Şirin Hanım Ahmet Demir'e gittim bende aynı ameliyatı olacağım ne kadar süre sonra dik durabiliyoruz birde ilk iki gün mü acı duyuyoruz ben çok acı duymaktan korkuyorum dönerseniz sevinirimEVET TAM KARIN GERME ZATEN SAYILI GUNLERIM KALDII HEYECANLIYIMM
Merhaba benimde karnında fıtık var aynı anda genel cerrah mı girdi ameliyata yazdiklariniz beni çok rahatlattı iki sezaryen ameliyatı oldum ve çok çabuk iyileştim ama bundan çok korkuyorum narkozdan uyanırken çok mü acı çektiniz ne zaman dik yürümeye başladınız çok oldu belki ama çok korkuyorumÇarşamba günü oldum ama beklediğimden çok daha kolay oldu... ben çok daha zoruna hazırlamıştım kendimi.. şu an 3. Günüm sabah çıktım hastaneden drenlerimde tamamen çıkarıldı o yüzden daha rahatım..yardımsız yatıp kalkıyorum yürüyebiliyorum..sadece biraz eğik yürüyorum..ağrılarım yok denecek kadar az..yani çok korkulacak birşey yokmuş..benim aynı zamanda göbeğimde fıtık da vardı onu da yaptılar..
Çok geçmiş olsun sizinyazdiklarinizda beni çok rahatlattı açıkçası aynı Dr bende ameliyat olacağım ve cesarete ihtiyacim var acı duyma konusu ve internette hiç dik duramauacagimi hissediyorum konusu beni çok korkutuyorslm simdidenn gecmis olsun.insanin kendini iii hussetmesi icin guzel birseyler yapmasi harikabirsey.Bence korkulacak birsey yok.karin germe ameliyatini cok istiyordum 3 dogumdan sonra deforme oldu tabi vucudum.Ameliyatimi Antalya Egitim Arastirma Hastanesinde Op.Dr.Ahmet Demir yapti.Ameliyattan sonra anladimki isinin ehli bir dr.Drensiz bir ameliyat oldum.o yuzden cok rahat gecti.ilk haftam.suan 12.gunum baya iiiim ve dort gozle surecin bitmesini bekliyorum.sadece sabir isteyen bir donem ve ilk hafta mutlaka sizinle ilgilenecek birisinin olmasi lazim.umarim herseg istediginiz gibi olur.
Şirin Hanım çok teşekkürler yazdiklarinizi okumak moral veriyor sıvı alırken acı oldumuSlmlae bende fıtık yoktu cnm.oyuzden cerrah da yoktu.bende yeniden gobek deligi acildi germeden dolayi.korkulacak birsey yok.daima sonucu dusunun.gecin aynanin karsina hayal edin yeni vucudunuzu.tabii ki de sabir isteyen bir ameliyatt ama korkuya yer vermeyin.
Evt genel cerrahta girdi ameliyata...korkulacak birşey yok narkozdan uyanırken hiç acı ağrı yoktu...ben 1 haftadan sonra tam olmasa da bayağı dik yürüyordum..hastanede sadece ameliyattan sonra ilk ayağa kalkışta biraz zorlandım ..biraz midem bulandı başım döndü onun dışında yatarken pek ağrı sızı olmadı..benim iyileşme sürecim çok rahattı hastaneden 3. Gün çıktığımda ben yardımsız yatıp kalkabiliyordum...şimdiden geçmişolsun..Merhaba benimde karnında fıtık var aynı anda genel cerrah mı girdi ameliyata yazdiklariniz beni çok rahatlattı iki sezaryen ameliyatı oldum ve çok çabuk iyileştim ama bundan çok korkuyorum narkozdan uyanırken çok mü acı çektiniz ne zaman dik yürümeye başladınız çok oldu belki ama çok korkuyorum
MERAK ETMETINN KORKULACAK BIRSEY YOK.HERKESIN ACI ESIGI FARKLIDIR AMA.VALLAA BEN SONUCA ODAKLANDIGIM ICIN VE GUZEL KARNIM OLACAK DUSUNCESIYLE AGRIYI ACIYI YOK SAYDIMM.III KIDE OLMUSUM DIYORU.Çok geçmiş olsun sizinyazdiklarinizda beni çok rahatlattı açıkçası aynı Dr bende ameliyat olacağım ve cesarete ihtiyacim var acı duyma konusu ve internette hiç dik duramauacagimi hissediyorum konusu beni çok korkutuyor
Şirin hanım nasıl oldunuz , artık korseniz çıktımı şişlikler falan nasıl. öncesi sonrası yaptınız mı hiç , bizide cesaretlendirseniz :)MERAK ETMETINN KORKULACAK BIRSEY YOK.HERKESIN ACI ESIGI FARKLIDIR AMA.VALLAA BEN SONUCA ODAKLANDIGIM ICIN VE GUZEL KARNIM OLACAK DUSUNCESIYLE AGRIYI ACIYI YOK SAYDIMM.III KIDE OLMUSUM DIYORU.
SADECE DEDIGIM GIBI ZAMAN VE SABIR ISTYEYEN BIR AMELIYATT.HAA BIRDE SIVI ALINIRKEN ACI OLMADI ZATEN UYUSUK KARIN BOLGEM VE BU SIVI ALMASI HERKESYTE OLACAK DIYE BIRSEY YOK.BENDE OLDU AMA SIZDE OLMAYA BILIR TAKILMAYIN.HERSEYIN DAHA GUZEL OLACAGINI DUSUNUN.SSIMDIDEN GUZEL BIR VUCUDA KAVUSMANIZ DILEYIGLE.
Slm lar hayır korse hala takıyorum.bu hafta kontrolum var.bakalım dr ne dicek.hala şişliğim var.lipo yapılan yerlerde de sertliklerim var.Hersey düzelecek tabi.önceki goruntuyu unuttum bile yeni görüntümm daha güzel oldugu için.İnanin cok isteyerek yaptırdıgım bir ameliyattı.iiii ki olmuşumm.sabırlı olunnn sadece o hayal ettiğiniz karnınızı düşünün.Şirin hanım nasıl oldunuz , artık korseniz çıktımı şişlikler falan nasıl. öncesi sonrası yaptınız mı hiç , bizide cesaretlendirseniz :)
slm simdidenn gecmis olsun.insanin kendini iii hussetmesi icin guzel birseyler yapmasi harikabirsey.Bence korkulacak birsey yok.karin germe ameliyatini cok istiyordum 3 dogumdan sonra deforme oldu tabi vucudum.Ameliyatimi Antalya Egitim Arastirma Hastanesinde Op.Dr.Ahmet Demir yapti.Ameliyattan sonra anladimki isinin ehli bir dr.Drensiz bir ameliyat oldum.o yuzden cok rahat gecti.ilk haftam.suan 12.gunum baya iiiim ve dort gozle surecin bitmesini bekliyorum.sadece sabir isteyen bir donem ve ilk hafta mutlaka sizinle ilgilenecek birisinin olmasi lazim.umarim herseg istediginiz gibi olur.
ahh ahh benim de 14. günüm ama hafta sonundan beri öksürük tıksırık hiç sırası değildi ay çok sinirliyimSlmlar bugun 17.gunum 2 gun once kontrolum vardi.Hersey yolunda dedi doktorum.Fakat nazar degdi grip oldummhapsuruk tiksirik gecede oksuruk basladii .Aciiiii varrr tabii.oksururken karnimi tutuyorum ama bir nebzee.aman aman ameliyat olanlar dikkatli olun.bu ameliyattan sonra korktugum basima geldi hasta oldum siz olmayin.insallah en kisa zamanda gecer.gucsuz kaldimm vallaa .
Slm cnm yokk cnm benim göbek bölgemde cok yağlanma yoktu.Sadece 3doğumdan dolayı sarkık bir göbeğim ve çatlaklarım vardı..Ama merak etmeyin sizde cok kilolu değilsiniz.Umarım hersey istediğiniz gibi olur.Merhaba çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın... Şimdi nasılsınız? Acaba kilo durumunuz nasıldı ameliyat öncesi.. Bende 14 kasımda karın germe olacağım.. boyum 1,60 kilom 64.. Göbek bölgem baya kilolu Sizinde öylemiydi?
ahh ahh benim de 14. günüm ama hafta sonundan beri öksürük tıksırık hiç sırası değildi ay çok sinirliyim
yani liposuction yapmadılar değil mi? bende ikisi birden yapıalcağından korkuyorumSlm cnm yokk cnm benim göbek bölgemde cok yağlanma yoktu.Sadece 3doğumdan dolayı sarkık bir göbeğim ve çatlaklarım vardı..Ama merak etmeyin sizde cok kilolu değilsiniz.Umarım hersey istediğiniz gibi olur.
Evet bende de karın germe ve lipo yapıldıı korkulacak bşrsey yok merak etmeyin .sadece sabır gerektiren bir ameliyat.yani liposuction yapmadılar değil mi? bende ikisi birden yapıalcağından korkuyorum(
Merhaba baya iyi bir fiyatmis. Hangi hastane ve Doktorun adi ne?Karin germe arti lipisaction 3200 tl
Ah ahh çok geçmiş olsun, ben de bursada devlet hastanesinde prosedür asamasindayim.göbek fıtığı ve tam karın germe için.ne güzel siz bu zorlu süreci geçmişsiniz.gecmis olsun.Çarşamba günü oldum ama beklediğimden çok daha kolay oldu... ben çok daha zoruna hazırlamıştım kendimi.. şu an 3. Günüm sabah çıktım hastaneden drenlerimde tamamen çıkarıldı o yüzden daha rahatım..yardımsız yatıp kalkıyorum yürüyebiliyorum..sadece biraz eğik yürüyorum..ağrılarım yok denecek kadar az..yani çok korkulacak birşey yokmuş..benim aynı zamanda göbeğimde fıtık da vardı onu da yaptılar..
Merhabalar, ben de bursadayim ve lipo fitik ve tam karın germe ameliyatı olacağım inşallah, siz nerde kime olmayı düşünüyorsunuzMerhaba kızlar ben de Pazartesi Bursa da karın germe meme dikleştirme ve silikon olacağım çok korkuyorum 1 kızım var uç yasında 2. Çocuk için bekledim ama bu yaz ani karar ile ameliyata karar verdim beklemekten vazgeçtim çok korkuyorum yorumları bekliyorum olanlardan
Şirin hanım bende Antalya Kumluca da yaşıyorum karin germe ve liposuction benimde ihtiyacım var gittim doktora ama sende çok sorun yok diye yapmadı oysa göbeğinde fıtık da var ve top hibi ortada siz nasılsınızHanimlar slm ameliyatimi oldum tam karin germe ve liposaction cok iii gecti amleiyat .4.5 saat surdu.simdilik agri kesicilerle iiiim.paylasmak istedim .Bu arada doktorum cok alakalı ve iii sansima.☺
Slm lar genelde bu ameliyat için sarkık yanı elinizin üstüne göbeğinizin sarkması lazım. O sekilde muayene etti drbey. Sizin gibi bir arkadası da kabul etmedi. Çünki onda evet göbek var ama sarkma yoktu çatlak bile yoktu. Hastanenin ameliyat için anladığım kadarıyla kriterleri var.Şirin hanım bende Antalya Kumluca da yaşıyorum karin germe ve liposuction benimde ihtiyacım var gittim doktora ama sende çok sorun yok diye yapmadı oysa göbeğinde fıtık da var ve top hibi ortada siz nasılsınız