antalya da göğüs büyütme ameliyatı

maşallah sizin boy uzunmuş benim göğüs çevresi 82 gögüs altı 75 bende 300 de ısra etsem kötümü olur acaba

doktorunla görüşmeden kendin 300 cc de karar verme derim burada tecrübeli arkadaşlar çok var ve fotoğraflarıda...bir bak ve incele veya telefonunda doktoruna gösterebileceğin bir foto olsun kendi istediğin boyutu daha iyi tarif etmiş olursun...birde https://www.loveyourlook.com/m/before-after-results.aspx?page=1 buradan bak canım belki faydası olur sana :)

kas altı istiyorum diyecektim kas üstü demişim. doktorum
kas altı daha az hissedilir ama az ağrılı olsun kas üstü olsun diyince başka dr arayışına girdim inş iyi olur çokda korkuyorum aslında

kas altı istiyorum diyecektim kas üstü demişim. doktorum
kas altı daha az hissedilir ama az ağrılı olsun kas üstü olsun diyince başka dr arayışına girdim inş iyi olur çokda korkuyorum aslında

güzel olmak istiyorsak ağrılarıda göze almalıyız...bi arkadaşımız bana demiştiki ağrılar geçici fakat güzellik kalıcıdır..ben ağrıları göze aldım :)

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.sizin gelişmelerden haberdar olmak isterim

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.sizin gelişmelerden haberdar olmak isterim

rica ederim canım ne demek...ben kadınlar kulubü sayesinde karar verdim...buradaki arkadaşlar sayesinde...doktordan duymak farklı yaşayan tecrübe sahibi olay kişilerden duymak çok çok farklı...elbette bende iyileşme sürecimi paylaşıcam ve fotoğraflarımı mutlaka eklicem..umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız...istediğimiz forma ulaşırız

tecrübeli arkadaşlar size bir sorum var? ameliyat sonrası kendinize geldiğinizde ayağa ne zaman kalktınız ve birde tuvalet ihtiyacınızı nasıl karşıladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…