• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

merhaba arkadaşlar .Ben istanbulda kamet ediyordum.şuan antalyadayım.buraya dinlenmeye ve tatile diye kayınvalidemlerin yazlığına geldik.Fakat eşim burayı sevdi.ıstanbula dönmek istemiyor.Oranın havası kirli diyor.ve daha bir sürü mazaret.Bebişimizi burada büyütelim diyor.eşim internnet üzerinden çalıştığı için sorun yok.ancak ben mali müşavirlik sınavlarına hazırlanıyordum.Kısmetse ocakta sınavlara gireceğim. burada iş bulabilirmiyim.iş imkanları nasıldır? Biz şuan lara diye bir yerdeyiz. antalyaya ciddi ciddi yerleşmeye kaarar verirsek şuan muallakta çünkü bize nereyi tavsiye edersiniz.yazacaklarınız benim kararımı tahmin edebileceğinizden daha çok etkileyecek.Lütfen antalyayı bilen tüm arkadaşlardan yardım istiyorum. özelden de yazabilirsiniz farketmez benim için.

merhaba arkadaşlar .Ben istanbulda kamet ediyordum.şuan antalyadayım.buraya dinlenmeye ve tatile diye kayınvalidemlerin yazlığına geldik.Fakat eşim burayı sevdi.İstanbula dönmek istemiyor.Oranın havası kirli diyor.ve daha bir sürü mazaret.Bebişimizi burada büyütelim diyor.eşim internnet üzerinden çalıştığı için sorun yok.ancak ben mali müşavirlik sınavlarına hazırlanıyordum.Kısmetse ocakta sınavlara gireceğim. burada iş bulabilirmiyim.iş imkanları nasıldır? Biz şuan lara diye bir yerdeyiz. antalyaya ciddi ciddi yerleşmeye kaarar verirsek şuan muallakta çünkü bize nereyi tavsiye edersiniz.yazacaklarınız benim kararımı tahmin edebileceğinizden daha çok etkileyecek.Lütfen antalyayı bilen tüm arkadaşlardan yardım istiyorum. özelden de yazabilirsiniz farketmez benim için.

canı hoşgeldiniz.......yerleşmeyi düşünüyorsanız
lara tarafları güzel bence benim eşimin işyerine yakın olsa idi ben hiç düşünmeden
laranın yeni semtleri var siteler oraları düşünürdüm.

0005.gif

günaydın Güzel Antalyam'ın güzel ve sıcak bayanları

ben bu topiğe ilk kez geliyorum bayağı sıcak ve samimi bir ortam........Bende Antalyalıyım burada doğdum,büyüdüm,okudum,evlendim.Şuan işteyim,turizm sektöründe fırsat buldukca gelirim......
7719ff2330f1c2943c4983ed6b446267.gif

Back