• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annesiyle anlasamayan her seyini paylasmayan var mi

Bitter moon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
118
59
28
31
kizlar annem aslinda cok iyi biridir cok da iyi, verici bir annedir ama hosuna gitmeyen seyleri sinirlenerek kizginlikla ifade eder bi de yapi olarakta sinirlidir dedigim dedik biridir kendini görmez asla. sinirlisin durmadan bana laf söyluyosun diyince de o kdarda söylemiyim mi ne var bunda falan diyor. ve anlasamayiz benim dusuncelerim isteklerim falan sacma gelir, evin icinde cok karisir. meslegimi begenmez ezikler. baskalarinin kizlarini örnek gösterir. saygi göstermez asla. yedigime ictigime karisir. evde tatli yapmama bile izin vermez 10 yildir kilo alirim diye .yönetmeyi elestirmeyi sever o yuzden sanirim bi sey paylasmak istemiyorum. mesela simdi yazliktayiz. ben eve gitmek istiyorum cunku erkek arkadasim var istanbul da ama soylemedigim icin bilmiyolar tabi . bugun bana surekli mutsuz oldugumu soyledi konusurken bende, etrafimda sinirli agresif biri varken mutlu olamiyorum dedim gercekten de öyle sinirli insanlar enerjimi emerler benim :( annemde bunu duyunca aglamaya basladi benim yanimda mutsuzmus o yuzden gitnek istiyomus diye sonra ben de agladim onu aglattigim icin cok uzuldum :(( bi de ben ne zaman bagimsiz bi seyler yapmak istedigimi söylesem, biz ölcez o zaman cok arican cok pisman olcan gibi seyler söyluyo . halbuki 27 yildir her allahin gunu birlikteyiz☹☹☹ mesela babam hastalanmisti hastanelik oldu ben basindan ayrilmadim uzuldum tabiki . annem diyoki ay cok sasirdim senden beklemezdim . cunku ben bagimsiz yasamak istiyorum ya o yuzden onlari sevmiyorum sanki , dusunceye bakar misiniz 😒😒😒😒

Düzelmez bu model canım 37 yıldır yaşıyorum benzeriyle, iyidir aslında falan deme bunlar iyi insan özellikleri değil. Duygu sömürülerine tıka kulaklarını bildiğin gibi yaşa, 27 yaşındasın, çalışıyorsun ve onun gönlünü yapmadan istediğini yapamıyorsun, emin ol evli olsan da aynısını yapmaya devam edecek. Koy gereken yerde tavrını ve daha fazla yüklenmesine izin verme, sınırını şimdiden öğrensin. Ben evlendikten sonra koymaya çalıştım eşimin de burnundan getirdi. Bir an önce mücadelene başla

aslinda benim susmam bi sey dememem gerekir her tartistigimizda cunku cok aliniyo uzuluyo ama kendini de hic gormuyo. Onunla anlasmak istiyorum erkek arkadsim oldugunu da söylemek isterdim ama ne yapcagni asla kestiremiyorum . arkadasin olamaz falan demez geri kafali degiller de iliskime karisir yonlendirmeye calisir belki diye soylemek istemiyorum . birlikte psikologa mi gitsek acaba ama psikolog da onu desteklemezse psikologa cemkirebilir ya da benim psikologda soyligcegim seylere cok üzülebilir of iki ucu b.klu degnek😥😥😥

kizlar annem aslinda cok iyi biridir cok da iyi, verici bir annedir ama hosuna gitmeyen seyleri sinirlenerek kizginlikla ifade eder bi de yapi olarakta sinirlidir dedigim dedik biridir kendini görmez asla. sinirlisin durmadan bana laf söyluyosun diyince de o kdarda söylemiyim mi ne var bunda falan diyor. ve anlasamayiz benim dusuncelerim isteklerim falan sacma gelir, evin icinde cok karisir. meslegimi begenmez ezikler. baskalarinin kizlarini örnek gösterir. saygi göstermez asla. yedigime ictigime karisir. evde tatli yapmama bile izin vermez 10 yildir kilo alirim diye .yönetmeyi elestirmeyi sever o yuzden sanirim bi sey paylasmak istemiyorum. mesela simdi yazliktayiz. ben eve gitmek istiyorum cunku erkek arkadasim var istanbul da ama soylemedigim icin bilmiyolar tabi . bugun bana surekli mutsuz oldugumu soyledi konusurken bende, etrafimda sinirli agresif biri varken mutlu olamiyorum dedim gercekten de öyle sinirli insanlar enerjimi emerler benim :KK43: annemde bunu duyunca aglamaya basladi benim yanimda mutsuzmus o yuzden gitnek istiyomus diye sonra ben de agladim onu aglattigim icin cok uzuldum :KK43:( bi de ben ne zaman bagimsiz bi seyler yapmak istedigimi söylesem, biz ölcez o zaman cok arican cok pisman olcan gibi seyler söyluyo . halbuki 27 yildir her allahin gunu birlikteyiz☹☹☹ mesela babam hastalanmisti hastanelik oldu ben basindan ayrilmadim uzuldum tabiki . annem diyoki ay cok sasirdim senden beklemezdim . cunku ben bagimsiz yasamak istiyorum ya o yuzden onlari sevmiyorum sanki , dusunceye bakar misiniz 😒😒😒😒
Valla sizi cok iyi anliyorum. Benim annem de kismen boyle. Yani ondan bagimsiz bir sey yapsam oyle konusur ki vicdan yapmaya baslarim artik... Her seyime de karisir,surekli akil verir,surekli bir seylere kizar küser. Ben yolunu "tamam öyle yaparim" deyip yine de kendi bildigimi yapmakta buldum. Bazen anlamsiz triplere hala giriyor ama yapacak bir sey yok. Bazen annelerin de ögrenmesi büyümesi gerekiyor. Bir sekilde soylediginiz sozde ve gosterdiginiz tavirda dik duruslu olmayi kural edinin. Asla taviz vermeyin,bir sekilde ogrenecektir. Ogrenmezse de kendi bilir,siz belirli bir yasa gelmis ve bir takim ozgurluklerini elde etmis,hayata muccadele yasina gelmis bir bireysiniz. Buna saygi duymayi ogrenmeli...

annem kendi dusundugunden baska seyi asla kabul etmiyor diyoki bi anne baba naparsa yapsin haklidir ama cocuklar oyle degildir diyo hep magdur hep. bende kendimden suphelenmeye basladim sonunda kotu evladim ana baba üzülmez asla falan diyorum insana kötü hissettiriyolar:(

bi günde bi seyime saygi gostermemisti yine. biz anlasamiyoruz ve anlasmak zorunda da diiliz bu sevgi gostergesi diiilki dedim ne demek anlasamiyoruz diye aglamaya basladi. annem cok nadir boyle yapar o yuzden cook üzüluyorum kendime kiziyorum:((

@1
Konuyla ilgisiz ama bu dönemde , işte yoksa yazlıktan İstanbul' a dönmek hiç akıl işi değil.

Çoğu kişi yazlıklara yerleşti bile kış için.

haklisiniz öyle de ciddi sayilan bi iliskim var aylarca uzaktan nasil yürütürüm:/

annem kendi dusundugunden baska seyi asla kabul etmiyor diyoki bi anne baba naparsa yapsin haklidir ama cocuklar oyle degildir diyo hep magdur hep. bende kendimden suphelenmeye basladim sonunda kotu evladim ana baba üzülmez asla falan diyorum insana kötü hissettiriyolar:KK43:
Asla taviz vermeyin. Lutfen. Ciddi soyluyorum bakin ben de 29yasindaym,bir yillik evliyim yillarca ailemden ayri gorevlerdeydim. Orda bile beni yillarca bu tavirlariyla hirpaladi resmen. Sonunda kaybolan sizin psikoljnz ve ozguveniniz olacak. Yapmayin. Annenizin her zaman kendi fikrini size dikte etmesi,karakterinize saygi duymamasi cok cok yanlis. Dik duruslu olun. Birakin küssün,aglasin,kendini parcalasin. Kendi kendine yaptigini,ortada bunlari yapmasina sebep bir sey olmadigini size de saygi duymasi gerektigini anlatin. Gerekirse yillarca... Ben son uc yildir dimdik karsisinda duruyorum,bu surecte esimi de ezmeye calisti,meslegimi de...ama ben egilmez büklmez durunca ve beni adim adim kaybetmeye basladigini soguttugunu gordukce kendi hatasini anlamaya basladi. Dedigim gbi annelerin de bazen ogrenmesi gerekir. Birakin ogrensin

Manipülasyon ustasıymış kendisi. Manipülatif insanların özelliklerini , bu tip insanlara karşı nasıl davranılması gerektiğini bi araştır. Ona göre davran bence.
Kendini suçlama. En büyük taktikleri karşısındakini suçlu hissettirmek çünkü. O Değişmez. Sen ona göre tavır almalısın.

Asla taviz vermeyin. Lutfen. Ciddi soyluyorum bakin ben de 29yasindaym,bir yillik evliyim yillarca ailemden ayri gorevlerdeydim. Orda bile beni yillarca bu tavirlariyla hirpaladi resmen. Sonunda kaybolan sizin psikoljnz ve ozguveniniz olacak. Yapmayin. Annenizin her zaman kendi fikrini size dikte etmesi,karakterinize saygi duymamasi cok cok yanlis. Dik duruslu olun. Birakin küssün,aglasin,kendini parcalasin. Kendi kendine yaptigini,ortada bunlari yapmasina sebep bir sey olmadigini size de saygi duymasi gerektigini anlatin. Gerekirse yillarca... Ben son uc yildir dimdik karsisinda duruyorum,bu surecte esimi de ezmeye calisti,meslegimi de...ama ben egilmez büklmez durunca ve beni adim adim kaybetmeye basladigini soguttugunu gordukce kendi hatasini anlamaya basladi. Dedigim gbi annelerin de bazen ogrenmesi gerekir. Birakin ogrensin
ayy sagolun en azindan baska kizlarin da ayni durumda oldugunu bilmek sucluluk duygumu hafifletti

Manipülasyon ustasıymış kendisi. Manipülatif insanların özelliklerini , bu tip insanlara karşı nasıl davranılması gerektiğini bi araştır. Ona göre davran bence.
Kendini suçlama. En büyük taktikleri karşısındakini suçlu hissettirmek çünkü. O Değişmez. Sen ona göre tavır almalısın.
bilerek yapmiyodur ama bunu arastirayim belki daha rahat ederiz

27 yaşında kadının da yazlıkta mı kalacak eve mi gidecek olmasına annesi karar vermesin ya.. İşiniz gücünüz de mi yok? Size duygusal baskı kuruyor belli ki bence gerekirse evden ayrılın. Bir tatlı yapacak özgürlük bile yok. Kilo almak ölüm mü yani alsanız ne olur ki? Anneniz biraz da kontrol manyağı olabilir. Sınır çizmezseniz bu durumdan asla kurtulamazsınız. Sabaha bilet alın işlerim var eve dönüyorum deyin. Sizin ayrı bir birey olduğunuzu, aileyi sevmenin ve yönetilmenin farklı olduğunu anlaması lazım.

annem kendi dusundugunden baska seyi asla kabul etmiyor diyoki bi anne baba naparsa yapsin haklidir ama cocuklar oyle degildir diyo hep magdur hep. bende kendimden suphelenmeye basladim sonunda kotu evladim ana baba üzülmez asla falan diyorum insana kötü hissettiriyolar:KK43:
Kesinlikle kötü hissetmeyin anneniz normal değil umarım en kısa sürede kendi düzeninizi ailenizden ayrı bir şekilde kurabilirsiniz

Benim kayınvalidm öyle. Bu tür insanlar etrafındakilerin enerjisini emerler ve etrafta kimse kalmayınca onları suçlarlar
Ağlaması normal çünkü mutsuz olmaya yer arıyor zaten kendini değiştirmek gibi düşüncesi yok
O farkında değil ama sana psikolojik şiddet uyguluyor. O bir gün ölecek diye ömrün boyunca onun istediği şekilde mi yaşamak zorundasin böyle bişey var mı ??

27 yaşında kadının da yazlıkta mı kalacak eve mi gidecek olmasına annesi karar vermesin ya.. İşiniz gücünüz de mi yok? Size duygusal baskı kuruyor belli ki bence gerekirse evden ayrılın. Bir tatlı yapacak özgürlük bile yok. Kilo almak ölüm mü yani alsanız ne olur ki? Anneniz biraz da kontrol manyağı olabilir. Sınır çizmezseniz bu durumdan asla kurtulamazsınız. Sabaha bilet alın işlerim var eve dönüyorum deyin. Sizin ayrı bir birey olduğunuzu, aileyi sevmenin ve yönetilmenin farklı olduğunu anlaması lazım.
Kesinlikle kötü hissetmeyin anneniz normal değil umarım en kısa sürede kendi düzeninizi ailenizden ayrı bir şekilde kurabilirsiniz
sagolun umarim

Back