- 5 Eylül 2020
- 118
- 59
- 28
- 31
- Konu Sahibi Bitter moon
-
benimki benim yasimda bayagi gezmis tozmus zaten lisede ailesinden ayrilmis . bende 27yasindayim hep ailemin yanindaydim gezemedim bile hic:/Sanirim anneler cok geniş olamiyor hep bi catisma halinda olunuyor kizlar yasamadiklarini yasiyor diye olabilir evlenince tamamen degisiyolar herseyi anneyle paylasiyorsun. Bende annemle hicbisey paylasmadim genelde yurtta kaldim evden hep uzaktaydim bi hatami gorse babama soylerdi babam yakalasa anneme soylemezdi amatansiyonu cikar diye.. Ama evlenme durumu olmadan bi sene once yurtta bi olay yasamistim annem beni savununca cok sasirdim ondan sonra baya baglandim anneme.. Ama sevgili durumu filan soylemezdim yine de o yuzden gorucu usnulu evlendim
Bu yoruma katılıyorum; bana da hem manipulatif hem kordonunu kesemeyen annelerden gibi geldi.Manipülasyon ustasıymış kendisi. Manipülatif insanların özelliklerini , bu tip insanlara karşı nasıl davranılması gerektiğini bi araştır. Ona göre davran bence.
Kendini suçlama. En büyük taktikleri karşısındakini suçlu hissettirmek çünkü. O Değişmez. Sen ona göre tavır almalısın.
Evet rabbime şükürler olsun hasta olsam bana bakar maddi ve manevi olarak arkamda oldugunu hep hissettir ama ama ama işte kaynanam gibi arayip halilarini yikadinn mi hangi haliciya verdigime kadar sorup ögrenir onun istedigi yere vermedim diye gecen bi ton laf söledi iyi yikanmamistir o diye :)))kaynana lazim deil sen varsin lafiniza cok güldümmesela tamamen kotu olsa annelik gorevjni falan yapmasa o zaman vicdanen rahatisiz hisssetmezdik boyle olunca insan cok arada kaliyor bende üzmek istemedigim icin susmaya calisiyorum genelde bazem susman gerektigini unutup bi seyler soyleyince üzülüyor hemem
benim de ayni sekilde hic bi istegime destek olmadilar bende hirsli dik kafali biri degilim pek o yuzden ne yapsam kendime tam olarak guvenmeyerek hevessiz sekilde yaptim . icimde kalmasin kendime karsi sorumlulugumu yerime getiriym diye yatpm sadece .Yok paylaşmam. Arkadaş gibi olan anne ve kızlara çocukluğumdan beri hep çok özendim. Annem beni hep yanlış yönlendirdiği için hep kendim karar verdim. İşin kötü tarafı danışıp destek alacağım bir aile büyüğüm hiç olmadı. Hep kendi kendimi çekip çevirdim. Çok isterdim öyle bir annem, ablam, teyzem halam olsun ki derdimi paylaşayım. Derman olmasa da ortak olsa diye.
benim de babam daha rahat allahtan . hatta sevgilim oldugunu bile once babama soylemeyi dusunuyorum yben hıc anlasamam
annemle abım anlasır kı ben abımle de anlasamam yıllardır gorusmuyorum kendısıyle
ben babamın kızıyımbabamla cok aramız ıyıdır babam hem anne hem babadır benım ıcın. ılk yemek yapmayı babam ogrettı temızlık nasıl yapılır babam ogrettı babamla dertlesırım ters dustugumuz konularda bıle karsımda degıl yanımda durur
ama annem nazi mubarek asla yanında rahat edemem ne zaman elestırecek ne zaman kalbımı kıracak dıye tetıkde beklerım ve fıkırlerımız asla uyusmaz hıc ortak paydamızda yok
ben once babamla konusuyordum hatta ergenken lise zamanımda evde sevgılımın verdıgı gızlı telefonu kullanmıstımbenim de babam daha rahat allahtan . hatta sevgilim oldugunu bile once babama soylemeyi dusunuyorum y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?