antalya bayanları sosyal aktivetelerimiz,bebeklerimiz,işimiz,hayallerimiz paylaşalım

evet doğum izni güzeldi, ben şuan ücretsiz izindeyim..oğlum altı aylık olacak yakında :) herşey onunla güzel,yaşına doğru başlamayı düşünüyorum çalışmaya..Allah bağışlasın oğlunuzu bu arada :)

Veee başka şehirden gelip yerleşen bir diğer kişi de benim:))
Herkese selamlar,
Sanırım çok kalabalık değiliz, umarım kalabalıklaşırız, sosyalleşiriz. Beni İstanbul'dan Antalya'ya bir Rüzgar attı. Benim 23 aylık oğlum Rüzgar, ona hamileyken eşimle İstanbul'da kafamız atınca soluğu Antalya'da aldık 3 sene olacak artık. Çok isteyerek geldim, havasını, denizini, güneşini, tarihini, doğasını çok seviyorum ama insanları bir tuhaf, güvenilmez geldi, söz meclisten dışarı. Alışamadığım tek konu bu. İstanbul'da çok arkadaşım vardı, burada kimse yok. Umarım bir gün tanışırız.

merhaba bende varımmm:))
doğma büyüme istanbulluyum.18 yaşımda ıspartaya taşındık...
yaklaşık 5 yıldır antalya dayım.
3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var
sizi görünce içime su serpildi.
çok sıkılıyorum yalnızlıktan:)))

Ben de Lara'da oturuyorum. Evsahibimiz evi satacakmış, tatil dönüşü ev aramaya başlayacağız, büyük ihtimal yine Lara taraflarında.

Sen de Hoşgeldin cilvenaz07,
Nasıl gidiyor alışabildin mi Antalya'ya. Nerede oturuyorsun?

hoşbuldum canımm.alıştım şükür...lara da oturuyorum ama taşınıcam.
hazır taşınıcakken iyi bir okul olan mah.ye taşınalım dedik.
yeşilbahçe mah.de atatürk ilk. okulu ve şirinyalıda ramazan savaş ik. okulu iyiymiş.
ama r. savaş kalabalıkmış. oturduğum muhiti de seviyorum aslında nereye taşınsam karar veremedim.

merhaba bende varımmm:))
doğma büyüme istanbulluyum.18 yaşımda ıspartaya taşındık...
yaklaşık 5 yıldır antalya dayım.
3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var
sizi görünce içime su serpildi.
çok sıkılıyorum yalnızlıktan:)))

hoşgeldin aramıza.istanbuldan antalya ya gelen sayısı arttı bakıyorum..

Ben de Lara'da oturuyorum. Evsahibimiz evi satacakmış, tatil dönüşü ev aramaya başlayacağız, büyük ihtimal yine Lara taraflarında.

esincim buradada ayrılmadık arkadaşım..çok yakınmışız seninle.bende perge bulvarın 12.caddedeyim..lara tarafında kiralık ev çok.sıkıntı çekmezsin umarım.

Kızlar hepinize merhaba konu sahibiyim ama uzun zamandır nete giremiyordum...hepiniz hoş geldiniz..burda hepimiz umarım biraz olsun yalnızlığımızı gideririz..hepimiz bir şekilde burda hayat kurmak için adım attık inşallah antalyada kendi memleketimizi doğduğumuz büyüdüğümüz yerleri bize aratmaz..

ben de antalyalıyım aslen, ama hep dışardaydım okurken.antalya yı çok seviyorum temmuz ve ağustos hariç :) izmir ise ikinci sevdiğim şehir..

Ilk geldiğimde zorlanırmıyım diye çok düşünürdüm ama gerçekten antalya çok güzel bi şehir..

kızlar herkese çok selamlar ben girmeyeli de bayağı çoğalmışız,çok sevindim.hiç olmazsa burdan bilgi alışverişi yaparız,antalya ile ilgili güncel bilgileri paylaşırız.
Gönülcüm özlettin kendini ..Neyseki geldin cnm.sana yeni bir haber ben yine taşınacağım galiba taşındığım evde hiç rahat değilim. çok eski ve bakımsız bir bina .madem epeyce bir kira ödüyoruz daha güzel evlerde(okula uzak da olsa) oturmak hakkımız diye düşünüyorum haa bu arada Atatürk i. okulunu düşünen arkadaşım hiç düşünme başka güzel ve yeni bir okul bul diye tavsiye edebilirim.... herkese sevgiler.....

kızlar herkese çok selamlar ben girmeyeli de bayağı çoğalmışız,çok sevindim.hiç olmazsa burdan bilgi alışverişi yaparız,antalya ile ilgili güncel bilgileri paylaşırız.
Gönülcüm özlettin kendini ..Neyseki geldin cnm.sana yeni bir haber ben yine taşınacağım galiba taşındığım evde hiç rahat değilim. çok eski ve bakımsız bir bina .madem epeyce bir kira ödüyoruz daha güzel evlerde(okula uzak da olsa) oturmak hakkımız diye düşünüyorum haa bu arada Atatürk i. okulunu düşünen arkadaşım hiç düşünme başka güzel ve yeni bir okul bul diye tavsiye edebilirim.... herkese sevgiler.....

cnm ev ara taşınma düzen derken uzun zaman oldu,neyseki sonunda her açıdan istediğim gibi bir ev buldum..yeşilbahçede oturuyorum..senin için zor bi dönem daha geliyor desene,ama sonuna kadar haklısın madem kira ödüyoruz paramızla eziyet çekmeyelim,düzgün temiz bir evde oturmak hepimizin hakkı..nerelerde bakıcaksın bende bakarım gözüme çarpan bi yer olursa yazarım sana...

bu arada atatürk i.okulunu neden düşünme dedin,bende orayı çok istiyordum kızımın okulu olacak 2 sene sonra :) araştırdım Türkiyenin en iyi 7 okulları arasına girmiş.

X