Antalya eğitim ve araştırmada tüp bebek tedavisi

CicikusBulut

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
302
151
33
39
Merhaba kızlar,

Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde tüp Bebek tedavisine başladım. Yarın opu olacak. Daha önce eğitim araştırmada tüp bebek tedavisi gören oldu mu ? Süreç nasıl işledi sizde?

Merhaba tüp bebeğe başladık 6tane yumurtam toplandı 2tanesi 5.güne gitti ve donduruldu. Sonrasında polip çıktı ve geçen hafta histereskopi oldum. Normalde bu ay adetimden sonra transfer olacaktı. Ama Dr histereskopi sonrası nasıl bir süreç izleyecek bilmiyorum. Adetin 2.günü gel dedi. Bende regl olmayı bekliyorum.

Nasıl sizce hastane iyi ilgileniyolar mi dr kim peki . birde polip sulu ultrasonla mi çıktı
Ben şimdilik memnunum. Özele gittim yanlış teşhis koydular çok zaman kaybettim. Ama eğitim araştırmada çok ilgilendiler. Doç Dr ışıl hoca benim Dr um. Sulu ultrason yapıyorlar normalde. Ama benimkini ışıl hoca normal poliklinik muayenesinde vajinal ultrason da gördü. Kendisi hemen ayarladı 2gün içinde ameliyata aldı beni.

Benimle ilgilenende ışıl hoca . inşallah güzel sonuçlar alırız .benim de sulu ultrason yaptılar bisey olmadığını söylediler.

Ya geçen ay gittim sulu ultrason dedi ışıl hoca .sonra cekildi bi sıkıntı yok dendi .biz ilk aşılama diyoduk halada kafam karışık amh 1.3 çıkmış ışıl hoca da direk tüp Bebek yapalm dedi .

Evet çektirmistim . tüplerin ucu falan açık dediler
Amh düşük diye mi size tüp bebek önerdiler acaba. Yaşınız kaçtı ? Bir de aşılama pek olumlu sonuç vermiyor diyorlar ışıl hoca da garantili biraz. Sizin tüp bebeği devlet karşılıyor mu bu durumda ?

Amh düşük diye tüp dedi .ama amhi yükselenlerde varmış yani bilemiyorum açıkçası . ışıl hoca karşılıyor 3 tane dedi . hiç çocuk yok yaşlar da 28

Anladım. Benim de amh 2nin üzeriydi normalde. Araştırmada baktılar bi ay sonra 0.8 çıktı. Sonra tekrar bakıldı 1.9 çıktı. Değişmez diyorlar ama bence de değişiyor.
Bu gün ışıl hocanın yanına gittim bi hastası vardı beraber tedavi olduğumuz ona aşılama yapmışlardı bu gün gördüm 6haftalık olmuş. İlk aşılamada tutmuş.

Sizin yaşınız da çok değil aslında ben 37 yaşındayım. Yaş etkiliyor sizin aşılamada olur belki.

Aşılama ile vakit kaybetmeyelim dedi sanki herşey bitmiş gibi nebilim anlayamadım . inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız . tüp zor mu oluyor .birde sizin başka çocuk var mi

Aşılama ile vakit kaybetmeyelim dedi sanki herşey bitmiş gibi nebilim anlayamadım . inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız . tüp zor mu oluyor .birde sizin başka çocuk var mi
Aşılama genelde zaman kaybı diyorlar bende anlamadım. Benim tüpler tıkalı çıkı hsg de aslında yeniden film ile açılabilir dendi ama ışıl hoca zaman kaybı dedi açılmasına izin vermedi. Tamamını devlet karşılar dedi. Hastaneyle beraber ilaçlarla toplam 6bin harcadım. Benim çocuk yok. Zor değil sadece ilaçları bulmak zor.

Bana da karşılar dedi ama hepsini diye biliyorum ama.şu kadarini karşılıyor falan demedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…