annesinin kucucuk melegii dogduuuu

kamilisss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
499
0
31
baktim hersey bebisinin dogum oykusunu anlatiyo bende yazayim bisiler dedim mayis ayinin 31 gunu sabah yataktan kalktim gayet normalim tabi bu arada tam 40 hafta 2 gunlugum yani dogurdum doguracam oglene karsi hafif kasilmalar hissetmeye basladim ama bende cahil cesareti oldugu icin pek umursamadim esim gorumcem esimin abileri falan hep evdeyiz tabi oglen baslayan kasilmalarin arttigini hissettim fakat esime caktirmiyorum cunku biliyorum bisi desem hemen hastaneye götürecek beni meger acilmam varmis kendimi sika sika aksami ettim en sonunda dusunun sancilarm bir dakika arayla gelmeye basladi art1k dayanamiyodum esimin abileri falan ambulans cagirdilar hemen neoldugunu anlamadan aglamaya basladim nednini hala bilmiorum hemen ambulansala hastaneye gittim muayene ettiler yuzde seksenbes acilman var dediler nasil dayanmisim bilmiorum dogumdan once cocugumun kalp atimlari bozuk oldugu icin hastaneye yatmistim orda doguma giren sezeryan olanlari gorunce hep ben bebegimin basi cikmadan hastaneye gitmem diyodum ciddende az kalmis yani sözümü tutmusum
hemen yatirdilar 8 yatakli bir odada yatiodum surekli allttan muayne ediolardi yanimda bi kadin vardi oda cok aci cekiodu onu hemen sezeryana aldilar bana lavman yaptilar bi yandan doktorlar gelip gidip muayene edio kafayi yiyodum enson doktorlara yalvarmaya basladim ne olur benide alin sezeryana diye dayanilcak gibi deildi en sonunda doktorun biri geldi alttan bi doktor elini soktu dieri ustten karnima bastiriyodu bebek geliomu diye nasil bir aciydi hala unutmadim onu bide erkekti pis doktor :mahvetti beni ben bagidikca oda bana bagiriodu klava:cünkü bütün hastaneyi ayagaa kaldirmistim yani hakliydi biraz gece 12:10 gece dogumhaneye göturduler iste orda hayatimin en buyuk acisiyla mutlulugunu ayn1 anda yasadim 15 dakika gecmemisdi bi aglama sesi duydum bebegim melegim annesinin tek yavrusu dogmustu tam haziranin birinde gece saat 12:10 geciodu ne onun dogdunu ne yapilan kesigi nede dikisleri hissetmemistim hemen yanima koydular sonra melegime diktim gözlerimi o agliodu ben ona bakip agliodum doktor o arada dikmis haberim bile yok daaha sonra beni yataktan kaldirip sandalyeye aldilar ama cok kan kaybetiigim icin bas1m dönmeye gözüm kararmaya basladi bi ara hizmetlinin bana su icirdigini hatirliorum sonuc itibariyle bende cok korktum korktugum icin sancilarimi esime ble solemedim kizim prensesim 1 ay 4 gunluk ozaman bende bidaha nasil dogururum diye dusunuodum ama suan o anlari hatirlayinca melegim uuyurken onu izleyince anliorum kac defa rabbim nasip ederse etsin hic korkmadan dogururum gene cekerim o aciyi belki ama olsun annelik hesr aciya degerrr :asigim:

tesekkurler kizlar güzel allahim isteyen herkese bu harika tarif edilmez mutlulugu tatmayi nasip etsin insalllahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

iyi hoş anlatıyorsunuzda. şu kadar canımı yaktılar diye burda insanları korkutmanız çok saçma

iyi hoş anlatıyorsunuzda. şu kadar canımı yaktılar diye burda insanları korkutmanız çok saçma

korkutma amacli degil bu söylediklerim canim...kk'daki bicok kadin bunu yasaamis ve anlatmistirda....dogum hikayelerinin bicogunda vardir bu....ayrica yasadigim biseyi neden yazmayayim kii...sonucta bu benim dogum hikayem ve o aciyi ben yasadim...neden olmamis gibi es geceyimki...

allah analı babalı büyütsün meleğimizi
gerçekten güzel sabır göstermişsin canım meleğinle ve eşinle güzel günlere

allah bağışlasın canım.amma cesarteliymişsin ya son ana kadar doktora gitmemişin ben de o cesaret hiç yok:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…