ANTALYA EGITIM ARAŞTIRMA ESTETIK

SIRIN07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
25
10
45
Herkese merhaba .Bu formda yeniyim.26 agustos da antalya egitim arastirma hastanesinde karin germe ameliyati olcam.Dr. Ahmet Demir yapacak. İsin acikcasi korku var.Ahmet beye ameliyat olan arkadaaslar varsa yazabilir mi? Tesekkurler

Merhaba tam karın germe mi olacak acaba...Ücret nedir..? Bende araştırıyorum da...Ben Mahmut Ulvi Kayalı 'yı araştırıyorum ...

Ameliyatimm doktorumun zorunlu gorevinden dolayi ertelendi.Eger degisiklik olmazsa 2 eylul de yapacak.Insallah bu sefer ertelenmez .iyilesme surecini elimden geldigince aktaririmm.Herkese simdiden gecmis olsun ve hersey istedigimiz gibi olsun☺

Hanimlar slm ameliyatimi oldum tam karin germe ve liposaction cok iii gecti amleiyat .4.5 saat surdu.simdilik agri kesicilerle iiiim.paylasmak istedim .Bu arada doktorum cok alakalı ve iii sansima.☺

Hanimlar slm ameliyatimi oldum tam karin germe ve liposaction cok iii gecti amleiyat .4.5 saat surdu.simdilik agri kesicilerle iiiim.paylasmak istedim .Bu arada doktorum cok alakalı ve iii sansima.☺
Geçmişolsun bende yarın sabah olacağım bakalım..çok heyecanlıyım...

yaaa şu an istediğim cevap bende olmak istiyorum çok korkuyorum ameliyat sonrasını sürecini buradan paylaşabilir misin.çok çok geçmiş olsun.

Geçmişolsun bende yarın sabah olacağım bakalım..çok heyecanlıyım...
şimdiden gelmiş geçmiş olsun . inşallah hayal ettiğiniz vücuda kavusursunuz bende az önce konu açmıştım takip ediyor olacağım burayı :) sizde ameliyat sonrası bilgi verirseniz çok sevinirim

tabii ameliyat sonrasi surec bugun 2.gunum ve taburcu oldum v seklinde yatiyorum.ve belimde korse var .taburcu olmadan once dr um kontrol icin acti korseyi gordumm iiii ki oldumm dedimm vallaa.eger sezaryan agrisini biliyorsaniz biraz daha sancilisi ama ilaclarla geciyor.Tabi herkesin acı esigi farkli.

slm arkadaslar bugun 4.gunum ve kontrolum vardi hersey yolunda biraz biraz agrim azalmaya basladi ve yardimsiz yuruyebiliyorum ve ayaga kalkabiliyorum.suan icin hersey yolunda

slm arkadaslar bugun 4.gunum ve kontrolum vardi hersey yolunda biraz biraz agrim azalmaya basladi ve yardimsiz yuruyebiliyorum ve ayaga kalkabiliyorum.suan icin hersey yolunda
çok güzell muhteşemsiniz. tamamen iyileşince öncesi ve sonrası fotolarınızı bekliyorum , çok merak ediyorum gercekten.dik yürüyebiliyormusunuz artık ? gerçi erkenmi bilemedim

merhaba sizde dün oldunuz dimi. nasılsınız nasıl geçti
Çarşamba günü oldum ama beklediğimden çok daha kolay oldu... ben çok daha zoruna hazırlamıştım kendimi.. şu an 3. Günüm sabah çıktım hastaneden drenlerimde tamamen çıkarıldı o yüzden daha rahatım..yardımsız yatıp kalkıyorum yürüyebiliyorum..sadece biraz eğik yürüyorum..ağrılarım yok denecek kadar az..yani çok korkulacak birşey yokmuş..benim aynı zamanda göbeğimde fıtık da vardı onu da yaptılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…