Antalya Eğitîm Araştırmada meme büyütme :)

ANTALYALI ALLYF

T&A
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
235
165
46
Selam,herkesin sandığının aksine devlet hastaneleride bu konuda iyi olabiliyormuş hem fiyat olarak iyi hem güvenilir.Bugün 12.günüm,Dr Asım Uslu yaptı,Antalyada ameliyat olmak isteyenler bi görüşün derim :)

Selam,herkesin sandığının aksine devlet hastaneleride bu konuda iyi olabiliyormuş hem fiyat olarak iyi hem güvenilir.Bugün 12.günüm,Dr Asım Uslu yaptı,Antalyada ameliyat olmak isteyenler bi görüşün derim :)
ne kadar yaptı canm fiyat neydi? ve ne şekilde oldu kas altı kas üstü damla yuvarlak protez mentor marka mı?

ne kadar yaptı canm fiyat neydi? ve ne şekilde oldu kas altı kas üstü damla yuvarlak protez mentor marka mı?
1800 hastaneye ödedim,dr medikalcinin numarasını verdi aradım drla görüşmemde yuvarlağa karar vermiştik ,gidip görüştüm 1500 tl mentor marka için ödemeyi yaptım,100 tl de sütyen için ödedim medikale hepsi bu kadar 3400 e bitti :KK66:

bende zayıfım kas altı istiyorum. asım uslu ve mentor düşünüyordum. natrella ve mahmut ulvi kayalıda karar kıldım. 1bucuk hafta önce doktorumla görüştük fakat geç saat olmuştu. testlerim yapılmamıştı. bugun aradılar. manavgatta yaşıyorum burada hastaneden birkaç test yaptırmamı istedi. cumartesi günüde saat 14te orada olacağım ameliyata az kaldı heyecanlıyım. sütyenin hangi marka canm. bride kaç cc? doktorum baktı ve banada yuvarlak dedi :)

sütyeni protezlerle birlikte medikalciden aldım NUHA markası 375 cc takıldı bana . .Doktorun hangi hastanede ?Yuvarlak sanırım daha iyi sonuç veriyor , damla taktırıp memnun olmayan çok var .Şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım,herşey istediğin gibi olur inşaal, güzel haberlerini bekliyoooore :KK66:

sütyeni protezlerle birlikte medikalciden aldım NUHA markası 375 cc takıldı bana . .Doktorun hangi hastanede ?Yuvarlak sanırım daha iyi sonuç veriyor , damla taktırıp memnun olmayan çok var .Şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım,herşey istediğin gibi olur inşaal, güzel haberlerini bekliyoooore :KK66:
Çokk teşekkür ederimm Mediface estetik merkezi canm. İstanbuldaydım Pazartesi geldik eve ve hasta oldum şuan tam anlamıyla. İlaç kullansam sorun olur mu ki doktora sorsam mı. Yoksa ben öksürürken bütün dikişlerim patlayacak

Foton var mı canm bende 350 cc falan istiyorum ama abest olur mu zayıfım çünkü foton varsa bakabilir miyim

hmm anladım sorun değl. benm boyum 170 faln kilom 45 bakalım en son ne diyecek doktor
Canım çok zayıfsın, bende kendime zayıf diyordum, aynı boydayız ben 10 kilo fazlayım.
Zayıf bayanlarda dolgun dik memeler çok güzel duruyor. Eminim sendede öyle olur. Herşey gönlünce olur inşallah.

Canım çok zayıfsın, bende kendime zayıf diyordum, aynı boydayız ben 10 kilo fazlayım.
Zayıf bayanlarda dolgun dik memeler çok güzel duruyor. Eminim sendede öyle olur. Herşey gönlünce olur inşallah.
umarım, teşekkürler :) bende 10 kilo almak istiyorum 55-60 kilo olmak istiyorum ama bu zamana kadar hep aynı kilodaydım :/

X