antalya burun estetiği dr.mustafa türker mi dr. hadi nural mı arkadaşlar yardım

Kesinlikle Hadi Nural olmamalı. 3 Sene oldu ben ameliyat olalı. Sağlam burnumu da mahvetti. 9 ay boyunca ödem var merak etme diye oyaladi beni. En son ben artık sert bir tavırla bir cvp bekleyince parça var 15 -20 dk'an varsa alıyım dedi, ve o an başımdan aşşağı kaynar sular döküldü. Benim sorunum sizce sadece omu dedim? Bu yamuk luk ne olacak peki dedim. Çok sinirlenmistim ve artık o adamın masasına tekrar yatıp bi operasyonu daha göze almadığım için vazgeçtim. Hem yamuk kaldım hemde sağ tarafım komple iptal nefes alamıyorum. Estetikten bir haber zaten. İnanmayan olursa özelden yazsınlar. Bende ilk 3 ay iyi zannediyordum herşeyi hatta 3 arkadaşımı daha yönlendirmistim. Keşke yapmayasaymisim onlarda sorunlu kaldı.

Kesinlikle Hadi Nural olmamalı. 3 Sene oldu ben ameliyat olalı. Sağlam burnumu da mahvetti. 9 ay boyunca ödem var merak etme diye oyaladi beni. En son ben artık sert bir tavırla bir cvp bekleyince parça var 15 -20 dk'an varsa alıyım dedi, ve o an başımdan aşşağı kaynar sular döküldü. Benim sorunum sizce sadece omu dedim? Bu yamuk luk ne olacak peki dedim. Çok sinirlenmistim ve artık o adamın masasına tekrar yatıp bi operasyonu daha göze almadığım için vazgeçtim. Hem yamuk kaldım hemde sağ tarafım komple iptal nefes alamıyorum. Estetikten bir haber zaten. İnanmayan olursa özelden yazsınlar. Bende ilk 3 ay iyi zannediyordum herşeyi hatta 3 arkadaşımı daha yönlendirmistim. Keşke yapmayasaymisim onlarda sorunlu kaldı.

merhaba bende burun estetiği olmak istiyorum ayrıca nefes alma problemim var bu yüzden kbb doktoruna ameliyat olmak daha mantıklı gelmişti bana. Sizin yorumunuzu görünce şaşırdım açıkçası bu zamana kadar Hadi Nural hakkında hep iyi yorumlar okudum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Fotolarınızı görmemde bir mahsur var mı ? Bu ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar bende çok yoğun araştırmalarım sonucu aşırı kafa karışıklığı yaşadım sonra Antalya’daki tüm doktorları tek tek inceledim.Araştırmalarıma göre her doktorun doğal olarak bir tarzı hepsi hemen hemen aynı burunu yapıyor.Sonra benim suratıma uygun olacak doktoru araştırmaya başladım.
Önce Eyüp Bozkurt yorumlar çok iyiydi hastalarla görüştüm ama Eyüp Bozkurt’un sloganı bile çok sorunlu hastalara hitap etmiyor.Eğer eğrilik küçültme değişiklik istiyorsam Eyüp Bozkurt olmaz dedim kendi burnum için çünkü yamuk,çirkin,kemerli büyük bir burnum var.Dediğim gibi benim suratıma yaptığı burunların olmayacağını düşündüm.Ama çevremde minik bir operasyon isteenlere öneririm.
Sonra engin Erkal,hadi nural,atilla fesli,Bahadır Özçelik ve Özerdem kardeşleri ,Serdar ünlü araştırdım.

Engin Erkal kibar ince burun yapıyor.Benim suratıma gitmez diye düşündüm
Diğerlerinin eserlerini görmedim kötü yorumlar da çok okumadım.
Gelelim asıl konuya hadi nural onunla ilgili bu saydığım isimlerden daha çok olumsuz eleştiri okudum ya da duydum fakat yaptığı burun tarzı benim yüzüme uygun baktım hadi nural bana bunu yaparsa güzel olurum diye düşündüm.Ardından gittim ve ameliyat oldum daha 5.gün çalışanlar çok tatlı hepsi estetik yaptırmış oda güven verdi.çalışanlar niye riske girsin ana tabi daha 5.gün olduğu için burnum iyi mi kötü mü bilmiyorum en sağlıklı sonuç sanırım 2.ay sonra belli olur.Bakalım...
Bence sende yüz hatlarına göre git sana ne yakışır diye ben böyle seçtim.şimdilik her şey yolunda gibi sonuçlar sonra

Ya ciddimisn bn de ona ameliyat olcam gun bile aldim

Arakadaşar Mehmet Türker Öztürk'e olayım diyordum fakat memnun olmayanlar var gibi.. Kafam karıştı:110: Mustafa Deniz Yılmaz hakkında fikri olan var mı? Instagramında gördüm, açık teknik yapıyormuş keşke kapalı yapsa. Ah bir yaptırsak da kurtulsak ne dertmiş :KK35:

X