antalya da göğüs büyütme ameliyatı

sagol canim biraz talihsizlik oldu ama gecicek insallah :) eger farkli bi doktor dusuncen yok ise arastirma hastanesinde Asin beyi siddetle tavsiye ederim...buz edjumla ayni gun olduk ayni odayi ve hatta agrilari paylastk..ben doktorumdan yaklasimindan cok memnunum ekibide aynen oyle...senin boyuna kilona ve gogus yapina en uygun olanini uygulayacaktir emin ol :)

kesinlikle farklı bir doktor düşünmüyosan asım usluyu bende tavsiye ederim ben burun ameliyatıda oldum ondanda memnun kaldım

Canım çok teşekkürler cevabın için evet düşünüyorum aslında şu an yurt dışındayım gelince mutlaka kendisiyle görüşücem seni ve arkadaşın edjum u yakın takibe aldım :)

evet canım asım bey yaptı benim eğrilik vardı burnum sağa doğru kayıktı nefes alamıyordum 3 gün sonra 2 ay olacak burun ameliyatı olalı
Çok geçmiş olsun canım peki nasıl memnunmusun nefes alırken sorun yaşıyormusun? Birde mümkünse fiyatı öğrenebilirmiyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…