• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Anne Adayları

Ben Doğum fiyatlarını hiç sormadım. Her yer aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum.
Hamilelik kursu biliyor musunuz?
bir de Geçenlerde şirinyalı tarafında bir yere hamile pilatesi sordum aylık 500 tl dedi, Çağlayan tarafında da yoga aylık 200 tl. Sizler gidiyor musunuz yoga veya pilatese?

Ben Doğum fiyatlarını hiç sormadım. Her yer aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum.
bir de Geçenlerde şirinyalı tarafında bir yere hamile pilatesi sordum aylık 500 tl dedi, Çağlayan tarafında da yoga aylık 200 tl. Sizler gidiyor musunuz yoga veya pilatese?

Ben yoga yapıyorum ama özel ders hoca ile birebir yapıyoruz.

Memorial da ücretsiz yoga dersleri var ve herkese açık diye biliyorum. Web sitesinde detaylar olabilir canım

Aynen canım sigortalıyım . Anlamadım ben de niye fark var . İkili test e ne kadar ödediniz

Bilemedim ki belkide doktoruna göre değişiyordur dediğin gibi, gerçi biz mesela ocak ayında gittiğimizde 75 veriyorduk şubatta zam geldi 85 e çıktı. Ay hiçç hatırlamıyorum sanki 100 lirayı bulmadı diye anımsıyorum ama cidden emin değilim biz yaptıralı 3 ay olacak nerdeyse fiyat artmış olabilir

Arkadaşlar çalışıyor musunuz, evde misiniz? Çalışıyorsanız işyeriniz hamileliğinize sıkıntı çıkardı mı ?

Arkadaşlar çalışıyor musunuz, evde misiniz? Çalışıyorsanız işyeriniz hamileliğinize sıkıntı çıkardı mı ?

Ben çalışıyorum canım, 16 haziranda bırakacağım. 20 gün öncesinden başlatıcam raporumu çünkü çalışma saatlerim her gün farklı otelde çalışıyorum hamile biri için pek uygun değil yavaştan zorlanmaya başladım bile diyebilirim

Ben çalışıyorum canım, 16 haziranda bırakacağım. 20 gün öncesinden başlatıcam raporumu çünkü çalışma saatlerim her gün farklı otelde çalışıyorum hamile biri için pek uygun değil yavaştan zorlanmaya başladım bile diyebilirim
Ben de acentada çalışıyorum ve akşam 7 ye kadar. O kadar stresli ve yoğun ki, şu an raporlu olmama rağmen telefon susmadı. İşi bırakmayı bile düşünüyorum

Ben de acentada çalışıyorum ve akşam 7 ye kadar. O kadar stresli ve yoğun ki, şu an raporlu olmama rağmen telefon susmadı. İşi bırakmayı bile düşünüyorum

Açıkçası raporum bittikten sonra bende işi bırakacağım. Çünkü turizm işi bebekli biri için çok zor.

Back