- 23 Mayıs 2019
- 625
- -46
-
- Konu Sahibi yyenibiriileri
BilmiyorumAz süre mi ?
Bilmiyorum
Demekki ben yalnız değilim Allahım sana şükürler olsun, ama ihtimal her zaman vardır test vermek lazımYa bakın ben 4 sene önce sürtünme yaşadım, cinsel birleşme bile değildi. Panik ataktan ne alakaysa bu hiv korkusuna kapıldım.
Ben test vermedim. Çünkü cinsel bir birleşme yaşamadım daha önce.Demekki ben yalnız değilim Allahım sana şükürler olsun, ama ihtimal her zaman vardır test vermek lazım
Olsun amaBen test vermedim. Çünkü cinsel bir birleşme yaşamadım daha önce.
Sürtünmeden bulaş olmazOlsun ama
Evet haklısınız benim konum aslında bununla ilgili degil pek, ben sürtünmeli değil normal iliski yasadım, aslında onda da bulas ihtimali düsük hiv kan ile bulasıyor. O yuzden sordum anonim kan verme merkezlerinde hiv bulasır mı diyeSürtünmeden bulaş olmaz
Hayır bulaşmaz. Ayrıca normal kprunmasız bir cinsel birleşmede ingilizce makalelerde 10 ilişkiden 1inde risk olduğu, zor bulaşan bir virüs olduğu yazıyor. Sonucınuz negatif gelirEvet haklısınız benim konum aslında bununla ilgili degil pek, ben sürtünmeli değil normal iliski yasadım, aslında onda da bulas ihtimali düsük hiv kan ile bulasıyor. O yuzden sordum anonim kan verme merkezlerinde hiv bulasır mı diye
Evet aslında bosuna yaptırdım testi tek kaygım test yaptırırken kan verirken vs bir sey bulastı mı bulasmadı mıHayır bulaşmaz. Ayrıca normal kprunmasız bir cinsel birleşmede ingilizce makalelerde 10 ilişkiden 1inde risk olduğu, zor bulaşan bir virüs olduğu yazıyor. Sonucınuz negatif gelir
Bişi olmazEvet aslında bosuna yaptırdım testi tek kaygım test yaptırırken kan verirken vs bir sey bulastı mı bulasmadı mı
Bişi olmaz denildi size