antalya bayanları sosyal aktivetelerimiz,bebeklerimiz,işimiz,hayallerimiz paylaşalım

slm cm bende bakıyorum kimseyi göremedim..bende değişen tek şey harıl harıl ev arıyorum...taşınmam lazım martın sonuna kadar..bahçelideyim ama dedeman tarfına bakıyorum artık..yeşilbahçe de olabilir.sen nslsın neler yapıyorsun?

slm cm bende bakıyorum kimseyi göremedim..bende değişen tek şey harıl harıl ev arıyorum...taşınmam lazım martın sonuna kadar..bahçelideyim ama dedeman tarfına bakıyorum artık..yeşilbahçe de olabilir.sen nslsın neler yapıyorsun?

gönülcüm iyiyim bende çocuklar okul ,ev ,yemek, derken akşam oluyor.bende yeşilbahçedeyim bu taraflarda güzel siteler var ama çoook dolaşman lazım .inşallah bulursun kısa sürede çok zor bu işler kolay gelsin cnm...

sağol arkadaşım yaaa :KK43: biliyorum baya yorulucam ama hayırlısı olur inşallah..bahçelide bulamazsam bende yeşilbahçeyi düşünüyorum artık oralara yerleşirsem yüzyüzede görüşürüz inşallah :) burdan gelişmeleri bildiririm...

inşallah istediğin yerden istediğin evi bulursun cnm.sürede kısıtlı galiba öyle oluncada doğru karar vermek çok zor.şansın bol olsun .....

Gönülcüm selam herhalde çok meşgulsun...ev bulabildin mi? sana derken benim ev sahibinden bomba geldi kızı evlenecekmiş nisan sonuna kadar boşaltabilirmiymişiz?diye haber gönderdi...bakalım napcaz güzel evler varsa elinde bana paslasana öptüm cnm....

inanmıyorum yaaa bütün ev sahiplerinin de kızlarının oturacağı tuttu galiba...bizim ev sahibide aynı şeyi söyledi..ben ev aramıyorum artık :) kayınvalidem de burda oturuyor onlar büyük eve çıkıcaklar biz de onların evine taşınmaya karar verdik...1 ay sonra taşınıcaz inşallah..ama ben okadar ev baktım kafama göre bir tane bile ev bulamamıştım..Allah kolaylık versin sen inşallah bulursun..yinede aklımda olsun bişey bulursam haber veririm.

Gönülcüm selam...çok şanslıymışsın kayınvaliden evini sana bırakıyor...bende ev bakınıyorum ama istediğim gibi istediğim yerden ev bulamıyorum.ne yapacağım bilemiyorum.kafam karışık.inşallah şans bana da güler.Bir mucize olurda rahat ederim....öpüyorum.
arada bir yazın buraya boş bırakmayalım kızlar.....

cnm ev bulabildinmi.ya ben hiç giremiyorum nete :KK43: anca ara ara bakabiliyorum ev telaşı derken vakit olmuyor...

Gönülcüm kolay gelsin sana.benim üst katımdaki oturanlar başka yere ev yaptırıp taşınacaklarmış .bizim ev sahibi konuşmuş benim kiracı yukarı taşınsın die yani evsahibim de ev arıyor bana ne kadar yardımsever bir evsahibim var dimi:))bakalım fiyatta anlaşırsak oraya çıkacağız...

ohh ne güzel...rabbim herkeze böyle bi ev sahibi nasip etsin:) nerde ev yeşilbahçemiydi?

Amin cnm. ev sahibi aslında kendi işini hızlandırdı diyelim ...ewt yeşilbahçedeyim. sen naptın yerleşebildinmi? darısı başıma inşallah...

ben 4 yıl önce istanbuldan antalyaya geldim.eşim buralı artık burdayım.alışmak biraz zor oluyor.dans eğitmeniyim ama 2 yıl ara verdim kızımı büyütmek şimdiki işim :) yazın işime geri dönüyorum çok özledimm :KK43: burada herşey yeni yani yeni bi hayat kurmaya çalışıyorum..arkadaşlıklar zor kuruluyor o yüzden bu siteyi denemek istedim..antalyalı tüm arkadaşlara slmlar..

merhaba bende yeni geldim sayılır ve hiç alışamadım.Bende sizin gibi yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum :))arkadaşım ise yok denecek kadar az hem bu forumu takip ediyor hemde sosyal aktivite için kurslar araştırıyorum:)

Hoşgeldin Serenderin nerden geldin alışabildinmi biz geleli 9 ay oldu ancak alışıyoruz .antalya güzel memleket...kurs araştırıyorsun sanırım burada belediyenin açtığı asmek kursları varmış belediyeden bilgi alabilirsin canım..spor, el sanatları ,resim falan bisürü şey varmış ...inşallah kafana göre bişey bulursun.öptüm cnm

Hoşgeldin Serenderin nerden geldin alışabildinmi biz geleli 9 ay oldu ancak alışıyoruz .antalya güzel memleket...kurs araştırıyorsun sanırım burada belediyenin açtığı asmek kursları varmış belediyeden bilgi alabilirsin canım..spor, el sanatları ,resim falan bisürü şey varmış ...inşallah kafana göre bişey bulursun.öptüm cnm

Merhaba Türkiye dışından geldim.Türküm:) Yurtdışında okudum ve bikaç yıl çalışıp sonra Antalyaya geldim.Hiç beğenmedim.O kursları duydum.Bir kere bakmıştım fakat dolmuştu.Erken davranmak gerekiyormuş.Sonra Anfad a kayıt olmak istedim fotoğrafçılık kulübü fakat kendime güvenemedim.Bakalım:))Keşfetmeye çalışıyorum:)çook teşekkür ederim

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum,,bir arkada daha katılmı aramıza:) cnm ho geldin,umarım alışabilmisindir antalyaya...balarda zorlanmak kaçınılmaz :) hepimiz yaşadığımız şehrin insanı olmaya çalışıyoruz zamanla sende alışırsın.

selam kızlar..bayadır yoktum..7 aycık kadar..eşimin işi nedeniyle amerikadaydık.önceki gün geldik...geçmişi okudum biraz..inşallah evlerinize yerleşmişsinizdir..artık daha sık uğrarım.sizde forumumuzu boş bırakmayın..şurada kaç kişiyzi antalyadannn....

bu forumu doğum iznine ayrıldığımdan beri okuyorum ,takip ediyorum.ben de antalyadayım arkadaşlar, buralardan insanları görmek hoş oldu..

bu forumu doğum iznine ayrıldığımdan beri okuyorum ,takip ediyorum.ben de antalyadayım arkadaşlar, buralardan insanları görmek hoş oldu..

hoşgeldin canım..doğum yaptın sanırım..Allah analı babalı büyütsün..benimde 22 aylık bir oğluşum var..doğum izni ne güzeldir şimdi.işe başlıcanda zor gelecek ama benden söylemesi :) iyi pazarlar....

X