antalya burun estetiği dr.mustafa türker mi dr. hadi nural mı arkadaşlar yardım

hadi nurala ameliyat oldum..gayet memnunum ..iyileşme süreci benim için çok hızlı oldu ..15 gün oldu şişliğim hiç kalmadı ..sadece burnumun biraz daha oturmasını bekiyorum..daha burnum tam oturmadı belki ama yinede burnumdan da gayet memnunum ..doğal ve çok güzel bir burnum oldu..hadi nural gerçekten tam anlamıyla bir profosyonel ..tavsiye ediyorum ..

hadi nuraldan uzak durun heleki burun ameliyatı hiç olmayın.işinde uzman doktor demişler çok gülüyorum. işinde uzman doktor görmesem inanacağım neredeyse ben onun ameliyat masasında kalıyordum. hem de ufacık permalip ameliyatımda. onu da yamuk taktı biri sağda biri solda.

Ben bir yıl önce Mustafa Türkere olmuştum gayette memnun kaldım aslında . Çok sıkıntılı bir burnum olmadğı için belkide.

şimdi kişiye göre değişiyordur belki ama ben hadi nuraldan gayet memnun kaldım ben ..hatta ablam bile burnunda bir sorun olmadığı halde beni görünce yaptırmak istedi burnunu...belki de çok sorunlu bir burnum olmadığı içindir bilemiyorum ..burnuma tenis raketi gelmişti ve kemik çıkmıştı..şimdi gayet zarif ve güzel bir burnum oldu ..şimdi bazen doktora gittiğinde de insanın kendini ve tam olarak ne istediğinide doğru ifade etmesi gerek ..tıpkı kuaföre ne istediğini bilmeden gidenkadınlar görüyorum ..çıktıklarında da mutsuz oluyorlar ..ben doktora fotoğraflarla destekli tam olarak ne istediğimi tabi doğal ve olması gerekene yakın örneklerle ifade etmeye çalıştım defalarca ...

yahu adamın cerrahi acıdan yeteneksiz oldugunu ifade ediyorum ne alakası var ne istedigini bilmemekle permalip denen implantı ust dudagımın sagına koydu altın soluna agzım buyuk bu implantı ortalayın yada bir buyuk siparis edin dedigim halde. sonra da 3000 tlyi 3 sene once aldı. herseyi gectim ameliyat masasında kalp krixi geciriyordum kendisi de korkup ameliyata ara verdi. Kesinlikle gidilmemesi gereken bir doktor. Allahtan yaptıgu yamuk implantı bu temmuzda cıkarttırdım hatta doktorum implantı bakkala mı taktırdın kasaba mı diye dalga gecti. Neyse ben uyarayım herkes deneyip görsün.

yani siz kötü bir tecrube yaşamış olabilirsiniz,geçmiş olsun..ben sizin için demedim zaten genel söyledim.. doktora kendini doğru ifade etmekte önemli anlamında ..sizin durumunuz farklı ..bana kalırsa antalyadaki en iyi doktorlardan biri de hadi nural ..sizin şansınıza kötü bir zamana denk geldi herhalde bilemiyorum ..geçmiş olsun tekrar ..

Amelıyattan önce nefes darlıgım ve burun egrılıgı vardı.. Korku ıcınde Amelıyata gırdım ama hersey bekledıgımden daha güsel gectı.. En basta Arzu Hanım cok yardımcı oldu.. Amelıyatta yanıma bıle gırdı.. Narkos mükemmeldı.. Hemsıre hanıma dıyecek kelıme bulamıyorum cok ılgendı.. Amelıyattan sonra sıslık ve morarma neredeyse hıc yoktu.. Alcım alındı su anda bıle burnum cok dogal ve güsel görünüyor.. Hadı Bey ve Ekıbıne cok tesekkürler ederım!
Almanyadan Hadi Nural Bey icin geldim.. Kesinlikle iyiki gelmisim!

Gecen sene hadi nurala burnumu yaptirdim KESINLIKLE TAVSIYE EDIYORUM COK MEMNUNUM. Kimse anlamiyor estetik oldugunu inanilmaz dogal oldu iciniz rahat bir sekilde ameliyat olabilirsiniz.

Gecen sene hadi nurala burnumu yaptirdim KESINLIKLE TAVSIYE EDIYORUM COK MEMNUNUM. Kimse anlamiyor estetik oldugunu inanilmaz dogal oldu iciniz rahat bir sekilde ameliyat olabilirsiniz.
Ücret bilgisi verebilir misiniz acaba birde ne kadar bir sürede iyileşme gerçekleşti.

Hadi Nural a ameliyat oldum..cok pismanim..her sey parayi alana kadar..burnum ilk 4 ay fena degildi..gitgide daha da bozuluyor..nefes de alamiyorum..gittim hic ilgilenmedi bile..2.500 3000 verirsem bir daha ameliyat edermis...ben uyarilari dikkate almamistim..aman dikkat..

Ücret bilgisi verebilir misiniz acaba birde ne kadar bir sürede iyileşme gerçekleşti.
bende öyle bi dangalaklık yaptım ve ameliyat oldum resmen kütük gibi bi burun yaptı ve de yamuk önden çok kalın kahrımdan ölcem resmen sinirlerim harap

aynen benim burnumu da mahvetti bilgisayarda tasarladıgımız burunla hıc alakası yok aradaki 7000 farkı bulun sinirlerim harap oldu canım çok sıkkın

Hadi Bey bilgisayarında kayıtlı fotoğraflarını bana da gösterdi..ben de ona ameliyat oldum ama sonrası fotoğraflarımı çekmedi.;çekip gösterseydi ya ameliyat olacaklara...o da ortaya ne cıkardığını biliyor..normalde mail atınca anında cevaplar..ben ona bana yaşattıklarını ve kendisiyle ilgili düşüncelerimi anlattığım mail yazdım..cevap bile vermedi..ben ne istediğimi çok iyi anlattım..fotoğraf gösterdim..yine de olmadı....

siz nezaman ameliyat oldunuz acaba?ben şimdiden başka doktor bakmaya basladım

Ben de antalya da atilla fesli yi düşünüyorum çok iyi islere imza atmış ama forumda pek bi bilgi bulamadım Antalya da yaşayanlar olarak bi bilginiz var mı ben istanbuldan gidecegim

siz nezaman ameliyat oldunuz acaba?ben şimdiden başka doktor bakmaya basladım
Benim yaklaşik 1.5 yil oldu..sizin ne kadar oldu? Ne sorunlariniz oldu?bir daha yaptirmaya hic cesaretim yok..ama kendisi de kabul etti onde kikirdaklar asagida az kaldirinca nefas problemim de azaliyor..

Kızlar ben antalya da engin erkal a oldum medstar da yaklaşık 5bin e oldum ve 2 ay oldu. Acayip memnunum doktorumdan kesinlikle tavsiye ediyorum. Benden önce bi arkadaşım daha oldu o yüzden ondan duyup da araştırdım ve iyi ki diyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…