- 5 Eylül 2020
- 118
- 59
- 28
- 31
- Konu Sahibi Bitter moon
kizlar annem aslinda cok iyi biridir cok da iyi, verici bir annedir ama hosuna gitmeyen seyleri sinirlenerek kizginlikla ifade eder bi de yapi olarakta sinirlidir dedigim dedik biridir kendini görmez asla. sinirlisin durmadan bana laf söyluyosun diyince de o kdarda söylemiyim mi ne var bunda falan diyor. ve anlasamayiz benim dusuncelerim isteklerim falan sacma gelir, evin icinde cok karisir. meslegimi begenmez ezikler. baskalarinin kizlarini örnek gösterir. saygi göstermez asla. yedigime ictigime karisir. evde tatli yapmama bile izin vermez 10 yildir kilo alirim diye .yönetmeyi elestirmeyi sever o yuzden sanirim bi sey paylasmak istemiyorum. mesela simdi yazliktayiz. ben eve gitmek istiyorum cunku erkek arkadasim var istanbul da ama soylemedigim icin bilmiyolar tabi . bugun bana surekli mutsuz oldugumu soyledi konusurken bende, etrafimda sinirli agresif biri varken mutlu olamiyorum dedim gercekten de öyle sinirli insanlar enerjimi emerler benim annemde bunu duyunca aglamaya basladi benim yanimda mutsuzmus o yuzden gitnek istiyomus diye sonra ben de agladim onu aglattigim icin cok uzuldum ( bi de ben ne zaman bagimsiz bi seyler yapmak istedigimi söylesem, biz ölcez o zaman cok arican cok pisman olcan gibi seyler söyluyo . halbuki 27 yildir her allahin gunu birlikteyiz☹☹☹ mesela babam hastalanmisti hastanelik oldu ben basindan ayrilmadim uzuldum tabiki . annem diyoki ay cok sasirdim senden beklemezdim . cunku ben bagimsiz yasamak istiyorum ya o yuzden onlari sevmiyorum sanki , dusunceye bakar misiniz