- 15 Ocak 2023
- 302
- 151
- 33
- 39
- Konu Sahibi CicikusBulut
-
Çok iyi yapmışsınız, zaten gonal F her yerde var diğerleri yok. Meriofert ve cetrotide de varmıymış3 defa yani .her defasında tekrar tekrar ilac almıyoruz öyle mi . şimdi aradım bi eczaneti de ben Beldibinde oturuyorum . şuanda depoda var.elimde.dedi .olmazsa ışıl hocayla konuşalım da bi an önce.ilaclari alalım
Hayır belki ilk denemede tutar o ilaçlar çok pahalı neden hepsini alasınız. Her seferinde ayrı ilaç alınıyor ayrı rapor çıkıyor.3 defa yani .her defasında tekrar tekrar ilac almıyoruz öyle mi . şimdi aradım bi eczaneti de ben Beldibinde oturuyorum . şuanda depoda var.elimde.dedi .olmazsa ışıl hocayla konuşalım da bi an önce.ilaclari alalım
Tupler kapalı olduğu için mi direkt tüp bebeğe yönlendirdi peki başka sorun da görünüyor muydu ?Aşılama genelde zaman kaybı diyorlar bende anlamadım. Benim tüpler tıkalı çıkı hsg de aslında yeniden film ile açılabilir dendi ama ışıl hoca zaman kaybı dedi açılmasına izin vermedi. Tamamını devlet karşılar dedi. Hastaneyle beraber ilaçlarla toplam 6bin harcadım. Benim çocuk yok. Zor değil sadece ilaçları bulmak zor.
Başka sorun yok sadece tüp tıkalı.Tupler kapalı olduğu için mi direkt tüp bebeğe yönlendirdi peki başka sorun da görünüyor muydu ?
Tedaviye başladınız mı bilmiyorum ama yani farklı doktorlara gorunseydiniz yıpratan bir süreç. Bana da öyle denilmişti hatta hsg de doktor açmayı denedi hiç geçiş olmadi dedi tup bebege yönlendirdi. Artık doktor para koparmak için mi böyle bir şey dedi yoksa hsg sonucunda açıldı mı tüpler bilmiyorum .hsg den 1 ay sonra gebe olduğumu öğrendim.Başka sorun yok sadece tüp tıkalı.
Başka iki Dr a daha gittim onlar büyük ihtimalle açıktır anestezi altında tekrar hsg önerdi. Ama tüpler açık çıkarsa tüp bebek hakkını kaybedersin devlette diyince Dr bende başladım sürece.Tedaviye başladınız mı bilmiyorum ama yani farklı doktorlara gorunseydiniz yıpratan bir süreç. Bana da öyle denilmişti hatta hsg de doktor açmayı denedi hiç geçiş olmadi dedi tup bebege yönlendirdi. Artık doktor para koparmak için mi böyle bir şey dedi yoksa hsg sonucunda açıldı mı tüpler bilmiyorum .hsg den 1 ay sonra gebe olduğumu öğrendim.
Malesef anladığım bir konu değil hsg filmi. Evet yaş tan dolayı acele etmek istemeniz normal o yüzden bir şey diyemem.ama tekrar hsg cektirseiz belki de açık görünecektir. Hayırlısı olsun hakkınızda .teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahBaşka iki Dr a daha gittim onlar büyük ihtimalle açıktır anestezi altında tekrar hsg önerdi. Ama tüpler açık çıkarsa tüp bebek hakkını kaybedersin devlette diyince Dr bende başladım sürece.
Aslında ben de açık olduğundan şüpheleniyorum ama hsg den sonra 1 ay denedik olmadı bende o yüzden başladım acele ettim yaş da ileri olunca.
Sizin adınıza çok sevindim, umarım sağlıkla kucağını,a alırsınız.
Tüplerin sadece uç kısımları kapalı demişti Dr. Hsg sonucundan anlarsanız az çok, yükleyeyim fotoğrafları
Hayır belki ilk denemede tutar o ilaçlar çok pahalı neden hepsini alasınız. Her seferinde ayrı ilaç alınıyor ayrı rapor çıkıyor.
Amin, çok teşekkür ederimMalesef anladığım bir konu değil hsg filmi. Evet yaş tan dolayı acele etmek istemeniz normal o yüzden bir şey diyemem.ama tekrar hsg cektirseiz belki de açık görünecektir. Hayırlısı olsun hakkınızda .teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Randevu alıp öyle gitmesi gerekiyorAnladım peki çok teşekkür ederim . inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız . eşiniz için randevu mu alıp gittiniz direk gidildiğinde bakiyor mu
Randevu alıp öyle gitmesi gerekiyor
Rica ederim, inşallah hepimize nasip eder rabbimAnladım teşekkür ederim . inşallah güzel sonuçlarin işleminiz hayırlısıyla
Çok iyi yapmışsınız, zaten gonal F her yerde var diğerleri yok. Meriofert ve cetrotide de varmıymış
Evet dozlarını Dr ayarlıyor. İkisini de kullandırtıyor geneldeVar dedi yanlış hatirlamiyorsam .ama meriofertin dozu farkli olarak var dedi sanırım .gonal f yerine bu öneriliyo genelde dedi
İnşallahAnladım hadi hayırlısı bakalım inşallah sizde güzel bir haber alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?