• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Anne Adayları

Uykuperisii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
58
24
18
Merhaba arkadaşlar.... Kimler var Antalya'dan, hangi doktora gidiyorlar, hamilelik süreçlerinde pilates - yoga yapan var mı :D , varsa nerede yapıyor ?

Tekrar merhaba herkese :) nasıl geçiyor hamilelik? Neler yapıyorsunuz? Nerede yaşıyorsunuz? Doktorunuz kim? G gmztrkl U Uykuperisii
Selamlar . Hala doktoruma karar veremedim, çünkü Pazar günü kanamam oldu , ptesi medstar daki doktorum çok soğuk davrandı , çok ilgilenmedi Şimdi ilaç kullanıyorum, doktor arayışı içindeyim. Medstar daki doktorum hayal kırıklığına uğrattı beni Jinefem de muayene oldum çok ilgililer ama SGK anlaşması ve yenidoğan bakım ünitesi yok. Şu an tek duam bebeğimi sağlıkla kucağıma almak ... Pregesteron kullanıyorum

Selamlar . Hala doktoruma karar veremedim, çünkü Pazar günü kanamam oldu , ptesi medstar daki doktorum çok soğuk davrandı , çok ilgilenmedi Şimdi ilaç kullanıyorum, doktor arayışı içindeyim. Medstar daki doktorum hayal kırıklığına uğrattı beni Jinefem de muayene oldum çok ilgililer ama SGK anlaşması ve yenidoğan bakım ünitesi yok. Şu an tek duam bebeğimi sağlıkla kucağıma almak ... Pregesteron kullanıyorum

Canım benim çok geçmiş olsun. Jinefeme ben de gittim orası da bana biraz fazla geldi, nasıl diyeyim biraz karamsar hissettim. Hemen ilaçlar verildi vs... ben biraz daha doğal olmasını istiyorum. Funda hanım var portakal çiçeğinde, sigortayı bilmiyorum fakat çok ilgili, her muayene en az yarım saat sürüyor. Cihazı 4 boyutlu. Her gittiğinde bebeğini 4 boyutlu görebiliyorsun.
Progestan, bol su yardımcı olacaktır Allah'ın izniyle. Bol bol dinlen.

Canım benim çok geçmiş olsun. Jinefeme ben de gittim orası da bana biraz fazla geldi, nasıl diyeyim biraz karamsar hissettim. Hemen ilaçlar verildi vs... ben biraz daha doğal olmasını istiyorum. Funda hanım var portakal çiçeğinde, sigortayı bilmiyorum fakat çok ilgili, her muayene en az yarım saat sürüyor. Cihazı 4 boyutlu. Her gittiğinde bebeğini 4 boyutlu görebiliyorsun.
Progestan, bol su yardımcı olacaktır Allah'ın izniyle. Bol bol dinlen.
Çok teşekkür ederim. Allah ın izniyle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım . Funda Hanım nerede Doğum yaptırıyor rakamlar aşağı yukarı nedir ?

Merhaba çok çok geçmiş olsun, hangi Medstara ve hangi doktora gidiyorsunuz? Bende Medstara gidiyorum

Size kesinlikle kendi doktorumu öneririm Sanem Çimen hanım, Medstar Topçular da
Ben de medstar topçulara gidiyorum. Doktorum Ünal yirmibeş . Çok kararsızım devam etme konusunda. İşinin ehli dediler ilk randevumuzda çok güzel anlattı herşeyi ams kanama sonrası tam bir hayal kırıklığı yaşadım :110:

Ben de medstar topçulara gidiyorum. Doktorum Ünal yirmibeş . Çok kararsızım devam etme konusunda. İşinin ehli dediler ilk randevumuzda çok güzel anlattı herşeyi ams kanama sonrası tam bir hayal kırıklığı yaşadım :110:

O doktorla alakalı bende öyle bir şey duymuştum soğukluğu ile ilgili. Bir kez deneyin derim Sanem hanımı gerçekten memnun kalacaksınız. Bence bir gidin benim yakın bir kaç arkadaşım daha gidiyor hepimiz çok şükür memnunuz. Çok haklısınız insan bir kere olumsuzluk yaşayınca içine tekrar sinmez. Sıkmayın lütfen canınızı, bir düşünün derim

Çok teşekkür ederim Ama aynı hastanede ayıp olmaz mı

Tercihiniz bence kimseyi ilgilendirmez, bir açıklama da bulunmak zorunda değilsiniz. Doktor sorarsa daha önce kime gittiğinizi kısaca bir açıklama yaparsınız bunu sorgulayamaz sonuçta. Canınızı sıkıp sakın takılmayın bebeğiniz ve sizden önemli bir şey yok içinize nasıl sinecekse o şekilde hareket edin.

Ben biraz hastane doktorlarından çekiniyorum. Muayene süreleri kısalığı, tam ilgilenmemeleri vs yüzünden. İlk başta medikal parka gidiyordum. Bu 6-7 haftalıkken yapılan testler için benden 1800 tl istediler. Funda hanıma gittiğimde ise 200 tl ye hepsini hallettim ki sigortam vs yok. Sanıyorum ki anlaşmalı olduğu 3-4 hastane var, sizin tercihiniz hangisinde Doğum yapacağınız. Normal Doğum yanlısı. Beni çok rahatlatıyor. Önceki iki gebeliğimde düşük yaşamama rağmen beni hiç tedirgin etmedi. Doğum fiyatlarını bilmiyorum fakat muayeneye 200 tl alıyor. O da 1 ay gittiğinizde ödüyorsunuz sonraki ay ödemiyorsunuz. Hastanelerde 10 gün olan kontrol süresi burada 1 muayene 1 kontrol şeklinde. Yani ayda 100 tl gibi.

Herkese merhaba, bende Antalya'dayım ve 13. haftanın içindeyim. Ofm'de Akif Kösekahyaoğlu'na gidiyorum. O da rahat bir doktor ama doğuma girmiyormuş diye duydum. Takip eden doktorun doğuma katılması ve hastanenin doğum fiyatları da önemli. Muayene ücreti 70 TL. Geçen hafta ikili test yaptırdık, 100 TL idi, bu hafta sonucunu alacağız. Ofm'de Derya hanım çok meşhur ama randevu bulmak mümkün değil. şimdi tekrar doktor ve hastane arayışına girdim. Sizler doğum fiyatlarını araştırdınız mı?

Herkese merhaba, bende Antalya'dayım ve 13. haftanın içindeyim. Ofm'de Akif Kösekahyaoğlu'na gidiyorum. O da rahat bir doktor ama doğuma girmiyormuş diye duydum. Takip eden doktorun doğuma katılması ve hastanenin doğum fiyatları da önemli. Muayene ücreti 70 TL. Geçen hafta ikili test yaptırdık, 100 TL idi, bu hafta sonucunu alacağız. Ofm'de Derya hanım çok meşhur ama randevu bulmak mümkün değil. şimdi tekrar doktor ve hastane arayışına girdim. Sizler doğum fiyatlarını araştırdınız mı?
Medstar da sezaryen 1800 diye hatırlıyorum . Ben de kararsızım doktor konusunda

Medstarda fiyatlar yükseldi biraz normal 1500 küsürdü 1800 e çıkmış, sezeryanda 2000 olmuş olabilir. Ben bu şekilde danışan herkese kendi doktorumu öneriyorum memnun olduğum için. Ben Medstarda doğum yapacağım için inşallah, başka bir yeri araştırmadım doktorum neredeyse bende oradayım zaten amaçta bu değil mi.. Burda muayene 85 tl

Medstarda fiyatlar yükseldi biraz normal 1500 küsürdü 1800 e çıkmış, sezeryanda 2000 olmuş olabilir. Ben bu şekilde danışan herkese kendi doktorumu öneriyorum memnun olduğum için. Ben Medstarda doğum yapacağım için inşallah, başka bir yeri araştırmadım doktorum neredeyse bende oradayım zaten amaçta bu değil mi.. Burda muayene 85 tl[/QUOTE
Ben medstar da 115 tl veriyorum . Doktordan doktora değişiyor mu acaba

Back