- 26 Ekim 2024
- 5
- -3
- 24
- Konu Sahibi dislanmisbiri1
10 aydır çıkıyoruz . çok ciddiyiz. ailesiyle tanıştım ailemle tanıştırdım henüz tam aile tanışması olmadı fakat babamla annesi tanıştı . bugün yanlış bir şey yaptım ondan 8-9 yaş küçük bir kızdan kıskandım . kız da 16 yaşındaki kardeşinin yakın arkadaşıydı . erkek arkadaşımın annesi ve kardeşi eğlenceye giderken o kızı da almışlar . yola çıkmadan önce haberim oldu . telefonda arabada onlar varken hakaretler ettim . kıza sosyal medyadan istek attım ve hızımı alamayıp kardeşine arkadaşı hakkında ağır şeyler yazdım . sinir problemim var travmalarımdan dolayı 1 saat sonra özür diledim içtenlikle paragraflar attım ama akşam eve döndüklerinde ya o ya biz demişler sevgilime . yediremedim bu denileni çünkü onların şahsına hiçbir şey demedim çokta seviyordum ama bunu duyduktan sonra bakış açım garipleşti .erkek arkadaşım da arada kaldım diyerek ağladı annesine sesi çıkmıyor çok fazla onların sözünü dinliyor zaten . evden başka yerde bile kalamıyor buluşmalar hep kısıtlı . tamam benimde ailem baskıcı fakat kızım gel diyince gelmesi gerekmiyor mu . cidden çok seviyoruz . ama sanki her şey ailesine bağlı gibi hissediyorum . akıl verecek kimse yok hep içime attım . benimde yaptığım yanlıştı ama özrüm çok içtendi . lütfen bana yardımcı olun