- 8 Aralık 2008
- 218
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm cm bende bakıyorum kimseyi göremedim..bende değişen tek şey harıl harıl ev arıyorum...taşınmam lazım martın sonuna kadar..bahçelideyim ama dedeman tarfına bakıyorum artık..yeşilbahçe de olabilir.sen nslsın neler yapıyorsun?
ben 4 yıl önce istanbuldan antalyaya geldim.eşim buralı artık burdayım.alışmak biraz zor oluyor.dans eğitmeniyim ama 2 yıl ara verdim kızımı büyütmek şimdiki işim :) yazın işime geri dönüyorum çok özledimm burada herşey yeni yani yeni bi hayat kurmaya çalışıyorum..arkadaşlıklar zor kuruluyor o yüzden bu siteyi denemek istedim..antalyalı tüm arkadaşlara slmlar..
Hoşgeldin Serenderin nerden geldin alışabildinmi biz geleli 9 ay oldu ancak alışıyoruz .antalya güzel memleket...kurs araştırıyorsun sanırım burada belediyenin açtığı asmek kursları varmış belediyeden bilgi alabilirsin canım..spor, el sanatları ,resim falan bisürü şey varmış ...inşallah kafana göre bişey bulursun.öptüm cnm
bu forumu doğum iznine ayrıldığımdan beri okuyorum ,takip ediyorum.ben de antalyadayım arkadaşlar, buralardan insanları görmek hoş oldu..