- 16 Aralık 2010
- 70
- 2
- 39
ay çok sevindim adına , cok cok geçmiş olsun. bu yorumları aldıkça kendimde çok rahatlıyorum. meme büyütmede yaptırmısmıydın sanki öyle hatırlıyorum. ne kadar ödedin acaba?ayrıca sizin doktorunuz kimdi?Çarşamba günü oldum ama beklediğimden çok daha kolay oldu... ben çok daha zoruna hazırlamıştım kendimi.. şu an 3. Günüm sabah çıktım hastaneden drenlerimde tamamen çıkarıldı o yüzden daha rahatım..yardımsız yatıp kalkıyorum yürüyebiliyorum..sadece biraz eğik yürüyorum..ağrılarım yok denecek kadar az..yani çok korkulacak birşey yokmuş..benim aynı zamanda göbeğimde fıtık da vardı onu da yaptılar..
Silikonsuz meme toparlama+ bel yanlarına lipo+göbek fıtığı + karın germe ...Mahmut Ulvi Kayalı yaptı..ay çok sevindim adına , cok cok geçmiş olsun. bu yorumları aldıkça kendimde çok rahatlıyorum. meme büyütmede yaptırmısmıydın sanki öyle hatırlıyorum. ne kadar ödedin acaba?ayrıca sizin doktorunuz kimdi?
coook sevindimm sizin adiniza.Çarşamba günü oldum ama beklediğimden çok daha kolay oldu... ben çok daha zoruna hazırlamıştım kendimi.. şu an 3. Günüm sabah çıktım hastaneden drenlerimde tamamen çıkarıldı o yüzden daha rahatım..yardımsız yatıp kalkıyorum yürüyebiliyorum..sadece biraz eğik yürüyorum..ağrılarım yok denecek kadar az..yani çok korkulacak birşey yokmuş..benim aynı zamanda göbeğimde fıtık da vardı onu da yaptılar..
coook sevindimm sizin adiniza.
Merhaba iyi olmanıza sevindim. Agrı kısmını pek bilemedim agrı kesici işe yaramıyor mu. Ödem de artar mıs evet 2 yada 3 hafta sonra gecer diyorlardı. Kontrolünüzde hersey yolunda olur inşallahslmlar bugun 6.gunumm daha iiim.tek canimi sıkan anesteziden midir bilmiyorum bacak ve kollarimda garip bir agri sızı gibi.yerden yere carpasi gelirya insaninn ogle birsey.sanki biraz odemim artti gibi ama dr soylemisti.oyuzden normal oldugunu dusunuyorum.bunlar haricinde cok cok iiiim.persembe gunu kontrolum var.hayirlisi☺
kolay bir ameliyat değil tabikide hayallere ulaşmak için bazı engebelerden geçmek gerek :)bugün çok çok daha iyisinizdir diye tahmin ediyorum,bugün kotrolünüz vardı durumlar nasıl ?slm bugun 8.gunum oldu daha rahatim artik.hersey yolunda kasintilarim var sadece lipodan dolayi odemlerim dagilmaya basladi.surec sandigimdan da cokk iiii ilerliyo.agri sizi biraz biraZ var tabii onuda agri kesici hall3diyo.sabir gerek sadece .
slm simdidenn gecmis olsun.insanin kendini iii hussetmesi icin guzel birseyler yapmasi harikabirsey.Bence korkulacak birsey yok.karin germe ameliyatini cok istiyordum 3 dogumdan sonra deforme oldu tabi vucudum.Ameliyatimi Antalya Egitim Arastirma Hastanesinde Op.Dr.Ahmet Demir yapti.Ameliyattan sonra anladimki isinin ehli bir dr.Drensiz bir ameliyat oldum.o yuzden cok rahat gecti.ilk haftam.suan 12.gunum baya iiiim ve dort gozle surecin bitmesini bekliyorum.sadece sabir isteyen bir donem ve ilk hafta mutlaka sizinle ilgilenecek birisinin olmasi lazim.umarim herseg istediginiz gibi olur.Merhaba kızlar ben de Pazartesi Bursa da karın germe meme dikleştirme ve silikon olacağım çok korkuyorum 1 kızım var uç yasında 2. Çocuk için bekledim ama bu yaz ani karar ile ameliyata karar verdim beklemekten vazgeçtim çok korkuyorum yorumları bekliyorum olanlardan
Ya çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için o kadar heycanlıyım ki bende dren olacak karın ve göğüste hatta biraz uzun tutacakmış zayıfım diye de risk olabilirmiş dirensiz çok korkuyorum aslında ama heycanlıyım da inş bunca acıya değer ve kolay atlatırımslm simdidenn gecmis olsun.insanin kendini iii hussetmesi icin guzel birseyler yapmasi harikabirsey.Bence korkulacak birsey yok.karin germe ameliyatini cok istiyordum 3 dogumdan sonra deforme oldu tabi vucudum.Ameliyatimi Antalya Egitim Arastirma Hastanesinde Op.Dr.Ahmet Demir yapti.Ameliyattan sonra anladimki isinin ehli bir dr.Drensiz bir ameliyat oldum.o yuzden cok rahat gecti.ilk haftam.suan 12.gunum baya iiiim ve dort gozle surecin bitmesini bekliyorum.sadece sabir isteyen bir donem ve ilk hafta mutlaka sizinle ilgilenecek birisinin olmasi lazim.umarim herseg istediginiz gibi olur.
Slmlar bugun 17.gunum 2 gun once kontrolum vardi.Hersey yolunda dedi doktorum.Fakat nazar degdi grip oldummselamlar , ameliyat olanlar nasıl geçti nasılsınız? umarım herşey yolundadır. bu arada ödemlerinizi atınca bizlerle foto paylaşırsanız çok sevinirim kendi adıma.çok meraktayım öncesi sonrası için.
hay Allah ya öksürük acı verir tabi öksürük kesici alerji ilacları verebilir belki doktorunuz. çok çok geçmiş olsun.Slmlar bugun 17.gunum 2 gun once kontrolum vardi.Hersey yolunda dedi doktorum.Fakat nazar degdi grip oldummhapsuruk tiksirik gecede oksuruk basladii .Aciiiii varrr tabii.oksururken karnimi tutuyorum ama bir nebzee.aman aman ameliyat olanlar dikkatli olun.bu ameliyattan sonra korktugum basima geldi hasta oldum siz olmayin.insallah en kisa zamanda gecer.gucsuz kaldimm vallaa .
ya çok geçmiş olsun acımı veriyordu ?Herkese merhaba bugun 22.gunum grip hala devam bugun kontrolum vardi.seroma olmus karnimda.yani sivi birikmesi.doktorum ultrasona yonlendirdi.ultrason da bariz belli sivi olan yer.250 ml dr sivi cektii.rahatladim valla.olabiliyormus boyle durumlar.suan daha iiiim.bakalim.tekrarlicak olursa tekrar cekilecek.umarim olmaz.herkese iii aksamlar.
Slmlae bende fıtık yoktu cnm.oyuzden cerrah da yoktu.bende yeniden gobek deligi acildi germeden dolayi.korkulacak birsey yok.daima sonucu dusunun.gecin aynanin karsina hayal edin yeni vucudunuzu.tabii ki de sabir isteyen bir ameliyatt ama korkuya yer vermeyin.Şirin Hanım merhabalar bendede fıtık var ve karın germe olucam sisin ameliyatinizdagenel cerrehta varmiydi yani fitikla aynı anda oldu degilmi bende çok korkuyorum yara iyilesmez diye yada başka komplikasyonlar olur diye bilgi verirseniz çok sevinirim
Slm valla sıvı alınırken hic acimadi.hatta daha iii bile oldu.250 ml den kurtuldumya çok geçmiş olsun acımı veriyordu ?
hahah :) doğru yeni görüntünüz tamamen oturunca nasıl olcak bakalım ben bile çok merak ediyorum :)Slm valla sıvı alınırken hic acimadi.hatta daha iii bile oldu.250 ml den kurtuldum.fazlalik fazlaliktir.ne kadar cabuk kurtulursam iii.