antalya da göğüs büyütme ameliyatı

canım persembeye randevu aldım bir de asım beyle konusayım fikir alayım... off cok zor bu iş...

canım persembeye randevu aldım bir de asım beyle konusayım fikir alayım... off cok zor bu iş...

seni çok iyi anlıyorum canım...karar vermek zor...işin içinde sonuçta sağlık var...pişman olmamk lazım :) bakalım inşallah bende doğruı bir karar vermişimdir :)

edjum silikon olayını nasıl yaptın ödemeyi yapınca sana bir evrak fatura gibi birşey verdimi birde sütyen aldınmı ?

slm bayanlar bende ameliyat düşünüyorum araştırma hst e gittim dr kas üstü 200 cc yetr falan dedi eşin hisseder falan diyince başka dr arayışına girdim kas üstü olsun birazda büyük olsun istiyorum şu an 75b yim doksan olması için kaç cc olmalı sizce salı günü hakan çepni ile görüşmem var yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar yardım istiyorum. benimde salı dr randevum var şu an 75 im 300 cc büyük mü olur sizce

merhaba canım :) ölçülerini net olarak belirtmemişsin fakat bir kaç doktorla görüştükden sonra senin kafandada daha net şeyler belirecektir eminim...eşinin hissedebilmesi olayıda senin göğüs dokunla alakalı bir durum...burada bir çok arkadaş var kas üzeri olupda memnun olan ama kas altı veya dual planda silikonun hissedilmesi daha az oluyormuş...bakalım bende 13 ocak sonrasında neler olucak göreceğim..ama sana tavsiyem bir kaç doktorla görüş ve karar vermede acele etme...ben 8 ay sonrasında ancak karar verip gün alabildim :)

arkadaşlar yardım istiyorum. benimde salı dr randevum var şu an 75 im 300 cc büyük mü olur sizce

canım 75 im demişsin fakat net ölçülerini belirtmemişsin...göğüs altı ve çevresi ölçülerin önemli boy ve kilo orantılı olması lazım ...doktorla görüşünce sana bir ölçü verecektir mutlaka :) mesela benim boyum 1,72 kilom 62 göğüs altı 75 çevresi 82 cm 325 cc olarak karar verdik gibi 13 ocak sonrasında kesinleşmiş olacak :)

bende çok uzun zamandır araştırıyorum bende boy kilo yok malesef iki doğum var üstelik çok deforme oldular yani.75b bedenim boy1.60 kilo 55 bu forumda dr hakan çepni ye ameliyat olanları takip ettim salı onunla görüşcem. bi an evvel olsun istiyorum artık

maşallah sizin boy uzunmuş benim göğüs çevresi 82 gögüs altı 75 bende 300 de ısra etsem kötümü olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…