Ameliyatın nasıl geçti..Şu an durumun nasıl...Neler yaşadın paylaşırsan sevinirim...Ben de eylülün 5 inde karın germe ve göğüs toparlama ameliyatı olacağımda...Geçmişolsun...EVET TAM KARIN GERME ZATEN SAYILI GUNLERIM KALDII HEYECANLIYIMM
Geçmişolsun bende yarın sabah olacağım bakalım..çok heyecanlıyım...Hanimlar slm ameliyatimi oldum tam karin germe ve liposaction cok iii gecti amleiyat .4.5 saat surdu.simdilik agri kesicilerle iiiim.paylasmak istedim .Bu arada doktorum cok alakalı ve iii sansima.☺
yaaa şu an istediğim cevap bende olmak istiyorum çok korkuyorum ameliyat sonrasını sürecini buradan paylaşabilir misin.çok çok geçmiş olsun.Hanimlar slm ameliyatimi oldum tam karin germe ve liposaction cok iii gecti amleiyat .4.5 saat surdu.simdilik agri kesicilerle iiiim.paylasmak istedim .Bu arada doktorum cok alakalı ve iii sansima.☺
şimdiden gelmiş geçmiş olsun . inşallah hayal ettiğiniz vücuda kavusursunuz bende az önce konu açmıştım takip ediyor olacağım burayı :) sizde ameliyat sonrası bilgi verirseniz çok sevinirimGeçmişolsun bende yarın sabah olacağım bakalım..çok heyecanlıyım...
Simdiden gecmis olsun.Inannin kendinize sakin sakin girin aciyi degil sonrasinda fit bir karniniz olacakGeçmişolsun bende yarın sabah olacağım bakalım..çok heyecanlıyım...
Karin germe arti lipisaction 3200 tlne kadar ücret ödediniz acaba öğrenebilir miyim
Çok teşekkürler..inşallah ..Simdiden gecmis olsun.Inannin kendinize sakin sakin girin aciyi degil sonrasinda fit bir karniniz olacak
Tabiiki yazarım buradan ...şimdiden gelmiş geçmiş olsun . inşallah hayal ettiğiniz vücuda kavusursunuz bende az önce konu açmıştım takip ediyor olacağım burayı :) sizde ameliyat sonrası bilgi verirseniz çok sevinirim
çok güzell muhteşemsiniz. tamamen iyileşince öncesi ve sonrası fotolarınızı bekliyorum , çok merak ediyorum gercekten.dik yürüyebiliyormusunuz artık ? gerçi erkenmi bilemedimslm arkadaslar bugun 4.gunum ve kontrolum vardi hersey yolunda biraz biraz agrim azalmaya basladi ve yardimsiz yuruyebiliyorum ve ayaga kalkabiliyorum.suan icin hersey yolunda
merhaba sizde dün oldunuz dimi. nasılsınız nasıl geçtiTabiiki yazarım buradan ...
Çarşamba günü oldum ama beklediğimden çok daha kolay oldu... ben çok daha zoruna hazırlamıştım kendimi.. şu an 3. Günüm sabah çıktım hastaneden drenlerimde tamamen çıkarıldı o yüzden daha rahatım..yardımsız yatıp kalkıyorum yürüyebiliyorum..sadece biraz eğik yürüyorum..ağrılarım yok denecek kadar az..yani çok korkulacak birşey yokmuş..benim aynı zamanda göbeğimde fıtık da vardı onu da yaptılar..merhaba sizde dün oldunuz dimi. nasılsınız nasıl geçti