- 22 Şubat 2023
- 253
- 42
- 13
- 30
- Konu Sahibi CicikusBulut
-
Bana da demedi ben tedavi sırasında öğrendim. Sizde kaç yumurta saydılar
Bana da demedi ben tedavi sırasında öğrendim. Sizde kaç yumurta saydılar
Bende ilk gittiğimde 15 saymıştı ilaçlarla büyüyorlar. 6 tane toplandı hepsi döllendi ama 5.güne 2blast emriyo kaldı. Toplam 11gün sürdü ilaç tedavim sonra toplandı yumurtalar. Transfer olmadım daha. Bu ay adeti bekliyorum nasipse bu ay sonuna doğru olur galiba.3 saydı galiba . küçük küçükler de var dedi
Ben taze transfer için gereken ilacı bulamadığım için donduruldu embriyolar. İki ay rahim dinlendirme yapılıyor. Eğer ilacı bulursan 5 günde oluyor transferKaç günde transfer oluyo ve opu kaç gün içersinde yapiliyo
Ben taze transfer için gereken ilacı bulamadığım için donduruldu embriyolar. İki ay rahim dinlendirme yapılıyor. Eğer ilacı bulursan 5 günde oluyor transfer
Evet murat şambel e gönderiyorlar. Sperm tahlili yapılıyor. İlçalar yumurta geliştirirken lazım ben bi tanesini bulamadım yerine farklı bi ilaç kullandırdı o yüzden taze transfer olmadı.Bana da şimdi adetin 2.gunu gel dedi tüp için . eşim ürolojiye gorüncekmis .ilaci buldunuz mu şimdi
Evet murat şambel e gönderiyorlar. Sperm tahlili yapılıyor. İlçalar yumurta geliştirirken lazım ben bi tanesini bulamadım yerine farklı bi ilaç kullandırdı o yüzden taze transfer olmadı.
Ama şu an gelmiş ilaçlar. Eğer düşünüyorsanız ilaçlar piyasadan tükenemeden başlayın. Hemen bitiyor ve her eczane raporu kabul etmiyor. Bence ışıl hocayla konuşun önceden ayarlayın. Yoksa aynı gün ilacı bul başla diyorlar çok streli bi olay.
Evet yumurta toplama için gerekli anestezi. Siz piyasadan arayın şimdiden. Kullandırttığı ilaçlar gonal F, meriofert ve cetrotide veya oxotide. Bunların dozları farklı onu size göre ayarlayacak. İkinci gününde gidince o gün başlaman gerekiyor yoksa diğer aya sarkıyor tedavi.İlk gidildiğinde.mi ilaci bulmak için git diyorlar .bana anesteziye faln görün evrakları hazırla 2.gun gel dediler .taze transfer mi iyi oluyo acaba dondurulan mi
Evet yumurta toplama için gerekli anestezi. Siz piyasadan arayın şimdiden. Kullandırttığı ilaçlar gonal F, meriofert ve cetrotide veya oxotide. Bunların dozları farklı onu size göre ayarlayacak. İkinci gününde gidince o gün başlaman gerekiyor yoksa diğer aya sarkıyor tedavi.
Ben ilaçları kullandım, kullanmadan yumurta toplama olmaz çünkü yumurta gelişmez. Benim embriyolarım oluştu ve donduruldu. Şu an sadece transfer kaldı onu bekliyorum. Eczaneleri arayıp soracaksınız tek tek öyle bulursunuz.Beni Zaten geçen ay cagirdilar aşılama için .amh düşük çıkınca bi daha ki ay gel tüp dedi işte .siz nerde buldunuz . aldınız mi ilaçları yoksa sizin.sadece transfer mi kaldı
Ben ilaçları kullandım, kullanmadan yumurta toplama olmaz çünkü yumurta gelişmez. Benim embriyolarım oluştu ve donduruldu. Şu an sadece transfer kaldı onu bekliyorum. Eczaneleri arayıp soracaksınız tek tek öyle bulursunuz.
Dr ayarlıyor ne kadar ilaç kullanacağınızı ona göre alıyorsunuz ve hepsini kullanıyorsunuz.Alınan ilaçlar ilk seferde hepsi.kullaniliyo mu peki . çünkü ilk seferde tutacağı malum.tabi Allah büyük .sizde k.bkmayin böyle soruyorum da gerçekten
Dr ayarlıyor ne kadar ilaç kullanacağınızı ona göre alıyorsunuz ve hepsini kullanıyorsunuz.
Rica ederim önemli değil. 3 hakkınız var eğer tutmazsa her seferinde tedavi baştan başlıyor ve ilaçları yeniden ayarlıyorlar ona göre aldırıyorlar. Benden size tavsiye taze transfer için uğraşın. İlaçları önceden bulmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?