Antalya Anne Adayları

Siz taşınınca yazın nerede oturduğunuzu yine yardımcı oluruz pazar yeri için öneride bulunuruz :) kaç haftalık bebişiniz

Siz taşınınca yazın nerede oturduğunuzu yine yardımcı oluruz pazar yeri için öneride bulunuruz :) kaç haftalık bebişiniz

19 haftalık:)) cok teşekkür ederim cok yardımcı oldunuz zaten. Hem taşınıncada aklıma takılan birşey olursa sizi biraz rahatsız edebilirim. Cok sagolun :)

ben de the marmaraya doğru oturuyorum. baya yakınız :)) senin doğumuna az kalmış, bizi bilgilendir lütfen nerede doğum yapacaksın? hastane nasıl olacak vs gibi.

Medstar topçularda doğum yapacağım doktorum orda olduğu için, bana daha çok var gibi geliyor :)

Asıl 30 lu haftalar geçmek bilmiyor sanırım :) bir bakmışsınız 30dasınız ama sonrasııı geçmiyor :))
Merhaba doğum yapmışsınız agustos ayında sanırım doktorunuzdan memnun kaldınızmı? Medstar topcularla ilgili bi kaç sorum olucaktıda.

Kizlarr merhaba ben antalyaliyim ama erzurum da yaşıyorum ve doğumunu antalya da yapmak istiyorum onereceginiz iyi bi hekim var mi

Merhaba ben de yeni hamileyim ve evim konyaaltında. Aslında olympos ve akdeniz şifa yakın ama Ayhan Yılmaz cok öneriliyor. Uzak olmasına rağmen ona mı gitmeliyim? yardımcı olun lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız

haba

Memorial da Sibel hanım var, benim plesantam aşağıda olduğu için perinatoloğa gidiyorum ama eğer normal şartlarda devam etseydi gebeliğim Sibel hanımı tercih ederdim.

Merhaba hanımlar, benim doktorum Mehmet Şimşek. Memnunum. Daha 3 ayı tamamlamadığım için egzersiz veya yogaya başlamadım.

Merhaba hanımlar, benim doktorum Mehmet Şimşek. Memnunum. Daha 3 ayı tamamlamadığım için egzersiz veya yogaya başlamadım.
Hayırlı olsun canım, benimde dr um İnanç Mendilcoğlu:)
İlk üç ay önemli, biz atlattık şükür. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım, benimde dr um İnanç Mendilcoğlu:)
İlk üç ay önemli, biz atlattık şükür. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim, size de hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. Ben de İnanç Mendilcioğlu ve Mehmet Şimşek arasında kalmıştım, en son Mehmet Hoca’yı seçtim.

Zaten Antalya da bulunan iki perinatolog, tanımayan yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…