Antalya eğitim ve araştırmada tüp bebek tedavisi

Çok iyi yapmışsınız, zaten gonal F her yerde var diğerleri yok. Meriofert ve cetrotide de varmıymış

Hayır belki ilk denemede tutar o ilaçlar çok pahalı neden hepsini alasınız. Her seferinde ayrı ilaç alınıyor ayrı rapor çıkıyor.

Tupler kapalı olduğu için mi direkt tüp bebeğe yönlendirdi peki başka sorun da görünüyor muydu ?

Başka sorun yok sadece tüp tıkalı.
Tedaviye başladınız mı bilmiyorum ama yani farklı doktorlara gorunseydiniz yıpratan bir süreç. Bana da öyle denilmişti hatta hsg de doktor açmayı denedi hiç geçiş olmadi dedi tup bebege yönlendirdi. Artık doktor para koparmak için mi böyle bir şey dedi yoksa hsg sonucunda açıldı mı tüpler bilmiyorum .hsg den 1 ay sonra gebe olduğumu öğrendim.

Başka iki Dr a daha gittim onlar büyük ihtimalle açıktır anestezi altında tekrar hsg önerdi. Ama tüpler açık çıkarsa tüp bebek hakkını kaybedersin devlette diyince Dr bende başladım sürece.

Aslında ben de açık olduğundan şüpheleniyorum ama hsg den sonra 1 ay denedik olmadı bende o yüzden başladım acele ettim yaş da ileri olunca.

Sizin adınıza çok sevindim, umarım sağlıkla kucağını,a alırsınız.

Tüplerin sadece uç kısımları kapalı demişti Dr. Hsg sonucundan anlarsanız az çok, yükleyeyim fotoğrafları

Malesef anladığım bir konu değil hsg filmi. Evet yaş tan dolayı acele etmek istemeniz normal o yüzden bir şey diyemem.ama tekrar hsg cektirseiz belki de açık görünecektir. Hayırlısı olsun hakkınızda .teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah

Amin, çok teşekkür ederim

Anladım peki çok teşekkür ederim . inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız . eşiniz için randevu mu alıp gittiniz direk gidildiğinde bakiyor mu

Var dedi yanlış hatirlamiyorsam .ama meriofertin dozu farkli olarak var dedi sanırım .gonal f yerine bu öneriliyo genelde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…