Annesi veya Babası 2. evliliğini yapmış olanlar bakabilir mi?

evet, öyle birşeyler yapayım.....

gram altın da olabilir mi ki

Cok yanlis bakiyorsunuz olaya, bunun gururla falan alakasi yok ki, hele baskasini yuceltmekle... benim babamla amcam nerdeyse 10 yil konusmadilar ama her bayramda birbirlerinin çocuklarına el opturdu harcligini, hediyesini verdiler, ben ailemde boyle gordum, bu gurusuzluk ya da karsisindakini yuceltmek degil ki, aksine anne babasina küsüp çocuğu dislamak yapilacak is degil.

bakın ben esımın ıkıncı esıyım ılk evlılıgınden oglu var o benım ıcın esımın oglu benım ıcın sokaktakı herhangı bır cocuktan farksız ve esıme duydugum sevgıden oturu ona da annesınede saygım sonsuz.. ama asla ona annelık yapmam -esımde bunu ıstemez-ben sadece ablayım gorevım evımıze geldıgınde ona evıme gelen herkes gıbı hurmet etmek o kadar.
ve gelelım kardes mevzusuna bızımde bır kızımız var , esımın ılk evlılıgınden olan oglu ıle babadan oturu kardesler ve öz kardeş oluyorlar kı bence annede ortak olsa babada her sekılde öz oluyor dıye ınanıyorum..
onlar bırbırlerıne hedıye vs alır ama sadece dogum gunlerınde , zaten abısını yonlendıren annesı kızımda ufak oldugundan onun adına hedıye alanda benım, ıhtıyac anlamında alınacakları esım alır..
yanı boyle bır durum olsa hedıyenızı alın o sızın yegenınız olur ama sızde durum farklı ebeveynler ortak degıl bır bagınız yok sızın ıcın dısardakı herhangı bırı onlar..

bunu bir de annem anlasa

cocuğu dışlamıyorum, aksine hediye verilince anlayacak yaşa gelsin bizzat ona veririrm hediyelerimi diye düşünüyorum.

İyi de hayatta her hediye aldığımız kişiyle politik fikirlerimiz aynı değil ki, dinimiz aynı değil, siyasi fikirlerimiz, zevklerimiz, illa aynı olacak diye bir şey yok ki.

Aynı şekilde her hediye aldığımız illa sıcak biri olacak diye de bir şey yok.

Ben üst üste 5 kere evine gitsem birinin (siyasi bir insan ve karısı soğuk biri), 5'inde de elim dolu giderim. Neden? Çünkü benim aile terbiyem bana böyle diyor. İsterse onlar da bana 10 kere gelmiş olsun, 10'unda da elleri boş gelsin, isterse hiç bir bayram bana mesaj atmasın, mesajıma cevap vermesin. Ben orada önce kendimi, sonra da beni yetiştirip bana terbiye veren ailemi temsil ediyorum.

Anneniz haklı bence. Siz orada annenizi temsil ediyorsunuz. Hediyeyi bebeği veya anne-babasını veya dedesini değil kendi annenizi mutlu etmek için alacaksınız.

yani yanlış anlamayın da alacağınız bir tulum bir atlet gibi şey. abartıp konu açacak anneyi üzecek falan bir şey değil. yoldan geçen her hangi birine bile verilecek şeyler

aman banane üvey babanın torunundan allasen onuda mı düşüncem kaldıki samimiyetnz yok anlatılana göre

gram altın da olabilir mi ki

Sizin gönlünüzden ne koparsa.
Ben "onlara yapmış olacağım" dediğiniz için kıyafet dedim.
İster gram takın, ister çeyrek, isterseniz cumhuriyet, o tamamen sizin bütçenize kalmış birşey.
Siz düşünüp hediye yaptıktan sonra, kimse "ay bunu mu yapmış" demez diye düşünüyorum.

Fazla kafa yormuşsunuz hediye işine bence. Ben olsam bir oyuncak alır hediye ederdim. Hem annemin gönlü olurdu, hem üvey babamın. Zaten baba diyormuşsunuz, onun hatrı var arada. Bırakın karşı taraf nezaketsiz olsun.

Ya boşverin bazı şeyleri alıverin bir hediye bu kadar düşüncelere girmeye ne gerek var bir bebek doğduğunda hediye alınır işte alın verin üstünüzden gitsin anneniZe de laf getirtmemiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…