Fotograf varmiydi acaba gorsem oncesi ve sonrasi seklinde.cokmu sey istiorum bilemedm.bide bir sey soracaktm.burnunuzu yaptrdktan nekadar sure sonra tam seklini aldi odem atti.Merhaba bende mustafa türkere ameliyat oldum 5 ay oldu çok memnunum şişliğim kalmadı ağrı sızı bile olmadı kesinlikle tavs,ye ediyorum :)
Fotoğraf gönderirimm tabi eski haliyle pek yok gerç ama hala ucunda var şişlik ama rahatlıkla silebiliyorum falan ağustosta olmuştum :) mesaj olarak gönderebilirimFotograf varmiydi acaba gorsem oncesi ve sonrasi seklinde.cokmu sey istiorum bilemedm.bide bir sey soracaktm.burnunuzu yaptrdktan nekadar sure sonra tam seklini aldi odem atti.
kesinlikle Engin ERKAL diyorum. ben de ona amliyat oldum ve çok çok memnunum. diliyorum geç kalmamışımdır. :)arkadaşlar kararsız kaldım bilemiyorum ne yapacağımı.hadi nuralla ilgili hem çok olumlu hem çok olumsuz yorum yapan var yani çok uç yorumlar. Mustafa türkerle ilgili olumsuz bir yorum okumadım açıkçası ama yinede ikisine de ameliyat olan varsa lütfen paylaşımda bulunsun,yorum yapsın...
ikisinde muayeneye gttim hadi beyin yaptığı burunlar daha güzel (tabi bana en iyileri gösterdi o ayrıda)ama samimiyet yakınlık konusunda mustafa bey daha olumlu sanki
Kesinlikle hadi Nural derim ....en iyi örnek kardeşim kuzenim görümcem ve geçen hafta olan kardeşimin eşi :))) sonuçlar çok başarılı ve doğal ....görümcemin burnunu beğenen 2 arkadaşıda hadi beye oldukesinlikle Engin ERKAL diyorum. ben de ona amliyat oldum ve çok çok memnunum. diliyorum geç kalmamışımdır. :)
arkadaşlar kararsız kaldım bilemiyorum ne yapacağımı.hadi nuralla ilgili hem çok olumlu hem çok olumsuz yorum yapan var yani çok uç yorumlar. Mustafa türkerle ilgili olumsuz bir yorum okumadım açıkçası ama yinede ikisine de ameliyat olan varsa lütfen paylaşımda bulunsun,yorum yapsın...
ikisinde muayeneye gttim hadi beyin yaptığı burunlar daha güzel (tabi bana en iyileri gösterdi o ayrıda)ama samimiyet yakınlık konusunda mustafa bey daha olumlu sanki
Hadi Beyin yaptığı operasyonlarda iyileşme süresi 10 günFotograf varmiydi acaba gorsem oncesi ve sonrasi seklinde.cokmu sey istiorum bilemedm.bide bir sey soracaktm.burnunuzu yaptrdktan nekadar sure sonra tam seklini aldi odem atti.
Kesinlikle hadi Nural derim ....en iyi örnek kardeşim kuzenim görümcem ve geçen hafta olan kardeşimin eşi :))) sonuçlar çok başarılı ve doğal ....görümcemin burnunu beğenen 2 arkadaşıda hadi beye oldu
merhabalar siz ameilay oldunuz mu? bende bu iki doktor arasında kaldım ..hadir nural ve mustafa türker ? ameilayt olduysanız görüşlerinizi alabilirmiyim ?arkadaşlar kararsız kaldım bilemiyorum ne yapacağımı.hadi nuralla ilgili hem çok olumlu hem çok olumsuz yorum yapan var yani çok uç yorumlar. Mustafa türkerle ilgili olumsuz bir yorum okumadım açıkçası ama yinede ikisine de ameliyat olan varsa lütfen paylaşımda bulunsun,yorum yapsın...
merhabalar siz ameliyat oldunuz mu? bende bu iki doktor arasında kaldım ..hadi nural ve mustafa türker ? ameliyat olduysanız görüşlerinizi alabilirmiyim ?merhabalar siz ameilay oldunuz mu? bende bu iki doktor arasında kaldım ..hadir nural ve mustafa türker ? ameilayt olduysanız görüşlerinizi alabilirmiyim ?
Insallah memnun kalirsiniz simdiden gecmis olsun4 eylulde hadi nural a amelıyat olucam