Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası anneye yardımcı bayan aranıyor diye ilan verdim,bundan ne anlaşılır?:))

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gulminahira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
311
12
46
Adana
verdiğim ilana çok başvuru oldu ama çoğu işi sadece para için yapmak isteyen,ne ev işinde ne çocuk bakımında pratik &sevgi dolu olabilen kişiler değildi.ve hep sordular ne iş yapılacak,hangi çocuğa bakılacak.yahu adı üstünde ''ANNEYE YARDIMCI'' Bir anne evde hangi işleri yapıyorsa ona yardım edeceksin.ne yani ben evde iken yanıma hem ev işleri hem çocuklar için 2 ayrı hizmetli mi tutayım?bir çok anne tüm bunları çok çocuğa rağmen yapmıyor mu?tepem attı yahu.soranlara belirttim.perde takma,halı silme,yorgan yıkama yok...sadece ev süpürme(makinam o kadar iyi ki silmeye gerek kalmıyor.söyleyivereyim;phılıps maraton) bulaşık mak, çamaşır mak kullanma.onları da ben severek yapıyorum zaten ancak bebekle iilgilenirken büyük kızımla da oynayacak bir abla,minik kızımı uyutup büyük kızımla oynarken de yaptığım yemeği bize hazırlayacak ve evi süpürecek bir abla olsun istedim evde.
ben de insanım,herhalde yorulanın halinden anlarım.ki;benim ne evim ne vicdanım o kişiyi yormaz.5 ay sonra çalışmaya başlayacağım.öğretmenim.izin bittiğinde büyük kızım okula benimle birlikte gelecek.haftada 4 yarım gün çalışacağım.4 yarım gün bebekle ilgilenip,diğer zamanlarda büyük kızım+hafif ev işleri yapmasını istemek doğal değil mi?günlük elektirkli süpürge açma ve bulaşık için ayrı birini mi alayım?çok titiz biri olmadığım için sadece mevsim geçişlerinde büyük temizlik için kadın alıyorum.onun dışında yetişebildiğim kadar yapacağz işleri.normalde her ev hanımın yaptığı çocuk bakımı+ufak ev işlerini paylaşıp yapacağız bebek uyuduğunda sizce de mantıklı değil mi?hatta büyük kızımla ben hamileyken tüm işleri beraber keyifle yapardım...neyse cevaplarınızı bkliyorum.tüm tek ve çok çocuklu annelere&anne adaylarına kolaylıklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…