- 9 Eylül 2016
- 448
- 484
- 23
- 38
- Konu Sahibi Uykuperisii
-
Aynen canım sigortalıyım . Anlamadım ben de niye fark var . İkili test e ne kadar ödedinizaa bilmiyorum ki canım, sigortalısın dimi? U Uykuperisii
Ben Doğum fiyatlarını hiç sormadım. Her yer aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum.
Hamilelik kursu biliyor musunuz?
bir de Geçenlerde şirinyalı tarafında bir yere hamile pilatesi sordum aylık 500 tl dedi, Çağlayan tarafında da yoga aylık 200 tl. Sizler gidiyor musunuz yoga veya pilatese?
Memorial da ücretsiz yoga dersleri var ve herkese açık diye biliyorum. Web sitesinde detaylar olabilir canımBen Doğum fiyatlarını hiç sormadım. Her yer aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum.
Hamilelik kursu biliyor musunuz?
bir de Geçenlerde şirinyalı tarafında bir yere hamile pilatesi sordum aylık 500 tl dedi, Çağlayan tarafında da yoga aylık 200 tl. Sizler gidiyor musunuz yoga veya pilatese?
Aynen canım sigortalıyım . Anlamadım ben de niye fark var . İkili test e ne kadar ödediniz
Benim kanama riskimden dolayı yoga ve pilates yapmam şimdilik yasak Eğer iyileşme olursa ben de çok istiyorum birebir ya da kurs olarakMemorial da ücretsiz yoga dersleri var ve herkese açık diye biliyorum. Web sitesinde detaylar olabilir canım
Benim kanama riskimden dolayı yoga ve pilates yapmam şimdilik yasak Eğer iyileşme olursa ben de çok istiyorum birebir ya da kurs olarak
Ben yoga yapıyorum ama özel ders hoca ile birebir yapıyoruz.
Birebir için ne kadar ödeme yapıyorsunuz? Bi de evinize mi geliyor yoksa siz mi gidiyorsunuz?
Tanıdığım bir hoca olduğu için bana aylık 100 liradan haftada bir saat ders veriyor. Ben evine gidiyorum
Evet siz baya uygun bulmuşsunuz :)))
Arkadaşlar çalışıyor musunuz, evde misiniz? Çalışıyorsanız işyeriniz hamileliğinize sıkıntı çıkardı mı ?
Ben de acentada çalışıyorum ve akşam 7 ye kadar. O kadar stresli ve yoğun ki, şu an raporlu olmama rağmen telefon susmadı. İşi bırakmayı bile düşünüyorumBen çalışıyorum canım, 16 haziranda bırakacağım. 20 gün öncesinden başlatıcam raporumu çünkü çalışma saatlerim her gün farklı otelde çalışıyorum hamile biri için pek uygun değil yavaştan zorlanmaya başladım bile diyebilirim
Ben de acentada çalışıyorum ve akşam 7 ye kadar. O kadar stresli ve yoğun ki, şu an raporlu olmama rağmen telefon susmadı. İşi bırakmayı bile düşünüyorum
Aynen canım çok zor. Gönlümüze göre olur inşallahAçıkçası raporum bittikten sonra bende işi bırakacağım. Çünkü turizm işi bebekli biri için çok zor.
Ben de acentada çalışıyorum ve akşam 7 ye kadar. O kadar stresli ve yoğun ki, şu an raporlu olmama rağmen telefon susmadı. İşi bırakmayı bile düşünüyorum
Aynen canım çok zor. Gönlümüze göre olur inşallah
Doğumdan sonra bir kreşte iş bulup çalışsak bebeğimiz yanımızda olsaBen bazı günler akşam 10 da çıkıyorum bazı günlerde sabah 7 de iş başı yapıyorum
Doğumdan sonra bir kreşte iş bulup çalışsak bebeğimiz yanımızda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?