- 2 Nisan 2017
- 58
- 24
- 18
- Konu Sahibi Uykuperisii
-
Merhaba arkadaşlar.... Kimler var Antalya'dan, hangi doktora gidiyorlar, hamilelik süreçlerinde pilates - yoga yapan var mı, varsa nerede yapıyor ?
Merhaba arkadaşlar.... Kimler var Antalya'dan, hangi doktora gidiyorlar, hamilelik süreçlerinde pilates - yoga yapan var mı, varsa nerede yapıyor ?
Merhaba :) Medstar topçulara gidiyorum Sanem Hanım'a. Hamile yogası haftada bir yapıyorum :)
Merhaba ben de varım :) Nerelerdeydiniz yahu bu zamana kadar :))
Selamlar . Hala doktoruma karar veremedim, çünkü Pazar günü kanamam oldu , ptesi medstar daki doktorum çok soğuk davrandı , çok ilgilenmedi Şimdi ilaç kullanıyorum, doktor arayışı içindeyim. Medstar daki doktorum hayal kırıklığına uğrattı beni Jinefem de muayene oldum çok ilgililer ama SGK anlaşması ve yenidoğan bakım ünitesi yok. Şu an tek duam bebeğimi sağlıkla kucağıma almak ... Pregesteron kullanıyorumTekrar merhaba herkese :) nasıl geçiyor hamilelik? Neler yapıyorsunuz? Nerede yaşıyorsunuz? Doktorunuz kim? G gmztrkl U Uykuperisii
Selamlar . Hala doktoruma karar veremedim, çünkü Pazar günü kanamam oldu , ptesi medstar daki doktorum çok soğuk davrandı , çok ilgilenmedi Şimdi ilaç kullanıyorum, doktor arayışı içindeyim. Medstar daki doktorum hayal kırıklığına uğrattı beni Jinefem de muayene oldum çok ilgililer ama SGK anlaşması ve yenidoğan bakım ünitesi yok. Şu an tek duam bebeğimi sağlıkla kucağıma almak ... Pregesteron kullanıyorum
Çok teşekkür ederim. Allah ın izniyle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım . Funda Hanım nerede Doğum yaptırıyor rakamlar aşağı yukarı nedir ?Canım benim çok geçmiş olsun. Jinefeme ben de gittim orası da bana biraz fazla geldi, nasıl diyeyim biraz karamsar hissettim. Hemen ilaçlar verildi vs... ben biraz daha doğal olmasını istiyorum. Funda hanım var portakal çiçeğinde, sigortayı bilmiyorum fakat çok ilgili, her muayene en az yarım saat sürüyor. Cihazı 4 boyutlu. Her gittiğinde bebeğini 4 boyutlu görebiliyorsun.
Progestan, bol su yardımcı olacaktır Allah'ın izniyle. Bol bol dinlen.
Selamlar . Hala doktoruma karar veremedim, çünkü Pazar günü kanamam oldu , ptesi medstar daki doktorum çok soğuk davrandı , çok ilgilenmedi Şimdi ilaç kullanıyorum, doktor arayışı içindeyim. Medstar daki doktorum hayal kırıklığına uğrattı beni Jinefem de muayene oldum çok ilgililer ama SGK anlaşması ve yenidoğan bakım ünitesi yok. Şu an tek duam bebeğimi sağlıkla kucağıma almak ... Pregesteron kullanıyorum
Ben de medstar topçulara gidiyorum. Doktorum Ünal yirmibeş . Çok kararsızım devam etme konusunda. İşinin ehli dediler ilk randevumuzda çok güzel anlattı herşeyi ams kanama sonrası tam bir hayal kırıklığı yaşadımSize kesinlikle kendi doktorumu öneririm Sanem Çimen hanım, Medstar Topçular da
Ben de medstar topçulara gidiyorum. Doktorum Ünal yirmibeş . Çok kararsızım devam etme konusunda. İşinin ehli dediler ilk randevumuzda çok güzel anlattı herşeyi ams kanama sonrası tam bir hayal kırıklığı yaşadım
Çok teşekkür ederim Ama aynı hastanede ayıp olmaz mı
Ben de medstar topçulara gidiyorum. Doktorum Ünal yirmibeş . Çok kararsızım devam etme konusunda. İşinin ehli dediler ilk randevumuzda çok güzel anlattı herşeyi ams kanama sonrası tam bir hayal kırıklığı yaşadım
Medstar da sezaryen 1800 diye hatırlıyorum . Ben de kararsızım doktor konusundaHerkese merhaba, bende Antalya'dayım ve 13. haftanın içindeyim. Ofm'de Akif Kösekahyaoğlu'na gidiyorum. O da rahat bir doktor ama doğuma girmiyormuş diye duydum. Takip eden doktorun doğuma katılması ve hastanenin doğum fiyatları da önemli. Muayene ücreti 70 TL. Geçen hafta ikili test yaptırdık, 100 TL idi, bu hafta sonucunu alacağız. Ofm'de Derya hanım çok meşhur ama randevu bulmak mümkün değil. şimdi tekrar doktor ve hastane arayışına girdim. Sizler doğum fiyatlarını araştırdınız mı?
Medstarda fiyatlar yükseldi biraz normal 1500 küsürdü 1800 e çıkmış, sezeryanda 2000 olmuş olabilir. Ben bu şekilde danışan herkese kendi doktorumu öneriyorum memnun olduğum için. Ben Medstarda doğum yapacağım için inşallah, başka bir yeri araştırmadım doktorum neredeyse bende oradayım zaten amaçta bu değil mi.. Burda muayene 85 tl[/QUOTE
Ben medstar da 115 tl veriyorum . Doktordan doktora değişiyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?