ya iyi de dinlediğimiz müziğe bile karışıyo bende annemi çok seviyorum ama fikirlerime hiç önem vermiyoHemen hemen her anne de var böyle şeyler.
Yaşın gereği kadın haklı olsada batar yaptıkları söyledikleri
Sonra yıllar geçer anneni anlamaya başlarsın
Sonra böyle basit şeyler için onu üzdüğün için kendine kızarsın
kızlar benim annem var ve çok fazla her şeyime karışıyor fikirlerime önem vermiyor ablama da aynı şwkilde davranıyor en basitinden örnek verirsem ara sıra kafamız dağılsın diye müzik falan açıyoruz ama annem hemen o şarkıyı kapattırıyor kendi istediğini açtırıyor ya da bir yere bi davete falan giderken seçtiğimiz kombinleri hiçbir zaman beğenmiyo kendi beğendiklerini giydiriyor kızlar bütün anneler böylemidir yoksa değil mi yorumlarınızı bekliyorum dediğim gibi önceden de vardı annemin bu durumu büyüyünce yapmaz diyoduk ablamla hala yapıyor bu arada yaşım 20 böyle anneleri olan var mı aranızda ??
Benimkinde çok karışırkızlar benim annem var ve çok fazla her şeyime karışıyor fikirlerime önem vermiyor ablama da aynı şwkilde davranıyor en basitinden örnek verirsem ara sıra kafamız dağılsın diye müzik falan açıyoruz ama annem hemen o şarkıyı kapattırıyor kendi istediğini açtırıyor ya da bir yere bi davete falan giderken seçtiğimiz kombinleri hiçbir zaman beğenmiyo kendi beğendiklerini giydiriyor kızlar bütün anneler böylemidir yoksa değil mi yorumlarınızı bekliyorum dediğim gibi önceden de vardı annemin bu durumu büyüyünce yapmaz diyoduk ablamla hala yapıyor bu arada yaşım 20 böyle anneleri olan var mı aranızda ??
Tatlım menapoza yaklaşıyordu belkiya iyi de dinlediğimiz müziğe bile karışıyo bende annemi çok seviyorum ama fikirlerime hiç önem vermiyo
Ama bunlar basit seyler degil ki , herkesin zevki farklidir karakteri farklidir , tam karakterinin sekillendigi yasta konu sahibi , zorlamayla kimse kimseyi degistiremez bu sefer daha ters teperHemen hemen her anne de var böyle şeyler.
Yaşın gereği kadın haklı olsada batar yaptıkları söyledikleri
Sonra yıllar geçer anneni anlamaya başlarsın
Sonra böyle basit şeylere onu üzdüğün ya da bunları kafana taktıgin için kendine kızarsın
Menopoza yaklasinca oyle her seye karisrmi yoke bile Olsa annem gencliginden beri Boyle yapisidir diye dusunuyorum ama Benim de yapim Boyle olunca aramizda anlasmazliklar oluyorTatlım menapoza yaklaşıyordu belki
Bende okulda çocukların dinlediği şeylere maruz kalıyorum dinletiyorlar bana birinci dakikada kapat kapat diyorum
Sakince konuşmayı deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?