- Konu Sahibi gizemsayin
-
kullandım canım fakat yarıda kestim okulla birlikte ilaç tedavisi çok zor oluyodu çünkü...şimdi tekrardan gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda...
Valla cnm ben 8 senedir falan ilaç kullanıyorum bu sürede üniv. okudumda çalıştımda hiç zorluğunu yaşamadım eğer sana uyku yapıcı ilaçlar verdiyse ozaman zorluk çekersin ialcı kafana göre kesmekle en büyük hatayı yapmışsın bence. Beden sağlığında bozulmadan mutlaka git çünkü çok kilo verdiğini söylemişsin çok geçmiş olsun.. Allah bu hastalığı yaşayanların yardımcısı olsun..
Arkadaşım 8 yıldır ilaç kullanman normal mi sence? Hiç sormadın mı kendi kendine nereye kadar ilaç kullanacağım ben diye? Ben 3 yıl ilaç kullandım, ömür boyu ilaç mı kullanacağım yeter dedim ve doktor kontrolünde ilacı bıraktım ama bırakınca ilk halimden daha kötü oldum. Neden biliyor musun? İlaçlar sadece hastalığın semptomlarını perdeliyor, senin aksiyeteye yakalanma sebeplerini tedavi etmiyor.
* Arkadaşlar sorununuz şizofren vs. değil sadece anksiyete ve depresyonsa, eğer ilaçla birlikte psikoterapi yapılmıyorsa ve 1 yıldan uzun süre ilaç kullandırılıyorsa o tedaviden hiçbir fayda görmüyorsunuz demektir!!! Ben bu şekilde toplam 13 yıl uyutuldum.
Tabikide normal değil bir ara 6 ay bırakmıştım en uzun ozaman bıraktım zaten.. Bütün psikiyatrilerden nefret ettim prof. lara ne paralar döktüm zaten şuanda da gitmiyorum dile kolay 8 sene hep doktorlara taşındım ama bi taneside demedi ki senin terapide alman lazım diye heray 200 lira verdim ilaç yazıp yolladı söyliyecek çok şeyim ama çok doluyum psikiyatrilere.. Ben Bursada oturuyorum burda gitmediğim dr kalmadı en sonunda İstanbula terapiye başladım 3 haftada bir gittim ama 2 seans gidebildim.. Çünkü 300 tl bir seans.. e oraya git gel yemesi içmesi 500u buldu.. Çok denedim ama artık o atakları yaşamamak için ömürümün sonuna kadar ilaç kullanmaya razıyım inanki.. 5 senedir evliyim çocuk sahibi olamıyorum bu hastalık yüzünden çok dertliyim arkadaşım çoook.. Ama yinede Allah beterinden korusun diye dua ediyorum.. Bu hastalığı yaşadığını söyleyen her insanı duyduğumda içim cız ediyor.. Atlatanlarada çook seviniyorum ve imreniyorum.. Allah bigün nasip edicek bunlarda biticek diyorum yinede canı gönülden inanıyorum..
arkadaşlar bende anksiyete hastasıyım. bende acayip derece denge kaybı var. böyle bi sandalda gibi hissediyorum kendimi. iyi kötü her anımda oluyor. yoğunluk derecesi değişiyor.çok kısıtlıyor hayatımı. ara sıra olan bi durum değilk. varlığını hep hissettiriyor saolsun:) ilaçlardan mı yada hastalıktan mı yada kulaktan mıı bi sonuca varamadım. psikolojik diyolar. bu durumu yaşayan var mı. şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?