Aldık ama içmiyolar biri içiyo sadece diğerleri baya zorluyo zarar vermekten korkuyorum, bi gün boyunca bekledik ama gelmedi anne bide her yana dağılmıştı kediler bayadır yoktu anneleri muhtemelen çünkü çok uzağa gidemiyolar tek başlarına bayadır yalnızlar demekkiNasil ve ne halde buldunuz bilmiyorum ama belki annesi yemek aramaya gitmistir. Buldugunuz yere birakip bir kac saat uzaktan gozlemleme sansiniz var mi? Annesi seslerine gelebilir. Veterinerlerde sut tozu ve biberon satiliyor yavru kediler icin.
Sosyal medya kullanmıyoruz bide buralarda pek evcil hayvan kültürü yok doğudayız küçük bir ilçede vererinerler bile bakmadı işleri hep inek dana falanBir de forumlarda facebook ve instagramda sut anne ilani verebilirsiniz.
Süt anne bulabilmek için herkese mesaj atın, sosyal medyadan paylaşın. Bizde bulmuştuk böyle süt anne bulduk kendi yavrusu gibi baktı, temizledi, emzirdi.Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum lütfen banlamayın acil bir durum, yavru kedi bulduk anneleri terk etmiş daha gözleri bile açılmamış şırıngayla, burun aspiratörüyle falan süt vermeye çalıştık ama içmiyolar, bebelac toz süt aldık diğerleri zararlı diye baya araştırdık ettik veterinerleri de gezdik belediyeye bırakın onlar barınağa götürür dediler bi yardım bile etmediler belediyeler eminim alır atar çöpe, ölcekler diye çok korkuyorum napıcağımızı şaşırdık yardım edin lütfen