Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar ben de iki yil once istanbuldan antalya ya tasindim.lara fenerdeyim hala burada misiniz sizlerle tanismak isterim
merhaba ben de lara fenerdeyim belki de komşuyuz kahve içmeye beklerim arkadaşlar
Siz burali misiniz neler yapiyosunuz? Ben mimarim su ara evde bebegime bakiyorum .
merhaba armanin ben izmir liyim 12 yıldır burada yaşıyorum şu anda 14 aylık kardeşimin bebeği var ona bakıyorum görüşmek dileğiyle
merhaba antalya lara da rofle si iyi olan bir kuafor ararkrn sitede tesadufen gordum forumu ve cok sevimdim ben de 1 sene once antalyaya geldim fenerde otutuyorum ogretmenim 2,5yasinda bir kizim var benden bu kadar simdilik
Bende 5 yl önce yerleştim evlendim şimdi bebişimiz olacak işten de ayrılmıştım evde kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıyorum bende dedemanda oturuyorum bu taraflar hareketli de Allah'tan
insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi ben geleli 1 yil oldu fener de bir okulda ogretmenim ben cok sevdim burayi insallah tamamen yerlesmek de nasip olur gercekten sıkılmak mumkun degil harika bir sehir
Antalyali Arkadaslar..
Antalya`nin aile icin en uygun olan, temiz, sakin bolgesi neresidir acaba?
Yerlesmek icin sordum, bana bu konuda semt veya bolge ismi verecek olan var midir ?
Benim bildiklerim;
Konyaalti, Lara,Muratpasa, hurma...
Bize onerebileceginiz yerler neresi acaba??
Tsk.ederim.