ANTALYA EGITIM ARAŞTIRMA ESTETIK

Tekrar slm ameliyat olalı tam 6 ay oldu şükür iiim. İiileşme sürecim hala devam ediyoo dikişleriii ama yorulunca kaslar hemen büzüşüyo gibi bir his var. Bende süreç biraz yavaş ilerliyo tam iiileşmem 1 yılı alacak. Hala ödemlerim var. Sabrın sonu selamettir bekliyorum.şimdiden olacak olanlara yeni vücutlarıyla mutluluklar

Geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsiniz, peki nekadar ücret ödediniz hangi Dr u aradiysam 7 bin euro la giriş yaptılar beni aşıyor bu rakam hayal kırıklığına uğradım.

Geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsiniz, peki nekadar ücret ödediniz hangi Dr u aradiysam 7 bin euro la giriş yaptılar beni aşıyor bu rakam hayal kırıklığına uğradım.
Eğitim araştırma hastanesinde olmuştu yanlış anlamadıysan özelde çok pahalı bende istiyorum ama şimdilik korkuyorum

Herkese merhaba .Bu formda yeniyim.26 agustos da antalya egitim arastirma hastanesinde karin germe ameliyati olcam.Dr. Ahmet Demir yapacak. İsin acikcasi korku var.Ahmet beye ameliyat olan arkadaaslar varsa yazabilir mi? Tesekkurler
Selam peki bu doktora hangi telefon numaradan ulaşabilirim?bende karın germe ameliyati olmak istemiyorum ayni doktorda ama numarasını bulamadim.yazarsan sevinirim

Merhaba Devlette olacağım bende daha görüşmedim ama 19una gün aldım.
Devlette neler isteniyor ameliyat ücreti dışında.
Birde memnunmusunuz ?

Slm ameliyat oldugum dr devlet hastanesinden ayrılmıs.insallah ameliyat sureciniz iii gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…