annesinin sözünü çok fazla dinliyor ya o ya biz dedi

dislanmisbiri1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
5
-3
24
10 aydır çıkıyoruz . çok ciddiyiz. ailesiyle tanıştım ailemle tanıştırdım henüz tam aile tanışması olmadı fakat babamla annesi tanıştı . bugün yanlış bir şey yaptım ondan 8-9 yaş küçük bir kızdan kıskandım . kız da 16 yaşındaki kardeşinin yakın arkadaşıydı . erkek arkadaşımın annesi ve kardeşi eğlenceye giderken o kızı da almışlar . yola çıkmadan önce haberim oldu . telefonda arabada onlar varken hakaretler ettim . kıza sosyal medyadan istek attım ve hızımı alamayıp kardeşine arkadaşı hakkında ağır şeyler yazdım . sinir problemim var travmalarımdan dolayı 1 saat sonra özür diledim içtenlikle paragraflar attım ama akşam eve döndüklerinde ya o ya biz demişler sevgilime . yediremedim bu denileni çünkü onların şahsına hiçbir şey demedim çokta seviyordum ama bunu duyduktan sonra bakış açım garipleşti .erkek arkadaşım da arada kaldım diyerek ağladı annesine sesi çıkmıyor çok fazla onların sözünü dinliyor zaten . evden başka yerde bile kalamıyor buluşmalar hep kısıtlı . tamam benimde ailem baskıcı fakat kızım gel diyince gelmesi gerekmiyor mu . cidden çok seviyoruz . ama sanki her şey ailesine bağlı gibi hissediyorum . akıl verecek kimse yok hep içime attım . benimde yaptığım yanlıştı ama özrüm çok içtendi . lütfen bana yardımcı olun

ailesiyle alışverişlere gittim defalarca evlerine davet ettiler benim annem onlara yemekler yaptı götürdük anlayacağınız okulum bitince 2 seneye evleneceğim . çok duygusal sevgilim ama bende yediremiyorum bu akşam da bana aileme girecek insanın saygısı olması lazım dedi vurgu yapıyor farkındayım ama dışarıda bile kalamıyoruz . evde odasında takılamıyoruz hiçbir şey yok . babasının iş yeri var ona kalacak üni okumadı bilmiyorum

Gereksiz bir kıskançlık olmuş, hakaretler de edince ailesinin gözü korktu sanırım. Ama önemli olan hatanı anlaman. Özür de dilemişsin. Umarım kendini anlatman için bir şans daha verirler ve olanları unuturlar. Sonuçta birbirinizi seviyorsunuz. Bu olay sana ders olsun bence.

Gereksiz bir kıskançlık olmuş, hakaretler de edince ailesinin gözü korktu sanırım. Ama önemli olan hatanı anlaman. Özür de dilemişsin. Umarım kendini anlatman için bir şans daha verirler ve olanları unuturlar. Sonuçta birbirinizi seviyorsunuz. Bu olay sana ders olsun bence.
annesine arasın seni dediğinde aramasın beni ya o ya biz demişler şimdi ağlayarak uyudu

yemek yapmayı bilmiyorum anneme gider yerim diyor evlenince şaka mı yapıyor bilmiyorum ama annesi de evde yemek yapmıyor sürekli dışarıdan yiyorlar
Her iki ihtimalde mümkün. Ama şuanda aşmanız gereken bir öfke probleminiz ve bunun sonucunda meydana gelen aile sorununuz var

Ortalığı tozu dumana bulamışsın.
Ne olursa olsun annesinden ailesinden vazgeçmeyecek insanlar var, önce bunu bi kabullen.
Aileci olup olmadığını sen bilirsin zaten.
Kabul edip etmemek sana kalmış.

Fakat işi hakaret boyutuna getirirsen orada olay başka bi boyuta geçer.
Hayır çocuğa neler yapmışsın, kardeşine hakaret yazmak ne!!!
Hangi aile bunu ister ya da senin yanına bırakır ki.

Hiç üsteleme biten biter devam eden eder zaten.
Seni sabah ararsa anlarsın durumu.
Aramaz ise de arayıp mesaj atıp iyice kendini dibe çekme.

Şu dakikadan sonra annesini, kardeşini aramakla iyice ortalığı maf edersin.
Zaten aile seni istemiyor ise arasan da biter aramasan da.

Yanlız senin öfken bu kadar sınırsız ise evlenme. Evlilik hayatında neler oluyor.
Bu platforma bi cok kişinin mutlu evliliği var ama nasıl var.
Ben bu örneği hep yazarım ve yazıcam.
Bana görümcem öyle hakaretler yazdı ki sinirden kaslarım kasıldı aylarca açılmadı. Fakat kendimi tuttum asla onun gibi hakaret etmedim. Neden etmedim; eğer ona hakaret etseydim. Asla kendimi hakli kimseye bulduramazdık.
O yazışmanın ekran görüntüleri bilgisayarımızda duruyor.
Cocuklarıma asla kimse ile görüş görüşme demem ve demicem.
Halalarını ileri de tanırlar sever sevmezler ama ben asla görüşmem.

Siz anlık sinirle ağızdan çıkan hakaret vs kaldırabilirsiniz fakat karşınızdaki kaldırmaz ise yaşadığınız olay yaşanır.

Biter ya da bitmez bilemeyiz. Bu olaydan iyi ders çıkarın…

Herşeyde bu kadar sinirlenip hakaretler yağdıracaksan evlenme adamında başını yakma. İlk intiba çok önemli ailesinin gözünde asla düzelmeyeceksin hep istenmeyeceksin. Bu ilişkin bitse bile bir sonrakinde de aynısı olacak onun için kendini törpülemeye bak. Terapi al.

Sorunlu gibi davranmışsınız resmen.
Yanında annesi, kardeşi vs varken arayıp hakaretler ederek hem kendini hem erkek arkadaşını rezil etmişsin.
Bu yetmemiş, kardeşine mesajlar yazmışsın.
Daha evlenmeden sınırlarını aşmışsınız, yüz göz olmuşsunuz...
Ailesinin "Ya o, ya biz" demesini de doğru bulmuyorum ama biraz sakinleşmelisiniz.
Ailesine bu kadar bağlı olması, ağızlarının içine bakması zaten sıkıntılı bu konudan bağımsız.

10 aydır çıkıyoruz . çok ciddiyiz. ailesiyle tanıştım ailemle tanıştırdım henüz tam aile tanışması olmadı fakat babamla annesi tanıştı . bugün yanlış bir şey yaptım ondan 8-9 yaş küçük bir kızdan kıskandım . kız da 16 yaşındaki kardeşinin yakın arkadaşıydı . erkek arkadaşımın annesi ve kardeşi eğlenceye giderken o kızı da almışlar . yola çıkmadan önce haberim oldu . telefonda arabada onlar varken hakaretler ettim . kıza sosyal medyadan istek attım ve hızımı alamayıp kardeşine arkadaşı hakkında ağır şeyler yazdım . sinir problemim var travmalarımdan dolayı 1 saat sonra özür diledim içtenlikle paragraflar attım ama akşam eve döndüklerinde ya o ya biz demişler sevgilime . yediremedim bu denileni çünkü onların şahsına hiçbir şey demedim çokta seviyordum ama bunu duyduktan sonra bakış açım garipleşti .erkek arkadaşım da arada kaldım diyerek ağladı annesine sesi çıkmıyor çok fazla onların sözünü dinliyor zaten . evden başka yerde bile kalamıyor buluşmalar hep kısıtlı . tamam benimde ailem baskıcı fakat kızım gel diyince gelmesi gerekmiyor mu . cidden çok seviyoruz . ama sanki her şey ailesine bağlı gibi hissediyorum . akıl verecek kimse yok hep içime attım . benimde yaptığım yanlıştı ama özrüm çok içtendi . lütfen bana yardımcı olun
Yani erkek kardesimin kiz arkadasi yanımda arkadasim var diye nobet geçirse bende ya o ya biz derim. Sizin derdiniz cileniz çekilmez cunku omur boyu.

Travmalarim var, bu sebeple sinirliyim, psikolojim bozuk öyle böyle. Günümüzdeki en büyük bahane bu. Herkes her şeyi yapıyor sonra da travmalarım var diye köşeye geçiyor. Baştan sona yanlış yapmışsınız. Bunun siz de farkındasınız. Hareketiniz sizi çok küçük düşürmüş. Ancak olan olmuş. Sonuca gelirsek; evet hatalisini. Erkek arkadaşınız da size bununla ilgili tepki gösterebilir bu da normal. Ancak ailesi de ne acayip canım. Ya o ya biz ne demek. Tepki gösterirler, bunu gerçekten anlarım.
Ama sonuçta o kız da bir arkadaş neticede. Bilmiyorum her iki taraf da biraz değişik.

Oğlumun sevgilisi olsan ben de aynısını yapardım. Çocuk yaşta kız bunlarla bir yere gitti diye herkesin kulağı duya duya laf mı edilir. Fahişe mi taşımışlar yanlarında. Git tedavi ol, siz evlenseniz de sen bu çocuğu yer bitirirsin. Tez elden kurtulmalı çocuk senden. Sevgiye bak beeeeee, psikoparça maşallah

X