Antalya///07

tskler,
kesimi kim iyi yapiyor mustafbeyin orda????
yag cenneti nerde antalyada?
tskler ...

selam hanımlar bende antalya manavgatta oturyorum asllen burdur/bucaklıyım evlendim manavgata yerlestim

bende antalya-alanyadanım "exorcist" alanyanın neresinden oturuyorsun bende alanyadanım

Ben de Antalya lıyım herkese selam olsun... Canım memleketim çoook özledim, 18 yaşımdan beri uzakta yaşıyorum senden, arada bir gidiyorum ama yine de özleniyorsun canım. Özellikle şu bahar aylarında daha da hasretim kabarıyor. Masmavi denizin, yeşil yeşil ağaçların, yeni açılmış kokusu heryere yayılmış çiçeklerin... Bu zamnalar çok güzel oluyor cennet Antalya....

Hoş geldiniz kızlar ben Anntalya nın tam yerlisi değilim ama orda doğdum büyüdüm ama tabii hayat bizi faklı yerlere sürüklüyor, artık Antalya da değilim tatillerde ancak gidebiliyorum ve gidebileceğim.

ahh antalyayı özlemişsnzdr o zamann.sıcacık memleket yahu yeme de yanında yat:)

ahh antalyayı özlemişsnzdr o zamann.sıcacık memleket yahu yeme de yanında yat:)

Özlemez miyim özlüyorum tabii ama 18 yaşımdan beri uzağım biraz alıştım sanırım, ama dediğim gibi bahar aylarında çok arıyorum, yeni yeni açan çiçekler, soğuklardan yeni çıkmışken insanın içini ısıtan güneş, deniz vs. o kadar güzel ki.... İster istemez bu aylarda özlüyorum... Şeniz

selam arkadaslar,

2,5 yildir bende biraz antalyali oldum sayilir. yeni üyeyim buraya, aslen ispartali, dogma büyüme yasama viyanaliyim ama esimden dolayi birazda antalyali sayilirim (en azindan yaz tatillerinde).

herkese selamlar....

selam kzılar bende antalyadanım aslen antepliyim evlendim geldim mayısta 4 sene olucak ama malesef hiç cevrem yok burda konusalım kızlar destek olalalım birbirimize öptüm...

aynen benim de öyle istanbuldan geleli ağustosta 4 sene olacak... burada çevre bulmakta maalesef ben de zorlanıyorum..

Şu anda planlanmış bir buluşma yok ama geçen haftalarda buluştuk buraya da yazdım ama kimse ilgilenmedi 1 senedir hep aynı arkadaşlar buluşuyoruz yeni arkadaşların da katılmasını bekliyoruz siz burayı ve buluşma haberlerini önümüzdeki haftalarda takip edin buraya da yazarım a.s.

X