DÜN CANIM OLAN YARIN DÜŞMANIM OLMAZ BENİM,
YAŞANANLARIN HATRI HEP SAKLI KALIR,
HATIRLARI HEP SORULUR,SELAMLARI HEP ALINIR.
SİLDİKLERİM VARDIR BİR DE
ONLAR YANLIŞLARIM VE PİŞMANLIKLARIMDIR.
ADLARI ANILMAZ,HATIRLARI SORULMAZ!
SADECE BEDDUALARIMDIR.
VİCDANLA BİRLİKTE ŞEREFTE ARARIM BEN SEVDİKLERİMDE
HERZAMAN DOĞRU DEĞİLDİR ELBET SEÇİMLERİM,
ZAMAN GELİR ŞEREFSİZLERİDE SEVERİM...!!!!
ASLA KİMSEYE SONSUZ GÜVENMEM. açık bir kapım, bir köprüden önce son çıkışım mutlaka vardır..
_!Sen benim hayatımda PİYON(')sun; seni kaybedersem 2 puanım gider(.) _!Ben senin hayatında ŞAH(')ım beni kaybedersen oyun biter.(!)..?!..
Benden çok senin ihtiyacın olan bir şeyi sana vermişsem;bu hediyedir...
Senden çok benim ihtiyacım olan bir şeyi sana vermişsem;işte bu sevgidir...
Okuduğum Her Romanda Bir Kahraman Oldum... Ama En Çok Kendi Hikayemde Yoruldum...
"Yalnızlığımı elimden aldığı halde bana eşlik etmeyen sevdiğim nerede?"
Bu soruyu öyle çok sordum ki kendime,bilemezsin.
Sen mi doğruydun yoksa ben mi yanlıştım.
Bence ne senin doğruların aşılmaz ne de benim yanlışlarım düzelmez.
Ben sana hep sevdim dedim,sen de hep sustun.
Hani desen git başımdan, yeter
Belki ağlardım, belki üzülürdüm
Seni sevindirmek adına hayalinle yaşardım bir ömür.
Sen hiç belli olmayan bir sevgiye ömür adar mıydın?
Ben adarım bunu biliyorsun....
Belki de seni en çok korkutan bu
Seni böylesine çok sevmem
Yeryüzünde birçok insan böylesine sevilmek için can atarken
Sen bu sevgiden kaçıyorsun.
Beni kırmak mı?
Bence ondan öte...
Çünkü kırılmamı düşünseydin hergün beni ne kadar çok kırıldığını görürdün... Sana bu sevgi ağır geliyor
Yaşanmısları bile yok sayabiliyorsun
Gözünaydın artık gözyaşım kalmadı ....!
ALIŞMA BANA;
NE YAPACAĞIM BELLİ OLMAZ, BUGÜN VARIM YARIN BİRDEN YOK OLURUM…
DOKUNMA BANA;
KAPANMIŞ YARALARLA DOLUYUM,
CANIMI ACITMA BİR YARA DA SEN AÇMA...
SEVME BENİ;
YOĞUN DUYGULARIMDA KAYBOLURSUN…
İSTEME BENİ;
YASAKLARLA BOĞUŞURSUN, ENGELLERLE DOLUYUM...
ÇÖZMEYE ÇALIŞMA SAKIN;
SENİNLE KARIŞIR, İYİCE KÖRDÜĞÜM OLURUM…
ANLAMA BENİ;
BEN KENDİMİ ANLARIM BEN BÖYLE MUTLUYUM...
AŞKI YAŞATMAMI İSTEME ASLA;
BEN AŞKA YILLARDIR İNANMIYORUM…
GÜVENİYOSAN KENDİNE İNANDIR BENİ AŞKIN VARLIĞINA…
SONUCUNDA ÖYLE BİR AŞK YAŞATIRIM Kİ VAZGEÇEMEZİN, TUTKUN OLURUM...
YIKABİLİRSEN DUVARLARIMI,
SAKIN BIRAKMA BENİ...
TÜM TUTKULARIM VE GÜCÜMÜN ARKASINDA HALA KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUM,
BÜYÜTEMEZSEN KAYBOLURUM...
Bu gün dünyayı istedigin bir renge boya.
Rengârenk batan günü al karsına.
Bir renk, de kendinden kat.
Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak.
Kapat gözlerini bir hikâye yarat.
Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklıgını kat.
Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut.
Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt.
Yalnızlıgın saltanatını sür, sür ama.
Birikmis sevginden, herkese bir parça ver.
Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana.
Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana......
Sen benim hayatımdaki en güzel şeydin.Sanki tüm dualarımın karşılığıydın.Bunun için çıktın
sanki karşıma.Sevmenin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum.Sevipte ağlamanın , sevmeyen bir yüreğin gülmelerinden daha doyumsuz olduğunu öğrendim.Nerden bilebilirdim böyle olacağını , aşık olmaktan hep korkardım , beni üzeceklerini zannederdim.Nerden bilirdim senin gibi bir yüreğin yeryüzünde olduğunu ve aynı havayı soluduğumuzu.Senki küçük kalbinde dünyalara bile sığmayan sevdaları barındıran eşsiz bir insandın.Hiç bitmeyecek bir film gibiydin benim için.Seninle yaşadıkça bundan önceki hayatımı nasıl yaşadım acaba diyordum kendi kendime.Sen benim Sevgilimdin,Arkadaşımdın,Dostumdun,Kader Arkadaşımdın,Soluduğum Havaydın.Bitmek bilmeyen sevdamın sahibi gülen gözlerinin sebebiydi.Gerçekten senin gibi birinin yanımda olduğunu düşünmek bile inanılmaz bir duyguydu .Güven kaynağımdın.Hayatımda beni ışıtan beni ısıtan güneşimdin.Ne desem sığdıramıyorum kelimelere SENİ…
Belki sevdamız dikenli yollardan aşılmaz dağlardan geçecekti.Sen ve Ben beraber oldukça dikenli yollar bize gül bahçesi olacaktı.Hayatta ne varki hangi güzel şey varki kolay ele geçsin.Güzel olan ve insanı mutluluğa götüren her şeyde acı ve göz yaşı vardır.Buda güzele ve mutluluğa sahip olmanın bedeli olması gerek.Bende bunun için bir ömür boyu aşkımın bedelini ödemeye her zaman hazırdım .Seninle gülüyor sadece seninle yaşıyordum , seni tanıdığım günden beri aklımdaki yüreğimdeki hayalimdeki tek insandın .Yalnızım şimdi .Eski bir albüme sıkışıp kaldı geçmişim anılarım.Kimsesiz bir özlem yaşar oldum taş duvarlar arasında .Artık caddeler , sokaklar bana dar geliyor , yalnız ben kaldım boynu büyük çevremdeki insanlar arasında.Şimdi hayat benim için namlunun ucunda saklı.Biliyorum sana bu satırları yazmak boşa ama ben sana sana olan aşkımı , sevdamı anlatmaya çalışıyorum.Hani sular vardır coşkun akar ama dar bi geçide geldiğinde taşarya işte sen benim taşan yanımdın.Mecnun’un Leyla’sına doymamışlığı , Züleyha’nın çığlığı , Ferhat’ın erittiği dağımdın , sen benim sevdamdın , sen benim yakarışımdın , sen benim ağlayışımdın kısacası sen benim her şeyimdin.Peki ben sana bu kadar sevdalıyken neden yaşanmamışlıklarımla baş başayım hala , neden tutup elinden gözlerine bakıp haykıramıyorum aşkımı,sevdamı sana.Neden kardelen çiçeklerinin karı delerek boş vermesi gibi boşveremedim sevdamı sana.Yoksa yüreğim kardan mı soğuktu sana.Gül bahçelerinde gülleri toplamak varken güzelliklere inat karanlığı taşımak geleceğe neden.Sevdalılar yılmadan usanmadan takip edecek birbirlerini ve sonunda kavuşacaklar.Belki kıyamet olacak herkes için o gün ama onlar vuslatı yaşayacaklar kendi aralarında .Başkalarının kıyameti onların cenneti olacak.Ya benim sensizlik kıyametim ne zaman cennete dönüşecek , ne zaman hayat bana yüzünü gösterecek.Sen şimdi uzaklardasın , duymuyorsun yüreğimin feryadını ve bilmiyorsun senin hasretinle yaşlanan bedenimin isyanını.Belkide hiç duymayacak ve bilmeyeceksin.Ama ben seni her türlü imkansızlığa o inat olumsuzluklara karşı sevmeye devam edeceğim.Kurşun yarası sevdan hep benimle olacak.
Sensiz geçen günlerimin hesabını kim verecek bana ????????????
Kim tedavi edecek kalp yaramı ??????
Ben senin adını andığım da binlerce gözyaşı dökülüyor gözlerimden.Her seferinde daha fazla yüreğim kanıyor ve en acısı kimse bilmiyor bu sevdamın göz yaşlarımın rengini.Sen mutlumusun uzaklarda yine gülüyormusun gül açan gülüşlerinle.Sen benim olsaydın dünyanın hiçbir yerinde gül gül yetişmezdi senin gülüşlerinden gayrı ve kimse toplayamazdı sevdasına anlam katmak adına güllerini .Ama sen şimdi yoksun ve benim değilsin .Tüm sevdalarla toplanıyo güller benimki hariç.Ben hayata dair söylenecek sözlerimi tükettim , gülüşlerinden mahrum.Yolun sonu sensizlikse zaman kaybetmenin ne anlamı var ki.Sensiz yolda yaşamaktansa bir an önce kaçınılmaz sonu yaşamak tercihimdir.Duymayacaksın gidişimi , hissetmeyeceksin yokluğumu.Arkama bakmadan gidiyorum çünkü biliyorum ki arkamdada önümdede sensizlik var.Sen benim yasak duygularımın sahibi , günahkar hayallerimsin.Sen benim karanlığımın ışığı gecelerimin sabahıydın .Gündüz güneşim ,gece hilalimdin.Tabancamın kurşunuydun.Ama ne yazıkki senin bunlardan hiç haberin yok ve belki hiç haberin olmayacak.Ama yinede ben seni sen bilesin diye sevmedim.Sevdamın tarifi yapanın adamlığı ile ben seni adam gibi temiz kalbimle sevmiştim.Senin yanağındaki gülücükler gül bahçesine döndürmüştü HAYATIMI………….
Son satırlarımıda kısa bir şiirle ifade etmek istiyorum ………..
Bir gece ansızın gireceğim rüyana
Gözlerime bakamayacaksın
Özür dileyeceksin
Sevdamın büyüklüğüne gücüne inanarak
Ellerini bana uzatacaksın
Bir gece ansızın gireceğim rüyana
Ruhunu alıp götüreceğim
Uykunun en tatlı yerinde SEVDALAR DİYARINA
Günlerce aylarca dolaşıp duracağız
Sevda kentinin toz pembe sokaklarında
Kaldırımlarda kır çiçekleri olacak
Çimenlerin ise kırmızı gülleri olduğuna şaşıracaksın
Ve gökyüzünde kar yerine
Bembeyaz karanfillerin yağdığını görünce
Sevinçten çığlık atacaksın
Gözlerinden okunacak mutluluğun
Buradan ayrılmamak için dualar edeceksin
Bense usulca yerden bir gül alıp sana vereceğim
Ve uyandığında baş ucunda bir gül
Ayak parmaklarının arasında kır çiçekleri
Saçının her telinde karanfilleri göreceksin
Yaşadıklarının rüya olmadığını anlayınca
Şaşıracaksın…….
Beni arayacaksın ama bulamıyacaksın
Çünkü bu dünyadan çoktaaaann gitmiş olacağım !!!!
:a015: