- 23 Mayıs 2019
- 625
- -46
-
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Bu kadar kolay bulaşabilir miAnonim hiv test verme merkezlerine genellikle yoğun şüphesi olup korkanlar geliyorlar o yuzden ben de şüphelendim oradan kaptım mı diye
Hiç bilmiyorum Fatma Hanım ama bulaşabilirBu kadar kolay bulaşabilir mi
Anonim hiv test merkezinde kan verirken bulaş olabilir mi? Bir şüphem ya da belirtim yoktu ama kesin emin olmak için test vermek istedim sonra çok pişman oldum. Keşke test vermeseydim kan verirken bulaş olabilir mi hemşire çok rahat davrandı ve banta elim çıplakken elim değdi.
Şişli de verdim aslında, hemşire maske bile takıyordu kendi sağlığını düşünüyordu umarım geri kalan herkesin de sağlığını düşünmüştürSizi korkutmak istemem ama oraya gidenlerin çoğu şüphe üzerine giderler.
Gayet temiz ve hijyenik olmalı ama çoğu yer maalesef öyle değil.
Of of bi şüphem de yoktu çok boşuna gittim. Çok mutsuzum ve panik içindeyimSizi korkutmak istemem ama oraya gidenlerin çoğu şüphe üzerine giderler.
Gayet temiz ve hijyenik olmalı ama çoğu yer maalesef öyle değil.
Of of bi şüphem de yoktu çok boşuna gittim. Çok mutsuzum ve panik içindeyim
Sizce sadece panik atak sebepli bir dusunce mi?panik atağınız mı var?
Bence evet.Sizce sadece panik atak sebepli bir dusunce mi?
Kapmış olabilir miyim? Boşuna değildi aslında kesin emin olmak içindiBence evet.
Boşu boşuna hiv testi yaptırdım demişsiniz.
Şimdi de ordan kaptım diye panikliyorsunuz.
Yoğun anksiyeteniz var gibi duruyor burdan.
Kapmış olabilir miyim? Boşuna değildi aslında kesin emin olmak içindi
Evet ama pamuklar vs açıkta kalıyor galiba ona dokunuyolar bilmiyorum ya ordakiler aslında dikkat ediyolardır diye dusunuyorum sonucta gelenlerin sebebi belli, banta da çıplak elim değdi ama yapıştırmıştım kanayan yerekendinizi doldurmayin hic neticede kan ve cinsel iliski sirasinda bulasiyor orada kisiye ozel siringa vs kullaniliyor
Önceden cinsel aktif olduğum içinNiye test verdiniz ki
Adı üstünde önceden.Önceden cinsel aktif olduğum için
Önceden dediğim 4 ay önceAdı üstünde önceden.
Bi durum olsaydı belirti verirdi şimdiye
Az süre mi ?Önceden dediğim 4 ay önce